Muszkieter01 04.08.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam wszystkich ! Mam pytanie zakupilem projekt dom stylowy 3 i mam kilka pytan dotyczacych budowy .Czy jest ktos na forum kto buduje taki domek?Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark_such 04.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witam wszystkich ! Mam pytanie zakupilem projekt dom stylowy 3 i mam kilka pytan dotyczacych budowy . Czy jest ktos na forum kto buduje taki domek?Pozdrawiam!!! witam kupilismy kilka dni temu ten projekt budujemy w mazowieckim a panstwo? ale niestety my bedziemy budowac dopiero na wiosne 2012. chcialabym sie dowiedziec cos na temat panstwa budowy oczywiscie rzeczywiste koszty budowy (stan surowy zamkniety), czy sa nieprawidłowosci w projekcie, a moze udaloby sie zobaczyc panstwa dom..please PYTAM PONIEWAZ MAMY OGRANICZONĄ PULĘ PIENIEDZY W TYM ROKU A JEZELI WYSTARCZY TO MOZE ZACZNIEMY JUZ W TYM ROKU.Bardzo prosze o odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muszkieter01 06.06.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ja jestem na etapie zalewania stropu jasli macie jakies pytania dzwoncie pod nr 603304228 jestem dostepny pod tym nr do 12 maja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkwiatek 13.04.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam wszystkich ! Mam pytanie zakupilem projekt dom stylowy 3 i mam kilka pytan dotyczacych budowy . Czy jest ktos na forum kto buduje taki domek?Pozdrawiam!!! Witam! Sam buduję Stylowy 2, ale z tarasem nad garażem. Szukam informacji, jak najlepiej taki taras zrobić (wykonawca/system) Wydaje mi się, że w Stylowy 3 jest oryginalnie taras, więc technologia wykonania musi być podobna. Z góry dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebatomas 06.07.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam Budujemy dom Stylowy 3 z żoną ale z funkcją BLIŹNIAKA.. szwagier jest złączony garażem. wprowadziliśmy kilka poprawek i chętnie pomożemy i wymienimy się doświadczeniami z innymi.. Budujemy dom w gminie Wiązowna koło Warszawy. w razie pytań proszę o kontakt gg 4925060 lub skype sebasokol23.// Interesuje nas również wykończenie tarasu nad garażem i okna dachowe ...// Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebatomas 09.07.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebatomas 09.07.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Hej wszystkim. Razem z żoną budujemy dom Stylowy 3 z projektu Domy z Wizją.. Zrobiliśmy kilka poprawek w projekcie.Projekt poprawiliśmy ale oczywiście okazało się, że majstry zauważyli kilka błędów Ważne jest oczywiście podłoże i wysokość fundamentów. U nas jest trochę mokro wiec przy projekcie architekt nie wziął tego pod uwagę. Sami zrobiliśmy wyższe fundamenty. Dom jest z funkcją możliwy do zbliżniaczenia i szwagier jest z boku. Zrobiiśmy tez taras nad garażem i za garażem kotłownię mała. Z przodu zwiększyliśmy tzw wiatrołap tzn przesuneliśmy przejście z garażu do przodu i w ten sposób jest miejsce na szafe w wiatrołapie plus większą pralnie. W pralni zrobiłem też schowek i wejscei od garażu - żeby zostawiać tam robocze ubrania, kurtki ../ Bedzie tez półka na gadzety ewentualnie rzeczy która sa zabronione dla dzieci - farby, paliwa, piła, itd/ Z tyłu zmieniliśmy tez trochę okna - przesunięte o 20 cm. W środku łazienki powiększylismy . Na dole za łazienką zrobiliśmy schowek na napoje, naczynia, garnki, warzywa itd. Bedzie to schowek zamknięty ale wejscie od strony kuchnii. Chetnie opowiem wiecej i pokaze projekt przerobiony i wiecej zdjec. Ewentualnie wymienie informacje o kosztach i ekipie.. Jesteśmy na etapie dachu i wybraliśmy blachodachówke modułową Plannja grafitową./ Dom jest w Majdanie koło Zakrętu / Warszawy. Kontakt do mnie skype sebastian.sokol23 lug gg4925060 Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surrealistka 29.03.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Hej, Sebastian - Twoja propozycja jeszcze aktualna? Można się z Tobą skontaktować, żeby porozmawiać o realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts