Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnie, Włodziu ma głębokie problemy emocjonalne no i mentalnie drzemie w latach 60 (pałowanie i te sprawy), ale wybaczcie mu, to się naprawdę trudno leczy, najwyraźniej okres remisji się skończył.Ale będzie lepiej, mam nadzieję, że będzie postarasz się Włodziu, prawda ? :)

Administator moze sobie ustawić czy jest post czy nie Napisale ,ze zlozylem nowy post ,ktory znikna ,a teraz sie znowu pojawił .

To sie nazywa manipulacja opinią publiczną.jedni kupuja inni nie,.

ten forumowicz jest niewiarygodny. Tylko olac takie dyrdymaly moderatora......................bla bla i ..........................

A mnie to .......................................

Panie moderator jak chcialem pogadac publicznie o cenzurze to co bylo .eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam

tez byla manipulacja ,

Gleboko oddychamy ..........................

3000 ludzi nic nie robi na ponurym

Tak to tylko polityka.

Biznes sie kreci dlatego ludzie umieraja na raka i maja umierac .

Cenzura swoje robi.

Tabletek nie ,ale zioła tak Kazdy bierze co lubi. Czasmi no-spe raz w roku.

Dlaczego tak scigaja maryche ,bo leczy raka .

Udowodnione prze brytyjskich naukowcow -zrodlo net.- WP

Pozdr.

P.S.

Popatrzcie w niebo dzis tez sypali ok.13 00 rowno. tylko po co ?

gleboko oddychac

Dlaczego tak scigaja maryche ,bo leczy raka .

Udowodnione prze brytyjskich naukowcow -zrodlo net.- WP

Mamumiuuuuu. Włodziu miód na moje serce :)

będę żyła aż do śmierci, a końca mego nie spowoduje rak :lol:

JoShi

A co to znaczy z sensem .Gdy było bez sensu to nie zabierała głosu i nie nabijała sobie postów..

tylko taki wniosek nasuwa się przy twojej bytności na tym forum .

Post nabrał rozpędu z moderatorem łącznie.

Bez sensu ,a tylu zabiera głos .Ciekawe .

Robimy posty, czy nie mamy nic do napisania cos tam sobie klikamy?

malka

Z tym pałowaniem z lat 60 to masz racje, tylko teraz jest jeszcze gorzej jak było .

Można strzelać do tłumu bez konsekwencji.mamy przecież UE

Przejrzyj w necie co to jest TOTALITARYZM .

w google ,,Cała prawda o UE." na ytob tez mozna cos znależć

Te filmiki to ktos spreparował?

nie wiem z czego się tu nabijać. moim zdaniem trzeba sobie zadać dwa pytania... czy 20 lat temu też latały samoloty? czy zostawiały za sobą smugi, które długo nie mogą się rozpłynąć w powietrzu? oczywiście, że latały ale takich smug nie zostawiały. dodatkowo nie zaciekawiło was dlaczego kilka samolotów przelatuje nad miastem tak, że zostawiają na niebie coś w rodz. pajęczyny? spojrzyjcie czasem w górę i zastanówcie się nad ciekawymi wzorami na niebie a które pojawiły się dopiero kilka lat temu.

nie wiem z czego się tu nabijać

To ja Ci powiem z czego.

Jeden gość z nudów i dla kawału stworzył taką teorię (trochę jak ta niedawna rewelacja, że za pomocą czterech telefonów komórkowych można popcorn zrobić) . Zaczął tę teorię rozpowszechniać i teraz się śmieje w kułak ilu wyznawców mu się udało zdobyć.

Będąc rozsądnym należy sobie również odpowiedzieć na pytanie, czy 20 lat temu używano do samolotów takich samych silników i paliw i czy skład atmosfery naprawde się niczym nie różnił. I na wiele jeszcze innych pytań należy sobie odpowiedzieć i przestać wreszcie bredzić.

dodatkowo nie zaciekawiło was dlaczego kilka samolotów przelatuje nad miastem tak, że zostawiają na niebie coś w rodz. pajęczyny?

Widziałeś to kiedyś na własne oczy? To takie dziwne, że nad miastem przelatują samoloty, które lecą w różnych kierunkach bo maja rózne sprawy do załatwienia? Naprawdę miałam Ciebie za rozsądnego gościa. Bo że Włodziu od czasu do czasu ma kryzys to wiadomo.

nie wiem z czego się tu nabijać. moim zdaniem trzeba sobie zadać dwa pytania... czy 20 lat temu ...

...

...plus pytanie dodatkowe ... Czy 20 lat temu, można było sobie siedzieć w parku na ławeczce i wypisywać "spiskowe pierdoły" na FM ? :D ;)

...plus pytanie dodatkowe ... Czy 20 lat temu, można było sobie siedzieć w parku na ławeczce i wypisywać "spiskowe pierdoły" na FM ? :D ;)

...plus jeszcze jedno dodatkowe. Czy 20 lat temu ktoś miał tak naprawdę czas siedzieć sobie na ławeczce w parku i gapić się w smugi na niebie i mierzyć czas ich zaniku?

No ale idę już sobie, bo Włodziu się zaraz znów podnieci.

a czy nie słyszeliście o tym jak nad moskwą rozgonili chmury bo jackson miał koncertować a tu pogoda nie teges? szkoda, że mam tak mało czasu bo bym kilka argumentów przytoczył.

a co do innego paliwa i silników 20 lat temu... joshi ty ponoć po fizyce jesteś buhehe. ciekaw jestem o ile się to pozmieniało hahaha.

plus jeszcze jedno pytanie: skoro są inne paliwa i silniki (lepsze) to dlaczego czasami dymią a czasami nie dymią... kurde konstrukcyjnie sie cofneli czy jak?