Wowka 11.02.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 W dzisiejszym dodatku do GW DOM ukazał sie ten artykuł. http://dom.gazeta.pl/dom/1,50842,1907267.html#dalej Jest to z pewnością coś nowego na naszym rynku budowlanym. Zaintrygowało mnie to w kontekście wielu wypowiedzi świadczących o chęci wybudowania domu o powierzchni zdecydowanie poniżej 100m2 W gazetowym wydaniu była jeszcze fotografia której niestety w wydaniu elektronicznym brak. Co sądzicie o takim pomysle i cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAK 30.01.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Podane ceny są z księżyca!!!!!! Gdzieś (TV) widziałem dom zbudowany na podwoziu koparki gąsienicowej (czyba parter z poddaszem), ciekawe czy podpadałby pod kategorię: niewymagający pozwolenia na budowę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 30.01.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Podane ceny są z księżyca!!!!!! gdyby miał koła to nawet byłby tani przy tej powierzchni, w odniesieniu do cen luksusowych przyczepach campingowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAK 30.01.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Nie wiem czy przy szerokości 3m można porównywać z przyczepą campingową?? Kto to wpuści na drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 30.01.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Nie wiem czy przy szerokości 3m można porównywać z przyczepą campingową?? Kto to wpuści na drogę? tylko jako pojazd specjalny, i tak jak tam pisze trzeba wylewać fundamenty (płytę), wiec trzeba pozwolenie na budowę, a może przenosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leman13 30.01.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 trochę śmiechu nigdy nie szkodzi....! Proponuję pomieszkaj sobie z 5 osobową rodzinką i za rok przyślij wnioski....? ja wolę moje skromne 200m2 na stałe złączone z podłożem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAK 30.01.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Nie wiem czy zrozumiałem?Można podzielić działkę na dwie i jednego dnia dom jest na jednej a drugiego na drugiej ( w razie potrzeby). Urzednika trafi szlag na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marx 31.01.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 "Podłączenie domu do mediów trwa zaledwie kilka godzin." hahaha ale sie ubawilem a podciagniecie mediow na dzalke 3 lata Mysle ze bank zamontuje ci gps z komorka zeby na biezaco sledzic czy czasem nie wywozisz domu za granice ) Swoja droga przychodzisz, a tu ci ktos dom...ukradl... Ja wole jednak taki na stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leman13 31.01.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Swoja droga przychodzisz, a tu ci ktos dom...ukradl... Ja wole jednak taki na stale Zgadzam się w 100% ktoś sobie jaja robi z porządnych inwestorów. A dom na kółkach to chyba dla lalek mojej córki Paranoja ....... może zacznijmy kupować samochody z wacików i lakieru do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 31.01.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Kochani prosze nie śmiejcie się z tego :D. Sam uczestniczyłem w podobnej, 100% bardziej absurdalnej sprawie, ponieważ jeden z bogatych (oj bardzo bogatych) rodziców w moim powiecie, postanowił postawić na kółkach ..... szkołę podstawową. Postanowił, ponieważ nie zgadzał się z decyzją władz gminy o przeniesieniu dzieci, m.in. jego, z istniejącej szkoły podstawowej do szkoły w innej miejscowości. Przeniesienia dokonywano poniewaz w tej szkole powstało gimnazjum. JAK POSTANOWIŁ TAK ZROBIŁ i szkoła ta (na kółkach) funkcjonuje od ponad 2 lat. Zreszta sprawa była swego czasu bardzo, bardzo głośna w Polsce (TVN, TVP etc). W szkole uczy się ok. 50 dzieci. Szopka trwa .. opisanie całej sprawy, bardzo, bardzo ciekawej, zajełoby jednak zbyt duzo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 31.01.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Domy mobilne? Zapraszam - http://www.szkielet.com.pl/katalog2005/102.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAK 16.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 ronin Gdzie jest ta szkoła? Intersują mnie szczegóły techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 17.07.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Mobile house : http://www.clayton.net/index.cfm?include=showcase/east.cfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 17.07.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 E tam, nie na polską mentalność.My lubimy duże, ciężkie i trwałe.Wiem po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 UWAGA! Zbyt częste przeprowadzki mogą osłabić drewnianą konstrukcję domu i powodować odklejanie się tapet. To jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władysław_Cimoszewicz 17.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ech.. już nie robią takich domów jak za starych, dobrych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a ty jestes jakos spokrewniony?? hm pytam , bo nie wiem czy trza sie juz pilnowac? z tym co sie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 17.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Czyżbyśmy znowu musieli czekać na przydział worka cementu? Opamiętajcie się - to WSZYSTKO juz było. Nie wracajmy do TAMTYCH czasów. No. chyba że młodzi nie pamiętają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 17.07.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 pytam , bo nie wiem czy trza sie juz pilnowac? z tym co sie pisze? Towarzyszu, nie lękajcie sie. Macie moje słowo, a wiecie ze mozecie mi ufac, jak i reszcie towarzyszy, ze jak zostane prezydentem to bedzie lepiej. heh. tam ten profil mi zablokowali, ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 17.07.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 chyba że młodzi nie pamiętają. młodzi pamietają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts