OlaiJacek 22.11.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 daszek wygląda CUDNIE!!!!!!!! :) ....a dlaczego chcecie wstawiać plastikowe okna do drewnianego domku???????????? Witaj Kala, jeszcze nie zdecydowaliśmy ani nie robilismy żadnych wycen, ale chyba jednak przeważą względy finansowe, choć jak się okaże że gdzieś atrakcyjnie dostaniemy drewniane, to jak najbardziej się zdecydujemy. No niestety, czasem pieniądz rządzi;(. Pozdrawiam, cieszę się, że zaglądasz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 22.11.2010 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ilona, Ewa, bardzo mnie cieszą Wasze komenty:). Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 26.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ależ pięknie!!!!!!!!!! Głupie pytanie: czy w takim domku sdtropy są też drewniana, tzn. z takimi belkami, które potem widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.11.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ależ pięknie!!!!!!!!!! Głupie pytanie: czy w takim domku sdtropy są też drewniana, tzn. z takimi belkami, które potem widać? Witaj dorben, dziękuję, a pytanie wcale nie jest głupie:), będziemy mieć strop drewniany z widocznymi belkami stropowymi, choć niektórzy je zakrywają i podwieszają swoje sufity płytami k-g. Pozdrawiam, już pędzę do Ciebie z rewizytą, bo ostatnio nie zaglądałam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 08.12.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 śliczny ten domek:)życzę dalszych sukcesów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 08.12.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ann i paweł, dziękuję że zajrzeliście:), jakoś ostatnio pustkami świeci nasz dziennik, muszę wstawić zdjecia w zimowej aurze to może coś się ruszy:). Nie pisałam, bo na budowie nuda!!!Mamy zamiar coś ruszyć przed wiosną - ocieplić poddasze, dokończyć strop i wybrać okna - jeszcze się nie zdecydowaliśmy jakie:), poczekamy na wyceny, to się okaże!Pozdrawiam zimowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 09.12.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 a jakie macie plany...kiedy zamierzacie się wprowadzić?ktoś wyżej pisał,że jak domek drewniany to okna też by pasowały drewniane.tez tak myślę...jak poszukacie to okna drewniane można znaleźć w podobnej cenie co pcv (jak obustronny kolor...)my zdecydowaliśmy się na pcv bo one nie wymagają konserwacji, ...ale nasz domek jest murowany więc to co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 09.12.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam, planujemy się wprowadzić jakoś przed wakacjami, ale jeśli się przeciągnie do wakacji, to też się nic nie stanie:), co do okien, to tak jak pisałam - po prostu jeszcze nie wiemy, ale co do konserwacji to okna drewnaine podobno - wymagają bardzo precyzyjnej i fachowej konserwacji, więc jakby to nie to samo co dom, który jak wiadomo co jakiś czas będzie trzeba impregnować, Temat jest jeszcze otwarty, więc poczekamy sobie na wyceny. Sąsiedzi wstawili plastiki, a też mają domek drewniany i nie podpada:). Wiem, że okna drewniane pracują razem z domem a na plastiki to trzeba bardziej uważać przy montażu, ale tak jak mówię, się zobaczy:).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.12.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Zimową porą http://img811.imageshack.us/img811/5812/zdjcie0205z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 17.12.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 pomyślałam, że też zerknę czy coś się u was zmieniło i jestem zauroczona-ślicznie wygląda:)a w środku coś się dzieje?robicie instalacje itp czy czekacie na wiosnę?i mam jeszcze pytanie...z czystej ciekawości...czy taki domek w środku się tynkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.12.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 witaj Aniu, no właśnie mało się dzieje póki co, więc i nie mam co pisać, to się inspiracjami kuchennymi zajęłam:) czekamy z instalacjami, ale musimy zrobić jeszcze strop i ocieplić poddasze przed podejściem do następnych prac, w tym instalacyjnych. W środku prócz niektórych elementów drewnianych, będziemy mieć płyty k-g, betonować będziemy posadzkę w kuchni i łazience bo tam chcemy podłogówkę położyć, a w zasadzie reszta prac jest upierdliwa ale nie typowo - mokra jak to w domu murowanym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Spóźnione.....ale mnie nie było http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.12.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Kaluś, jak miło, bardzo dziękuję, śliczna karteczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 28.12.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam,ale piekny ten Waszek domek, jakby z moich marzen, trzmam za Was kciuki. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 28.12.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam:), bardzo mi miło, że zajrzałaś, jeszcze sporo przed nami:), ale już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Ola.......masz jakieś fotki ze środka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.12.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witaj Kala, jakieś tam fotki mam, ale nic ciekawego póki co, tylko ścianki działowe gdzieniegdzie i tyle, pochwalę się jak będzie czym:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.12.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Piękny domeczek w tej snieżnej kołderce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.12.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://www.glitzup.com/gallery/happy_new_year_2011_dog_shirt-p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 01.01.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 witam w Nowym Roku i życzę wszystkiego , co najlepsze na ten rok:) zdjęcie domu w zimowej aurze- coś wspaniałego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts