Bingo 06.08.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Okopałem dziś fundamenty w poniemieckim domu aby zrobić izolację. Okazało się, że są wykonane z gruzu, piachu, kamienia i cegły i nie wiem jak na to mam położyć IZOHAN a potem styropian. Nie będzie mi się to niczego trzymać. Czy wystarczy tylko abym położył folię kubełkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrk 06.08.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ja bym to napierw otynkowa - znaczy rapował , chociaż tak z grubsza, jak podeschnie to wtedy tą maź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 06.08.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 już oceniłeś stan faktyczny... to teraz szybko zasyp wykopy z powrotem, dopóki domek się nie przewrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 12.08.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jak wyżej. Jeśli przez te dziesiątki lat wody nie podciągnęło i grzyba nie ma - to daj sobie spokój ze zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts