Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na kołach?

Recommended Posts

W dzisiejszym dodatku do GW DOM ukazał sie ten artykuł. http://dom.gazeta.pl/dom/1,50842,1907267.html#dalej

Jest to z pewnością coś nowego na naszym rynku budowlanym.

Zaintrygowało mnie to w kontekście wielu wypowiedzi świadczących o chęci wybudowania domu o powierzchni zdecydowanie poniżej 100m2

W gazetowym wydaniu była jeszcze fotografia której niestety w wydaniu elektronicznym brak.

Co sądzicie o takim pomysle i cenie?

• 11 months później...

"Podłączenie domu do mediów trwa zaledwie kilka godzin."

hahaha ale sie ubawilem

a podciagniecie mediow na dzalke 3 lata :)

Mysle ze bank zamontuje ci gps z komorka zeby na biezaco sledzic czy czasem nie wywozisz domu za granice :))

Swoja droga przychodzisz, a tu ci ktos dom...ukradl...

Ja wole jednak taki na stale.

Kochani prosze nie śmiejcie się z tego :D :D.

Sam uczestniczyłem w podobnej, 100% bardziej absurdalnej sprawie, ponieważ jeden z bogatych (oj bardzo bogatych) rodziców w moim powiecie, postanowił postawić na kółkach ..... szkołę podstawową.

Postanowił, ponieważ nie zgadzał się z decyzją władz gminy o przeniesieniu dzieci, m.in. jego, z istniejącej szkoły podstawowej do szkoły w innej miejscowości. Przeniesienia dokonywano poniewaz w tej szkole powstało gimnazjum.

JAK POSTANOWIŁ TAK ZROBIŁ i szkoła ta (na kółkach) funkcjonuje od ponad 2 lat. Zreszta sprawa była swego czasu bardzo, bardzo głośna w Polsce (TVN, TVP etc). W szkole uczy się ok. 50 dzieci. Szopka trwa .. opisanie całej sprawy, bardzo, bardzo ciekawej, zajełoby jednak zbyt duzo czasu.

• 5 months później...