BOBO1 04.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Przez 4 lata wynajmowaliśmy dom z ogrodem. Teraz, to co ujrzeliśmy to obraz rozpaczy. Z naszego ogrodu prawie nic nie zostało. Chcemy , aby znów był piekny. Mam więc pytania (jak już ten temat był poruszany to proszę o linka, gdyż ja nic nie znalazłem):1. z trawnika pozostały resztki trawy oraz są grzyby, mlecze i inne chwasty, samosiejki chyba olchy. Co z tym zrobić? Zakładać trawnik od początku, a jeżeli tak, to co zrobić z tym co zostało - wyplenić (herbicydy?)2. czy teraz można przycinać takie krzewy jak różanecznik, hortensja, forsycja, migdałowiec?To może na początek wystarczy. Z góry dziękuje za rzeczowe odpowiedzi. Gdyby były potrzebne zdjęcia mogę przesłać, tylko jak je umieścić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts