perm 30.06.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nie wiem jak w fukuszimie ale wg historyjki opowiadanej przez niektórych, bardziej światłych katechetów w hiroszimie przeżył (w przeciwieństwie do innych kotów) kot wychowany w rodzinie katolickiej. Może to rzuci nowe światło na całokształt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Z tak postawionej tezy śmiało można wysnuć wniosek, że ktoś kto podobno nas truje stosuje loterię "na kogo wypadnie na tego bęc". Opiera więc swój biznes nie tylko na glinianych nogach, ale i na idiotycznym założeniu, że jego i jego najbliższych choroba nie dosięgnie. Oczywiście cd tej historii może wyglądać tak, że wybrańcy uczestniczący w spisku, dostają poza oficjalnym obiegiem lekarstwa, tylko jak nadwyżki takich pierwiastków usunąć z organizmu? Ok, zostawmy to na później. Musieliby też jednak godzić się na udział w takim przedsięwzięciu. Robią to zapewne nie za darmo, a za potężne pieniądze. Tak to widzicie? Jeśli tak to współczuję chorej wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.06.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Z tak postawionej tezy śmiało można wysnuć wniosek, że ktoś kto podobno nas truje stosuje loterię "na kogo wypadnie na tego bęc". Opiera więc swój biznes nie tylko na glinianych nogach, ale i na idiotycznym założeniu, że jego i jego najbliższych choroba nie dosięgnie. Oczywiście cd tej historii może wyglądać tak, że wybrańcy uczestniczący w spisku, dostają poza oficjalnym obiegiem lekarstwa, tylko jak nadwyżki takich pierwiastków usunąć z organizmu? Ok, zostawmy to na później. Musieliby też jednak godzić się na udział w takim przedsięwzięciu. Robią to zapewne nie za darmo, a za potężne pieniądze. Tak to widzicie? Jeśli tak to współczuję chorej wyobraźni. Popełniasz błąd próbując racjonalizować cały ten temat. Niewłaściwa to postawa. W końcu jest to nic innego jak baśń ludowa, 'urban legend', klechda czy też bajka. Rozmawiamy o tym czy istnieją smoki i jakie mają ogony, ewentualnie czy głowy są trzy czy też dwie. Najgorsze że moderatorzy, z nudów najwyraźniej dolewają soli do kominka. Wstawiają tematy, usuwają tematy, denerwują Włodka i nie pomagają nic a nic w wyjaśnieniu tej łamigłówki. Tak sobie myślę by złapać taki samolot i przypiec go trochę na małym ogniu. Zaczął by sypać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.06.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Perm, próbujesz mnie ustawić w tej dyskusji na miejscu kogoś, kto bierze to na poważnie. Ale hasło "łapaj smoka!" jest OK. Forum LUDZI KTÓRZY WIERZĄ, mogłoby ufundować jakąś nagrodę za złapanie "smoka" : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Perm, próbujesz mnie ustawić w tej dyskusji na miejscu kogoś, kto bierze to na poważnie. Ale hasło "łapaj smoka!" jest OK. Forum LUDZI KTÓRZY WIERZĄ, mogłoby ufundować jakąś nagrodę za złapanie "smoka" : ) Nie próbuję. To wszystko raczej było do apologetów wrednych samolocików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No wreszcie ktoś coś napisał w moim ulubionym wewątku... nie szkodzi, że część od rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Przed ,,chmurami śmierci" obronic sie mozna troche, jezeli mamy w pełni sprawną tarczyce.odpowiada za pozbycie sie metali ciezkich.z organizmu.Czyli nasycic tarczyce jodem.Nadmiar organizm pozbedzie sie tak jak witaminy C.Jedna kropla plynu lugola na 10kg masy ciała.Kazdy robi co uwaza i zgodnie z posiadaną wiedza.Jedzenie ma znaczenie.POMÓZ SOBIE SAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.07.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Przed ,,chmurami śmierci" obronic sie mozna troche, jezeli mamy w pełni sprawną tarczyce.odpowiada za pozbycie sie metali ciezkich.z organizmu. Czyli nasycic tarczyce jodem.Nadmiar organizm pozbedzie sie tak jak witaminy C.Jedna kropla plynu lugola na 10kg masy ciała. Kazdy robi co uwaza i zgodnie z posiadaną wiedza.Jedzenie ma znaczenie. POMÓZ SOBIE SAM To ja bym musiał 25 kropel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 permSkoro tyle wagi to masz problem.Tylko wspołczuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.07.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 To ja bym musiał 25 kropel. Jak przeżyłeś Czarnobyl, to już nie musisz w ogóle nic zażywać.Jodu 129 masz uwiązanego w tarczycy na na jakieś sto-kilkadziesiąt milionów lat. Z tym jodem w kroplach Lugola to fajna sprawa, rozpada się już co 13 godzin. Ciekawe jak organizm zareaguje na tellur, ksenon i potas ? Pewnie to co be, to wysika a to cacy- wykorzysta. Potas wzmacnia serce, gazowy ksenon mózg.Zajebiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.07.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jak przeżyłeś Czarnobyl, to już nie musisz w ogóle nic zażywać... Ale ja lubię. Poza tym wierzę Włodkowi. Ty to musisz na wszystko mieć jakieś pieprzone dowody. Zero romantyzmu. Ja się nawróciłem. Wplótłbym kwiaty we włosy i biegał po łące ale moje cebulki dawno temu powiedziały sam se rośnij. Komuna jebana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.07.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ty to musisz na wszystko mieć jakieś pieprzone dowody. Zero romantyzmu. Ja się nawróciłem. . Ależ i ja się nawracam , tylko nie jestem aż tak błyskotliwy. Powoli, zaczekaj a jeszcze razem pomkniemy boso po łące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.08.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 permZa komuny wszyscy mieli prace (miała wladze)teraz ma kase i pracy nima,Boso i po porannej rosie.Dobre .Bardzo zdrowo.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.08.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 perm Za komuny wszyscy mieli prace (miała wladze)teraz ma kase i pracy nima, Boso i po porannej rosie .Dobre .Bardzo zdrowo. pozdr. Włodku ... przyjedź do mnie (jest praca) ... kupisz se sandały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 04.08.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Może chodzi o pracę "jak za komuny", a nie o to, że nie wszyscy dzisiaj mają pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.10.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 No to se poklikali bo tyle potrafim................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Włodek, czego się nawdychałem z tych oprysków, że taki kaszel mam? Wygląda to na przeziębienie, ale wolę spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 16.10.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No , kto nie kaszle niech podniesie rączkę do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 16.10.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 i ja kaszlę ......z rana jest najgorzej ........myślałem że to od szlugów - kopcę 25 lat .........cholera by to ...wychodzi na to że pożegnam tę ,, dolinę rozpaczy '' z powodu jakichś oprysków ....szlag..biednemu zawsze wiatr w oczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.11.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 compiJak jest duze stezenie oprysku to pies nawet nie chce wyjsc nadworek.(bardzo dobry tester)Kaszelek obowiazkowy. I zrzucamy to na przeziebienie ,a system immunologiczny po 13latach wdychania tego gowna oslabiony.i tyle.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts