efilo 05.08.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Wiem że to mało merytoryczny wątek ale szukam już od pół roku wykonawcy ogrodzenia frontowego który byłby mi w stanie dostarczyć kompleksową usługę z bramą przesuwną na zamówienie i już powoli się poddaję. Ogrodzenie mieliśmy jako priorytet na rok 2010 a wykonawcy jak nie było tak nie ma. Może ktoś pomoże gdzie sukać albo słyszał o takowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 13.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 nie wiem czy Cie urządza teren Mysłowic - firma Kowadex, robią kompleksowo ogrodzenie plus brama (stosują nowoczesne rozwiązania). U mnie na razie zbieranie kasy na ogrodzenie, ale sąsiad ma świeżo zrobione przez nich i muszę powiedzieć, że całkiem ładne, a on sam zadowolony ze współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 dzięki leli. a ja dopiero co a contrario w kuchniach i teraz mi głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 13.08.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 eee, no spoko - ja nie z tych co sie obrażają....ale swojej kuchni nie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 ciągnąc OT: ja raczej jestem z tych co nie lubią na noże i tak jak Aga - nie lubię robić komuś przykrości i raczej wolę przemilczeć szczerze mówiąc. co nie znaczy że uważam że nie należy wytykać błędów. choćby moja walka z szafkami na wino obok piekarnika - naprawdę nie po to żeby komuś wytknąc tylko żeby inni którzy są na etapie urządzania przemyśleli sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
encefalo 07.05.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts