Moose 06.11.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ola cuuuudo!!! U mnie nic nowego, ale ponoć coś ma się ruszyć w przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 06.11.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ewa, dziękuję, oby Ci jeszcze pogoda dopisała, jak się sprężą bez przeszkód, to szybko pójdzie!!!A czym zamierzasz kryć? U nas już prawie cały zakryty, a ja dziś władowałam się po raz pierwszy na poddasze - wcześniej jakoś miałam opory, ale dzisiaj posprzątałam że aż lśni, gorzej ze mną, bo napracowalam się chyba za cały tydzień i szczęśliwie właśnie sobie siedzę z herbatką przy komputerze i odpoczywam - ostatnio to słowo lubię!!!Nawet bardzo. Ale obiecałam sobie, że dziś posprzątam, a tym samym dotrzymałam słowa na forum - w końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.11.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 No baaaałdzo ładny daszek będzie ...absolutnie po mojemu zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ola, u mnie będzie blachodachówka. Odpoczywaj Kochana ile możesz.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 08.11.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No baaaałdzo ładny daszek będzie ...absolutnie po mojemu zrobiony Dzięki Aga, przeglądałam wczoraj dość wnikliwie Twój dziennik i faktycznie nawet projekty mamy dość podobne, a jeśli chodzi o daszek nad wejściem głównym, to jest prawie identyczny jak u Ciebie, a najzabawniejsze jest to, że miał być jak w projekcie, ale że cieśla robił wiele po swojemu, to i daszek zmajstrował, i pomimo, że właśnie z powodu "nie liczenia się z naszym zdaniem, się z nim pożegnaliśmy, to akurat daszek przypadł nam bardzo do gustu:), a jak już zobaczyłam, że i u Ciebie taki, to się utwierdziłam, że to jest to!!! Chyba modrzew powoduje podobne odczucia estetyczne:).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 08.11.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witaj Olu! Świetnie prezentuje się Wasz drewniaczek. Jednak drewno ma swój niepowtarzalny urok. A jakie ciepło z niego bije.Pięknie, czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 08.11.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dziękuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam, kibicuje i chciałabym zobaczyc nowe fotki z nowym dachem!!!! czekam więc niecierpliwie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 12.11.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witaj Kaluś, z całym nowym dachem dostarczę, a póki co zdjęcie z tej okazalszej, moim zdaniem, stronyhttp://img530.imageshack.us/img530/2002/zdjcie0172.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 12.11.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Ola, u mnie będzie blachodachówka. Odpoczywaj Kochana ile możesz.... Pozdrawiam Ewuś, no u mnie jak widać też, ale imituje:), a co do odpoczynku, to długi weekend się przydaje:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.11.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witaj Kaluś, z całym nowym dachem dostarczę, a póki co zdjęcie z tej okazalszej, moim zdaniem, strony http://img530.imageshack.us/img530/2002/zdjcie0172.jpg ula la........zapowiada się PIKNIE!!!!!!!!!! jakie wybrałas okna i drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 15.11.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witajcie, nie wiem czemu tak późno do Was trafiłam - moj spontaniczny komentarz to : reeeeeeeeeeeeeettttttttyyyyyyyyyyyyy, jak śliiiiiiiiiiiiiicznieeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 15.11.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Kala, dziękuję, okna pewnie plastikowe, ale za to na drzwi zdecydujemy się drewniane, póki co mamy "okna foliowe" z cudnymi szprosami w postaci listewek, ale za to będzie można się zastanowić jakie rzeczywiście mamy wybrać. Dorben, dziękuję i cieszę się, że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Kochani GRATULACJE,domek śliczny z tym daszkiem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 19.11.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witaj Ilonka:)bardzo nam miło:). A propos całego dachu, bo już jest, to muszę się tam wybrać "za dnia", bo jak przyjeżdzam ok 16 to ledwo dom dostrzegam:), a że okolica jeszcze mało zabudowana, to i z oświetleniem nie jest najlepiej:), ale w sobotę jak nie będzie lało, to obiecuję, powklejam nowe fotki z daszkiem, ocieplonymi drzwiami, foliowymi oknami ze szprosami gdzieniegdzie;), Pozdrawiam Odwiedzających!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.11.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Trzymam za słowo, co do oswietlenia to ja mam " państwowe"ponieważ lampa na drodze oświetla mi całą bramę i kawałek domku. nadal proszę o foteczki.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 20.11.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam, zgodnie z obietnicą http://img222.imageshack.us/img222/1706/zdjcie0195t.jpg I widok szczegółowy z innej strony http://img593.imageshack.us/img593/4136/zdjcie0191kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 daszek wygląda CUDNIE!!!!!!!! :) ....a dlaczego chcecie wstawiać plastikowe okna do drewnianego domku???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.11.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 o la la cudny domeczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ola SUPER daszek i cała reszta też mnie się podobuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts