perm 26.12.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Można założyć że większość społeczeństwa o niczym nie wie albo się tylko domyśla jak paru tutaj. Są jednak ludzie którzy musza taką wiedzę mieć z urzędu albo też z racji wykonywanego zawodu. Ciekaw jestem jak oni się przed wpływem tych chemikaliów bronią. Jakoś nie widziałem Putina w Polsce chodzącego w masce p-gaz. Nie widziałem w niej Angeli Merkel, Jamesa Camerona, Berlusconiego i wszystkich wielkich. Gwiazdy filmowe, bogaci ludzie, ich pewnie byłoby stać na jakąś formę zabezpieczenia? Jedyną mozliwością to nie wdychanie tego co nad nami rozpylają bo też nie wiadomo co to takiego więc żadna odtrutka czy lekarstwo zapobiegawczo niewiele pomoże, zresztą lekarstwa zapobiegającego rozwojowi raka nie ma. Ciekawe jak się chronią ci co to niby rozsiewają, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.12.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 ... Ciekawe jak się chronią ci co to niby rozsiewają, nie? ... i jak chronią swe rodziny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.12.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 perm na poprzednich stronach to wyjaśniałem z resztą nieważne. ... a co ? ... nie widać ? niektórzy pajace tylko dogadują głupio myśląc, że są śmieszni... istotnie są. nic człowieku nie wnosisz swoimi przygaduchami prócz nabijania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 26.12.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Mnie interesują bardziej chemikalia w rolnictwie i ogrodnictwie. Wiem co się stosuje i wiem dlaczego się stosuje - i kupuję wyłącznie żywność bio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.12.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 perm na poprzednich stronach to wyjaśniałem z resztą nieważne. .... No własnie zadałem sobie trochę trudu ale odpowiedzi na te wątpliwości nie znalazłem. Możesz je przytoczyć? To jest bardzo ważne o ile te teorie miały by być prawdziwe. To w końcu proste pytanie. Czemu ci co wiedza się przed tym nie chronią? Pisaliście o wywoływaniu raka. Na to nie ma antidotum więc łykanie zapobiegawczo czegokolwiek nie wchodzi w grę. W maskach nie chodzą więc jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.12.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 ... niektórzy pajace tylko dogadują głupio myśląc, że są śmieszni... istotnie są. nic człowieku nie wnosisz swoimi przygaduchami prócz nabijania postów. ... tiaaaaaa ... tyle wnosisz swymi wypowiedziami, że czasami wydaje się, iż jesteś bardziej "spryskany" od Włodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.12.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 (edytowane) jeśli zadałeś sobie trochę trudu to pewnie wpadłeś na moją wypowiedź o "wybraniu mniejszego zła". i to jest moja odp.ooo już znalazłem więc ci wkleję:"...chcąc walczyć z globalnym ociepleniem dzięki smugom można zatrzymać wzrost temp. + ograniczyć promieniowanie uv. i na ten temat wypowiadały się ponoć autorytety. "wielcy" tego grajdołu (tak ich nazwijmy) doszli do wniosku, że należy wybrać mniejsze zło i lepiej stosować tzw. parasol ochronny przed tymi czynnikami..." Edytowane 26 Grudnia 2010 przez SAVAGE7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.12.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 ... tiaaaaaa ... tyle wnosisz swymi wypowiedziami, że czasami wydaje się, iż jesteś bardziej "spryskany" od Włodzia taaaaa... a z tobą to szkoda gadać bo oprócz wyśmiewania i drwin to z twojej strony nic mnie miłego nie spotkało, z resztą nie tylko mnie. ciekawe co jest powodem tej złośliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.12.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 taaaaa... a z tobą to szkoda gadać bo oprócz wyśmiewania i drwin to z twojej strony nic mnie miłego nie spotkało, z resztą nie tylko mnie. ciekawe co jest powodem tej złośliwości. ... jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom ... urodziłem się już takim złośliwcem i mnie w porę nie spryskano ... a co byś chciał miłego ? ... kici, kici, psik ... wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.12.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 kuba w tym przypadku z bogiem nic nie miał wspólnego.... to bóg pierwszy zaczął złośliwości. więc nie bełkocz bzdur boś sam zaczął. a to kici kici to czego sie ma tyczyć? stary a głuuuupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.12.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 jeśli zadałeś sobie trochę trudu to pewnie wpadłeś na moją wypowiedź o "wybraniu mniejszego zła". i to jest moja odp. ooo już znalazłem więc ci wkleję: "...chcąc walczyć z globalnym ociepleniem dzięki smugom można zatrzymać wzrost temp. + ograniczyć promieniowanie uv. i na ten temat wypowiadały się ponoć autorytety. "wielcy" tego grajdołu (tak ich nazwijmy) doszli do wniosku, że należy wybrać mniejsze zło i lepiej stosować tzw. parasol ochronny przed tymi czynnikami..." Ale ta wypowiedź nie wskazuje na to w jaki sposób chronią się przed rozpylanymi środkami, między innymi jak twierdzisz ty i Włodek powodującymi raka. Ten parasol ochronny mający obniżyć temperaturę zdaje się nie przeszedł no i co on ma wspólnego z rozmyślnym wywoływaniem raka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.12.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 i co on ma wspólnego z rozmyślnym wywoływaniem raka? ...oraz celowym wywoływaniem powodzi. Nie wysilajcie się, nawet na myśl mi nie przeszło, że moglibyście udzielić logicznej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.12.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 ja mam całkiem inne podejście do tych spraw niż włodek więc nie piszcie w formie "wy", to bez sensu. perm jak mogę ci jeszcze prościej wyjaśnić sam nie wiem. widocznie uznano, że promieniowanie uv. stwarza mniejsze zagrożenie niż chemtrails. daj sobie jeszcze jedną szansę i przeczytaj to ze dwa razy.poza tym nie pamiętam żebym pisał o rozmyślnym wywoływaniu raka (skoncentruj się troszeczkę na temacie) ale można sobie wyobrazić nawet jako laik co może powodować rozpylanie jakichkolwiek zw. chemicznych w powietrzu. ja nie wiem co to konkretnie może wywołać... być może częste infekcje dróg oddechowych, problemy z oczami, napady śmiechu a może i raka... nie wiem. pani mymyk dobrze napisała, że kupuje tylko bio żywność. i nikogo to nie dziwi? a no właśnie nie dziwi. przed wejściem do unii normy konserwantów w żywności były dość niskie. teraz są o wiele wyższe (przydał by się jakiś żywieniowiec do weryfikacji) zgodnie z prawem. ale za "komuny" jakby ktoś tyle walił do mięsa pestycydów to pewnie (raczej na pewno) by go posądzono o próbę trucia społeczeństwa. czy zatem osoba, która uważa, że jest jawnie i zgodnie z prawem podtruwana przez system zostanie przez was nazwana zwolennikiem teorii spiskowych???? pytam... zostanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.12.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 ja mam całkiem inne podejście do tych spraw niż włodek więc nie piszcie w formie "wy", to bez sensu. perm jak mogę ci jeszcze prościej wyjaśnić sam nie wiem. widocznie uznano, że promieniowanie uv. stwarza mniejsze zagrożenie niż chemtrails. daj sobie jeszcze jedną szansę i przeczytaj to ze dwa razy. poza tym nie pamiętam żebym pisał o rozmyślnym wywoływaniu raka (skoncentruj się troszeczkę na temacie) ale można sobie wyobrazić nawet jako laik co może powodować rozpylanie jakichkolwiek zw. chemicznych w powietrzu. ja nie wiem co to konkretnie może wywołać... być może częste infekcje dróg oddechowych, problemy z oczami, napady śmiechu a może i raka... nie wiem. pani mymyk dobrze napisała, że kupuje tylko bio żywność. i nikogo to nie dziwi? a no właśnie nie dziwi. przed wejściem do unii normy konserwantów w żywności były dość niskie. teraz są o wiele wyższe (przydał by się jakiś żywieniowiec do weryfikacji) zgodnie z prawem. ale za "komuny" jakby ktoś tyle walił do mięsa pestycydów to pewnie (raczej na pewno) by go posądzono o próbę trucia społeczeństwa. czy zatem osoba, która uważa, że jest jawnie i zgodnie z prawem podtruwana przez system zostanie przez was nazwana zwolennikiem teorii spiskowych???? pytam... zostanie???? Ja tylko pytam o to jak chronią się przed tymi substancjami ci którzy o nich wiedzą, np ci którzy wg ciebie i Włodka rozpylają to korzystając z wynajętych? pilotów i samolotów. No jak? Wystarczy że odpowiesz na to pytanie. Brak odpowiedzi oznacza że cała ta teoria o rozmyślnym truciu jest nic nie warta bo kto trułby sam siebie i swoją rodzinę. Jeszcze raz, rozpylanie substancji które miałyby obniżyć temperaturę nie ma nic wspólnego z tą spiskową teorią wg której jakieś siły trują ludzi bo się np na ich chorobach zarabia. "...widocznie uznano, że promieniowanie uv. stwarza mniejsze zagrożenie niż chemtrails..." Czyli chemtrails nie istnieją skoro tak uznano. Dlaczego w takim razie twierdzisz że istnieją? Dlatego że samolot przelatujący na pewnej wysokości zostawia smugi kondensacyjne? Dlatego że samolotów lata dużo więcej niż kiedyś? Problemem takich rozmów jest brak precyzyjnego określenia zagrożeń, ich przyczyn oraz skutków popartych np badaniami albo też powszechnie uznanymi obserwacjami. Niestety obowiązek ich sformułowania spoczywa na osobie która takie jak ta o chemtrails teorie głosi. Ich brak pozwala na krótką ale uprawnioną odpowiedź w stylu: "bzdury piszesz". Tak też dzieje się w tym wątku. Zadałem ci Savage proste w sumie pytanie na które nie potrafisz najwidoczniej znaleść odpowiedzi. Takich pytań można by zadać więcej, np skąd się biorą samoloty które te chemtrails robią? Gdzieś muszą wystartować i wylądować. Ktoś musi je prowadzić. Gdzieś trzeba te chemikalia załadować. Kolejnym pytaniem jakie się nieodparcie nasuwa to jak jest to możliwe że jest to wszystko utrzymywane w tajemnicy. Gdyby ta teoria była prawdziwa to musiałoby w to być zaangażowane dziesiątki tysięcy ludzi. Nie ma mozliwości by ktoś się swoją nawet szczątkową wiedzą nie podzielił. W podobnych sytuacjach trzeba niestety zastosować prostą zasadę zwaną "Ockham's razor" która mówi w skrócie że najbardziej prawdziwe są z reguły wyjaśnienia najprostsze. Tutaj takim wyjaśnieniem sa smugi kondensacyjne i duża ilość samolotów. Sytuacja zmieniłaby się gdybyś ty albo Włodek albo ktoś inny podał jakiś dowód. Jakikolwiek. Wtedy myślę mozna by wrócić do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.12.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 permProponuję obejrzeć http://www.youtube.com/watch?v=7o65AYfB4d4&playnext=1&list=PLC7D5923FBCA416CD&index=2I pozostałe odcinki mozna konstruktywnie dyskutowaćSpryskany jest każdy z nas ,Zeby nie było watpliwości .Tylko trudno w to uwierzyć.Co z nami robią.Wojna pogodowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.12.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ktos nie miał co robić i ,,zmontował sobie " jak to wyglada z bliska? i td. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 27.12.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Poświęciłem czas na obejrzenie tych filmów i wnioski mam następujące. Podstawianie faktów pod swoje argumenty to stary, dobry sposób na sprzedanie nowego odkurzacza Rainbow czy zwykłego wełnianego koca emerytowi w cenie łóżka. Te stwierdzenia, że już miliony ludzi martwią się o swój los ze względu na pryskania, porównywanie znikających smug z dużych wysokości z nieznikającymi z niższych warstw i twierdzenie, że powinniśmy tak samo je tracić ze swojego zwroku to demagogia pierwszej wody. A już te pieprzenie, ze 20-30-40 lat temu inne choroby były i że zmiany w ich rodzajach są właśnie spowodowane spiskiem to już szczyt głupoty. Ty przyznaj Włodku, że taniej byłoby nas truć pchając tę chemię w dezodoranty, klimatyzatory, zapachy itp. Po co pchać się z tym w niebiosa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.12.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 perm Proponuję obejrzeć http://www.youtube.com/watch?v=7o65AYfB4d4&playnext=1&list=PLC7D5923FBCA416CD&index=2 I pozostałe odcinki mozna konstruktywnie dyskutować Spryskany jest każdy z nas ,Zeby nie było watpliwości . Tylko trudno w to uwierzyć.Co z nami robią. Wojna pogodowa? Ten film mnie nie przekonuje bo zawiera opis faktów które mogą być zinterpretowane zupełnie inaczej. Smugi kondensacyjne w sprzyjających warunkach mogą się utrzymywać podobnie długo jak utrzymują się chmury. Bzdurą jest stwierdzenie z tego filmu że powinny natychmiast znikać. Chmury znikają natychmiast po powstaniu? To jest tylko kwestia wilgotności i temperatury. W drugim filmie natomiast występuje pani która mówi że jak wychodzi na zewnątrz to zawsze nakłada maskę p-gaz i dlatego lepiej się czuje. W związku z tym odpowiedz proszę na pytanie które zadałem Savage. Jak chronią siebie i swoje rodziny ci ktorzy to rozpylają? jak chronią siebie i swoich bliskich wielcy tego świata ktorzy pewnie wiedza o tym wszystko. Noszą maski p-gaz? Jakoś nie zauwazyłem. Jeżeli nie odpowiesz na to pytanie (inne ci juz daruję) to dalsza dyskusja nie ma sensu. No to jak to w końcu jest? Putin nie wie?, Obama nie wie? Wiedzą ale wolą truć siebie i swoich bliskich niż coś po sobie pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.12.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) compiTo jest bardzo dobre pytanie.To idzie do depopulacji Takie mam wnioski ,ale zanim nas wytruja można jeszcze duzo zarobić -RAK. Obniżenie systemu immunologicznego.Lekarstwa na raka oficjalnie nie ma ,,nauka robi postępy"Takim gownem wszystkich karmią.miejmy nadzieję w niedługim czasie i td itd.........http://www.youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0 http://www.youtube.com/watch?v=zh1ZK-OasOwTo jest biznes KASA Edytowane 27 Grudnia 2010 przez Włodek W. literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 27.12.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Chłopie! Myśl!!! Najbogatsi tego świata schodzą na raka, a ty bredzisz o robieniu na tym biznesu? Przeczytaj sam siebie, bo zaczynam odnosić wrażenie, że jesteś pierwszą ofiara chemistrailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts