nea 07.08.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Potrzebuję porady mam dach do pokrycia dachówką płaską waham się jeszcze pomiędzy dwoma: Mayer Holden i Hugenot. Pod dachówką będzie folia wysokoparoprzepuszczalna. Obecnie w wycenie mam:a) folia delta maxx 50x1,5 - ta wydaje mi się najsolidniejszab) taśma Braas Metalroll - wysokoparoprzepuszczalna - rekomendowana jako jedyna odpowiednia do wszystkich dachówek płaskich a może jednak jest jeszcze inne sensowne rozwiązanie, które mogłabym zastosować, które przy okazji kosztowałoby mniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 08.08.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 zupełnie się nie znam takie coś dostałam w wycenach i szukam mądrej głowy która mnie oświeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 09.08.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Delta Maxx w zupełności wystarczy, polecam ten towar pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts