MonkaD 06.08.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 jak to właściwie jest, napaliłam się na płytę ze sliderem a teraz czytam, że trzeba palce lizać i prosić żeby zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 07.08.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 mam w płycie siemensa. Działa bez zarzutu , na sucho , mokro , nic sie nie zacina. Ogólnie bardzo wygodne i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 07.08.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć po co ten slider i na jakiej zasadzie działa............. .powoli dojrzewam do płyty indukcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 07.08.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 przypuszczalnie chodzi o sposób regulacji mocy palników...zamiast przycisków, pokręteł to slider +/- czyli coś ala ipod w kuchni indukcyjnej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 08.08.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Tak , to rodzaj pokretla a raczej suwaka dotykowego , do regulacji mocy i innych ustawien ( np czas zegara ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAnakonda 12.06.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 u mnie działa bez zarzutu. nie ma żadnych problemów. wydaje się być dość praktycznym rozwiązaniem.moja kuchenka to mastercook. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts