Włodek W. 18.05.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Wszystko zgodnie z planem .Program depopulacji trwa i ma sie dobrze.A że trudno w to uwierzyc . Podziekujmy ,,panu" Sztoclmanowi co był dwie kadencje w nagrode za posłuszeństwo.Myjmy zeby dalej pastą z Fluorem bądzmy posłuszni systemowi...............Tfu.Hitler wiedział co dodawac do wody w obozach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 18.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nooo, spada ta populacja na eb na szyję https://www.census.gov/population/popclockworld.html Pierwsza cyfra w dacie to miesiąc - dla niektórych przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.06.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Depopulacji nieeeeeeeeema http://www.youtube.com/watch?v=TzPiX5abxJ8&feature=relatedJasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 01.06.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Też qrwa biorę leki, ale moje tak nie kopią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.06.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Leki masz brac ,a nie żeby Ci pomogły .kupuj i mysl ,że pomagaja .o to chodzi . Dobry klient to wiecznie chory człek .Kasa kasa . i tyleSuplementy to i owszem, brak witamin i minerałow . tu jest przyczyna choroby.Pomóz Sobie Sam organizm sam sie obroni.Jedzenie ma znaczenie.Wszyscy o tym wiedza tylko zapominamy ,że to takie wazne.Zrób badanie na obecnośc metali ciężkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 23.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Włodku, a ty zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.06.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Chyba założę fanklub Włodka W. Zaprawdę powiadam wam że cudaków zasługujących na uwagę wielu nie ma. Włodek w tym swoim uporze jest rozczulający. Cały czas myślałem że to jaja ale on chyba w to wierzy choć to zdroworozsądkowo traktując niemożliwe. Te 77 przykazań to jak obuchem w głowę. A ja myslałem że nienormalny jest facet ktory jechał za mna i próbował pokazac mi faka tylko dlatego ze go wyprzedziłem. Dawajwłodeknaprzód. Masz fana w mojej osobie a jak myślę nie tylko. Będę cię wspierał intelektualnie jak tylko będę potrafił. Może zacznę od tego: tfu, cenzor, tfu, ty głąbie! A może Włodek w realu ma inne imię, np. Jarosław. I tylko, ot tak, pisze sobie tutaj dla rozrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 24.06.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Depopulacji nieeeeeeeeema http://www.youtube.com/watch?v=TzPiX5abxJ8&feature=related Jasne Jeden cymbał wymyslił a inni powtarzają. "The population growth goes down" czyli obniża się wzrost populacji stwierdził Bill odnosząc to do zdaje się (film na wszelki wypadek urywa się w tym momencie) krajów trzeciego świata co jest zjawiskiem jak najbardziej pozytywnym w odniesieniu do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) ... Jedzenie ma znaczenie ... ... ciekawym niezmiernie co Ty jadasz ? ... - moze kiszone ogorki faszerowane buraczkami - to specjalnosc NS-a ... popijasz zapewne koktajlem "wspolczesnego Kopernika" Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 24.06.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A może Włodek w realu ma inne imię, np. Jarosław. I tylko, ot tak, pisze sobie tutaj dla rozrywki? Tego nie wie nikt. Może ma niezłą polewkę z tej "dyskusji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.06.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 popijasz zapewne koktajlem "wspolczesnego Kopernika" [/i] a masz coś przeciwko koktajlowi? chętnie się zapoznam z mądrą i rzeczową argumentacją... choć oczywiście zbyt wiele się nie spodziewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 26.06.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Nie przypominam sobie, żebym kiedyś miała coś przeciwko koktajlom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.06.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) a masz coś przeciwko koktajlowi? chętnie się zapoznam z mądrą i rzeczową argumentacją... choć oczywiście zbyt wiele się nie spodziewam. ... i słusznie (nie spodziewaj się) ... choć Tobie zapewne te szczególne koktajle, łatają dziurawe jelita ps - zapewne jeszcze dodatkowo wyostrzają wzrok, wraz z polem widzenia pozwalając wypatrzeć te "regularne szachownice" na niebie (z których to "sypią" bez opamiętania) Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.06.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Tobie zapewne te szczególne koktajle, łatają dziurawe jelita zapewne jeszcze dodatkowo wyostrzają wzrok nie wiem czy się dziwić twojej niewiedzy w tej kwestii. czyżby powiedzenie "jaki pan taki kram" miało tutaj uzasadnienie? Edytowane 26 Czerwca 2012 przez SAVAGE7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.06.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ... z żalem (i zarazem pewną dozą zazdrości) przyznaję, że "takiej wiedzy tajemnej" ... nie posiadłem ... więc gdzież mnie się tam wdawać w dysputy z "mądrzejszymi od Kopernika" ps - czapeczka dziś "za mocno uciska" ? ... czy może znowu "sypali" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ach te twoje wciąż niepohamowane złośliwości hehe. nie odniosłeś przypadkiem wrażenia, że twój awatar z każdym dniem staje się odpowiednikiem "portretu doriana graya"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.06.2012 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ach te twoje wciąż niepohamowane złośliwości hehe. nie odniosłeś przypadkiem wrażenia, że twój awatar z każdym dniem staje się odpowiednikiem "portretu doriana graya"? Z avatarem Chiefa mam problem. Nigdy nie wiem czy to co sterczy z boków to uszy czy nos. On tak chyba specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.06.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Chef Paul Jak brak miejsca pod czapeczką to jak ma zrozumieć o czym napisali forumowicze.Pozostaja złośliwości na tyle tylko stać .Ego za duże na wiedzę miejsca brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 29.06.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Cytat: "Nowa Encyklopedia Powszechna definiuje wiedzę jako „ogół wiarygodnych informacji o rzeczywistości wraz z umiejętnością ich wykorzystywania."". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.07.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Yt copy pastehttp://www.youtube.com/watch?v=733B4F1yFc0&feature=relateditd............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts