OlaiJacek 29.08.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Czas na obiecane zdjęcia: Styropian w kuchni - musi być czysto:) http://img594.imageshack.us/img594/3026/zdjcie0377.jpg Wgląd na podłogówkę http://img820.imageshack.us/img820/896/podogwka.jpg, w trakcie wylewek: http://img716.imageshack.us/img716/1119/zdjcie0391v.jpg i tuż po:) http://img194.imageshack.us/img194/1687/zdjcie0397pu.jpg Urlop był bardzo pracowity jak widac wyżej. Teraz chcielibyśmy zrobić prysznic, umywalkę, kibelek i się wprowadzić. W piątek po wylewkach wyłożyliśmy się na tarasiku - deski z budowy, muzyczka grała i słoneczko operowało. Więc jeden dzień urlopu jednak był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.08.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 A w trakcie wylewek, sąsaidka zaprosiła mnie na kawkę, którą podała na własnoręcznie robionych pachnących lawendą podstawkach http://img30.imageshack.us/img30/7222/zdjcie0396w.jpg Zażyczyłam sobie takie na parapetówkę i namawiam ją na pójście dalej - w sensie sprzedaży internetowej. No nic taka mała reklama:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No świetnie, widzę że idziemy rzeczywiście łeb w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 no kochana widze, że pędzicie do przodu !!!super!zamówiliście juz schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ola, a jak będą zamaskowane peszle w kuchni? Domek coraz śliczniejszy Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 31.08.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Kalu, dzięki, w końcu trzeba było ruszyć, a co do schodów, to na razie muszą nam pozostać tymczasowe:), te które kiedyś wkleiłam do dziennika, nie zamawialiśmy jeszcze, AGP, buszowałam wczoraj troszkę u Ciebie, ale w końcu nic nie napisałam, choć u Ciebie pięknie - teren, sarenki, roślinki, które cały czas pielęgnujesz - gratulacje!. Peszli nie będziemy zakrywać bo do kuchni dochodzi docieplenie, więc pójdą w wełnie. Kuchnię będziemy mieć w k-g. Zresztą ściany salonu również, tylko kilka ścianek zostanie w drewnie, jedna przy kuchni, przy klatce schodowej , wiatrołapie i składziku i sufity na parterze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 zamówiliście juz schody?? Kala z jakiego drewna są Wasze schody? Interesuje mnie również cena ponieważ właśnie schodzą (nomen omen) się do mnie stada wyceniających i chciałabym mieć porównanie ( może być na priv jeśli to nie tajemnica oczywiście...) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ola, paskudo jedna... No... daj znak, że żyjesz i pochwal się co robisz, bo chciałabym cosik podejrzeć i skorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.09.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 (edytowane) Ola gratulki podłogi .Lawenda super ,jestem w niej zakochana ,właśnie wczoraj kupiłam 2 osłonki na kwiaty ,konewkę oraz tackę .O takie http://allegro.onet.pl/lawenda-sliczna-konewka-metalowa-prowansja-tanio-i1824707873.html chcę jeszcze dokupić kanke na bukiety na stół do jadalni . Edytowane 17 Września 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Kala z jakiego drewna są Wasze schody? Interesuje mnie również cena ponieważ właśnie schodzą (nomen omen) się do mnie stada wyceniających i chciałabym mieć porównanie ( może być na priv jeśli to nie tajemnica oczywiście...) Pozdrawiam Moose...........do diaska.........dopiero dzis przeczytalam Twoje pytanie !!!!!!!!!!! ....sory, ale ostatnio mało latam po obcych wątkach pisz w razie czego bezposrednio u mnie schody mamy bukowe, cena razem z drzwiami do wc pod schodami 10 tys. mają specjalną samonośną konstrukcje do domu z drewna....czyli nie opieraja sie na ścianach....wiec dom może spokojnie osiadać i schody nie ucierpią mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kala wielkie dzięki Tyż będą samonośne, ino z inszego materialu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 21.09.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No witam:) a jakoś tak ostatnio nic mi się nie chcę;(, a to przez to że kolejna ekipa nas wqr.............!!!!!!!!! I na szybko ma kończyć kto inny, na szczęście to oastatnia ekipa z zewnątrz. Tym razem hydraulicy - inna kwota umawiana, inna przy rozliczaniu, etapowanie rzeczy które miały być wliczone, itd. Więc czekamy na następną, a teraz sezon, więc się przeciągnie i nie możemy w związku z tym ruszyć dalej, wrrrrrrrrrrrrrrrr. Co prawda ciut teren sprzed domku się zmienił, troszkę wyrównaliśmy wokół domu, a że mamy mały spadek, to wyszedł domek na podwyższeniu - ładnie to wygląda:), obfocę dzisiaj:). Więc Ewuś, nie ma co podglądać, serio, aha z rzeczy zakupionych w promocji kupiliśmy podwieszany kibelek z Cersanitu:) Delfi. Pozdrawiam i zmykam do Ciebie podpatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 21.09.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witaj Renatko, no właśnie ją namawiam na sprzedaż, ale coś jest niechętna:), a jak widać takie rzeczy cieszą się zainteresowaniem. Ja z kolei chcę posadzić lawendę przy brzózkach:). Podłoga owszem jest na razie wylana, ale zawsze coś i koniec ciężkich mokrych prac!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ola u mnie są położone płytki i gdzieniegdzie nawet zafugowane... Wjazd do garażewa trzasnęłam Doszły jakieś wrota techniczne do kotłowni i garażu... fot na razie brak... może jutro... Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 no to czekamy na fotki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 no to czekamy na fotki !!! nie miałam dziś czasu... wróciłam do domu o 18, schetana jak koń po łesternie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 co tam nowego?? gdzie fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ola, gdzieś przepadła????Foty poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 04.10.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Cześć Wam Dziewczyny:), ostatnio strasznie dużo na głowie. Przeprowadzka na 'plac budowy' jeszcze bo domem tego jeszcze nazwać nie można. Ja pomieszkuję trochę u koleżanki jeszcze zanim kibelek się zrobi:), ale póki co bardzo bardzo skromnie. Mieliśmy trochę problem z hydraulikami, stąd ten zastój, ale druga ekipa, odpukać, dzielnie walczyła i mam nadzieję wszystko zadziała. Foty - fot brak:(. Widok z okna z sypialni z rana:) http://img40.imageshack.us/img40/8859/zdjcie0431d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Cześć Wam Dziewczyny:), ostatnio strasznie dużo na głowie. Przeprowadzka na 'plac budowy' jeszcze bo domem tego jeszcze nazwać nie można. Ola, ja też zamierzam wprowadzić się jak tylko schody będą... Jeszcze troszkę...cierpliwości Wam życzę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts