duś1719506024 07.08.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) - Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 07.08.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Zdecydowanie możesz go dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 07.08.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 nie dokładaj i tak długo nie posłuży....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.08.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A co to taki korek automatyczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 07.08.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 nie dokładaj i tak długo nie posłuży....................... A dlaczego niby miałby długo nie posłużyć? Mam w swojej łazience od ponad trzech lat zamontowany taki korek click - clack : http://wyposazam.pl/Korek_Automatyczny_typu_click_clack_6042-68.html Działa bez zarzutu i nie zanosi się na to, żeby coś miało się zmienić w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 07.08.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Właśnie w kuchennych zlewach nie występują korki typu click-clack, tylko takie z pokrętłem na wierzchu..... no..2 razy już był zmieniany i mam koooreek automatyyyyyyyyyyczny , żeby wypuścić wodę muszę ręką go wyjmować , nigdy więcej!chyba one pod wpływem nacisku wody jakoś nie mają siły się podnosić i pokrętło się "wyrabia" i nie działa , powiem więcej po jakimś czasie wogóle nie da się go docisnąć nawet ręką i woda powoli się wysącza za zlewu. clik-clack mam w łazience w umywalce 4 lata i też działa bez zarzutu ale to na zasadzie jakiejś sprężyny działa , w zlewie kuchennym to jakaś dżwignia jest.w każdym razie nie polecam i sama nie założę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 07.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 ale ja właśnie nie o łazienkowym korku, a o kuchennym przejrzałam ofertę sklepu, który się kryje pod użytkownikiem-przedmówcą i akurat tam nic kuchennego nie widzę. czy ślepa jestem? Jeżeli chodzi Ci o korek automatyczny z dźwigienką, jeżeli musisz, możesz w zlewie w kuchni zastosować tego typu : http://wyposazam.pl/Korek_Automatyczny_z_dzwigienka_6060-70.html Właśnie w kuchennych zlewach nie występują korki typu click-clack, tylko takie z pokrętłem na wierzchu..... no.. 2 razy już był zmieniany i mam koooreek automatyyyyyyyyyyczny , żeby wypuścić wodę muszę ręką go wyjmować , nigdy więcej! chyba one pod wpływem nacisku wody jakoś nie mają siły się podnosić i pokrętło się "wyrabia" i nie działa , powiem więcej po jakimś czasie wogóle nie da się go docisnąć nawet ręką i woda powoli się wysącza za zlewu. clik-clack mam w łazience w umywalce 4 lata i też działa bez zarzutu ale to na zasadzie jakiejś sprężyny działa , w zlewie kuchennym to jakaś dżwignia jest. w każdym razie nie polecam i sama nie założę. Agnie-cha ma w sumie trochę racji - korek click clack jest praktyczniejszy i trwalszy. U mnie służy ponad trzy lata, u niej cztery i generalnie nie ma raczej możliwości żeby się zepsuł, bo jedynym mechanizmem który jest w nim wykorzystywany jest sprężyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 08.08.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Może teka jest solidniejsza , ja mam z deante . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 08.08.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 zorientowałam się właśnie (rychło w czas), że zlewozmywak, który zamówiłam nie ma automatycznego korka. niby nie jest mi to tak szalenie niezbędne, no ale jednak opcja fajna. myślicie, że można go dołożyć? Zależy to tylko od samego zlewu. W większości nie ma problemu. Korek jest fo kupienia w samym Pyramisie (jest w cenniku), ale warto do nich zadzwonić i popytać o konkrety. Na pewno bez problemu doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 18.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Czy korki automatyczne Oras są awaryjne ? Znalazłem jedną opinię na forum jakoby korki automatyczne Oras były awaryjne. W pracy w łazienkach są baterie Oras I chodzą bez zarzutu, ale z jakiegoś powodu korki w umywalkach są wyjęte (uszkodzenie ?) . Niestety bateria umywalkowa Oras, którą chciałbym kupić (ORAS Vega 1800F, z nieco dłuższą wylewką) nie występuje w wersji bez korka automatycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 19.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Sądząc po tym co widziałam u znajomych to chyba są. Nawet dwa testowałam przed wymianą armatury i widziałam że się zacinały, może z powodu kamienia. Wogóle to niepraktyczny wynalazek szarpac się z tą wajhą, oni to mieli z tyłu, niewygodne jak cholera. Ja się zdecydowałam na klik-klaka i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts