Anna eM 20.08.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nadulka hehe... narazie nic sie w domku nie dzieje... dechy leżakują... męzo tylko jezdzi i duperelki robi w stylu przykręca kontakty, wentylator w łazience i inne... ja mam chwilowo wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 24.08.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 dziś przyjeżdżają panowie montować drzwi... nie obyło się bez problemów... ale mam nadzieje ze dziś/jutro będziemy już mieli wszystkie drzwi na dole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 24.08.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja się wakacjowąłam, a Wy tu działaliście pełną parą jak widzę! Ale postępy, fiu, fiu! Kuchnia jest, łazienka jest, podłoga jest - w zasadzie po tym lakierowaniu możesz się wprowadzać i gotować Ładnie tu, oj ładnie PS Też miewam doły, ostatni miał głębokość rowu marsjańskiego i wtedy po raz pierwszy pomyślałam, że mam tak kompletnie dość, że więcej nigdy bym się za budowę nie wzięła. Przeszło Moge budowac drugi dom - o ile kilka warunków zostanie spełnionych - m.in. zasoby gotówki na koncie w ilości zgodnej z moim kosztorysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 24.08.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 działamy pełną parą bo chcemy (musimy) się raz dwa wprowadzać... dziś byli panowie zakładać drzwi... masakra... ja to jestem chyba jakaś czepliwa... coś im tam pękło przy zawiasie... dzwonię do szefa a ten ma jakieś pretensje... mężo oddzwonił, bo się z kolesiem dogadać nie mogłam... za nerwowa jestem chyba :/ jutro kończą (tzn... kończą... założyli tylko dwie futryny z pięciu... wiec w sumie będą robić jakby od początku).. żeby nie było za lekko... kawałek podłogi w sypialni odlazł :/ chyba za późno wyjęte były kołki i podłoga nie miała miejsca żeby się "rozprężyć" i wybiła w gore... na szczęście szybka reakcja męża, panowie przyjechali i poprawili... uff... męczy mnie już to wszystko... nie chce juz mieć odczynienia z żadnymi firmami remontowymi, fachowcami itd... chce juz sie wprowadzić i sobie mieszkać... buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Wiesz co,przypomniało mi się jak u mnie montowali drzwi,okazało się ,że drzwi z dolnej łazienki są uszkodzone i musieliśmy czekać dwa tygodnie na nowe,a moje dzieci w tym czasie miały urodziny;)więc powiesiliśmy koc...możesz sobie wyobrazić jaka byłam wkurzona.. Takie niespodzianki się zdarzają...niestety... Nie załamuj się,będzie dobrze,człowiek dużo może znieść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Aniu, Nadulka dobrze prawi - posłuchaj jej Ja to dobrze znam - zmęczenie materiału i koc w miejscu drzwi do łazienki (2 m-ce!). Nie trać z oczu celu tego wszystkiego - to pomaga. Przytulam mocno i moc sił przesyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 26.08.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 dzięki za wsparcie dziewczyny drzwi na dole juz są... mąż był na odbiorze... powiedział ze jest ok... (pojadę tam może jutro i oblukam)... a póki co zastanawiam się nad urządzaniem... kupiliśmy światełka do salonu... (w rzeczywistości wyglądają o niebo ładniej...) nad stół: http://img163.imageshack.us/img163/3439/tiempofm.jpg i nad część dzienną: http://img541.imageshack.us/img541/8720/tiempo2.jpg a taki bym chciałabym stół: http://img839.imageshack.us/img839/4962/56196627.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.08.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Utrzymujesz przyjemną memu oku atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 27.08.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 28.08.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 witaj pokaż drzwi stół super, i krzesła w sumie też fajne fotki fotki fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 28.08.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 dziś tam jadę to wezmę aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 28.08.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Światełka super! Gdzie można takie zakupić i za ile? Stół też bliski memu sercu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 28.08.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) no i dzis nie pojechaliśmy... meżo w pracy do późna a ja kluczy nie miałam... bylismy dzis w budowlany, i zakupiłam sobie coś fajnego... w takich metalowych pojemniczkach będę hodować bazylie i szczypiorek... chciałam wziąć coś jeszcze ale były tylko te... Anetko, światełka kupiliśmy w Leroy Merlin... nie były tanie... ale strasznie nam sie podobały Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez Anna eM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.08.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Aniu, zapowiada się piękny, dom, kolorystyka i styl bardzo mi bliski....a kalfle w hollu piękne...bardzo mi sie podobają...z resztą wszystko mi sie podoba...Pozdrawiam i życzę spełnienia wszystkich marzeń urządzeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Piękne te światełka, stół nie gorszy, marzy mi się taki Tylko miejsca brak Przyjemna memu oku kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 31.08.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Wanna super a i reszta zapowiada się fajnie..... Dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 04.09.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 kurcze, nie mam czasu na nic... praca praca praca... bylam jakiś czas temu po pracy na "polu bitwy" widziałam drzwi, są ok... (chociaz ojciec narzeka na monterów- ze spier... ) mi sie podobają... jak znajde chwile pojade po klamki... we wtorek byli panowie od podłogi ale... byla zbyt duża wilgotność powietrza i podłoga nie wyschła (!) powiedzieli ze mogą wyklinowac i lakierować ale nie radza... lepiej poczekać kilka dni... odpalić grzejniki, podsuszyć dechy i wrócą ... no i ok... grzejemy... wietrzymi i znowu grzejemy.... wszystko dla naszego dobra w przyszłym tyg, mam nadzieje cyklinowanie, wysychanie lakieru... potem mega sprzątanie (kiedy ja juz nie bede miała tego wkurzającego kurzu ?? ) i...przeprowadzka ej... no teraz to ja sie jakoś boje hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 04.09.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 aaaa... wczoraj moja siostra dała Nam takie oto cudo... http://img709.imageshack.us/img709/5925/1198471221.jpg dziewczyna dba o Nasze interesy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 13.09.2010 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 trochę mnie nie było... nadmiar pracy... u nas wszystko idzie do przodu... podłoga wycyklinowana, zagruntowana i polakierowana - 1 warstwa.. dziś Panowie zrobią listwy i polakierują drugą warstwę... mi po pierwszej juz sie podobało mężo pomontował klamki i zamki w drzwiach... mamy już oświetlenie sufitowe, ale czeka na ostatnie malowanie... myśle ze jak w tym tyg skonczą z podłogą (ma wysychać tydzien- tzn po kilku dniach mozna chodzic ale stawiać ciezkie rzeczy mozna po tyg. jak juz stwardnieje na maksa), ja w weekend zamierzam ogarnąć dół, potem pakowanie i... no... i jeszcze trzeba oswierzyc to wynajmowane... hmmm to mnie juz mniej cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaama 13.09.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Bardzo ładne mieszkanko !Płytki w hallu prezentują się super, parkiet również, czekamy na nowe zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts