Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

Savage wybacz ale muszę. Jak sądzisz widzieliśmy podczas zaćmienia słońca ufo czy jest to bardzo mało prawdopodobne? Tak szczerze odpowiedz krótko tak lub nie.

nie wiem czy dobrze rozumiem twoje pytanie. jeśli insynuujesz, że traktuję zaćmienie jako najazd ufo to niestety przesadziłeś. ale jeśli były jakieś doniesienia o obserwacji podczas zaćmienia to nic nie widziałem, nic nie słyszałem.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie wiara jest wiarą a nie nauką bo nie wymaga dowodów. I bez względu na to jak pokrętnie będziesz to próbował zmienić to się nie da.

tak tak, wiara jest wiarą hehe. ktoś se kiedyś tak "pedział" a gawiedź podchwyciła bo niby co ma mówić. wiara jest wiarą... jakież to głębokie.

nie wiem czy dobrze rozumiem twoje pytanie. jeśli insynuujesz, że traktuję zaćmienie jako najazd ufo to niestety przesadziłeś. ale jeśli były jakieś doniesienia o obserwacji podczas zaćmienia to nic nie widziałem, nic nie słyszałem.

Jeśli czytasz wszystkie tu zamieszczane komentarze to trafisz na ten gdzie opisywałem ten przypadek. Powiedz czy powinienem uwierzyć w UFO, pomimo że to był tylko cień, ale zajebiście wyglądał. Nie było to podparte twardymi dowodami. Tak jak chemistrail.

niestety nie czytałem ale nie powinieneś uwierzyć w ufo skoro to był tylko cień :)

ale jeśli się nad tym chcesz zastanowić głębiej to odsyłam do relacji świadków którzy czasami mimo wysokich stanowisk nie wstydzili się opowiedzieć o tym co widzieli. biznesmeni, piloci samolotów zarówno wojskowych jak i pasażerskich, aktorzy, astronauci i zwykli ludzie. ale ufo to chyba temat na inny wątek.

niestety nie czytałem ale nie powinieneś uwierzyć w ufo skoro to był tylko cień :)

ale jeśli się nad tym chcesz zastanowić głębiej to odsyłam do relacji świadków którzy czasami mimo wysokich stanowisk nie wstydzili się opowiedzieć o tym co widzieli. biznesmeni, piloci samolotów zarówno wojskowych jak i pasażerskich, aktorzy, astronauci i zwykli ludzie. ale ufo to chyba temat na inny wątek.

Uważam, że aby się wypowiadać autorytatywnie na temat czegoś co się widzi, należy to zrozumieć.

i bardzo dobrze uważasz. tylko jak zrozumieć 6 metrowy spodek wykonujący ci nad głową takie ewolucje jakich żadna znana nam maszyna latająca nie umie??? jeśli byś coś takiego zobaczył na własne oczy to rozumiem że na 100% byś to zrozumiał tak?

i co? uważasz że wtedy to już byś był kimś wiarygodnym dla ludzi? przestań.

Jeślibym to zobaczył sam, bez świadków, to ciężko by było przekonać ludzi. Fakt. Tylko co to ma wspólnego z chmurkami za samolotem, które widzimy wszyscy? Fizycy twierdzą zgodnie z prawami, że to para skondensowana wodna, inni że to ściema i tak na prawdę to trucizna. Ty uwierzyłeś tym drugim.

i bardzo dobrze uważasz. tylko jak zrozumieć 6 metrowy spodek wykonujący ci nad głową takie ewolucje jakich żadna znana nam maszyna latająca nie umie??? jeśli byś coś takiego zobaczył na własne oczy to rozumiem że na 100% byś to zrozumiał tak?

i co? uważasz że wtedy to już byś był kimś wiarygodnym dla ludzi? przestań.

1. Zastanowiłabym się, czy widziałam to na własne oczy i czy jestem przytomna, trzeźwa itp.

2. Zastanowiłabym się, ile maszyn latających znam

3. Zastanowiłabym się, czy znam wszystkie, nawet te objęte największą tajemnicą maszyny latające.

Dopiero o wnikliwej analizie tych zagadnień zastanowiłabym się, czy to mogą być kosmici :) czy jeszcze coś innego :p

Ja po prostu uważam, że należy rozpoczynać od znajdowania najbardziej prawdopodobnego wyjaśnienia.

Jeślibym to zobaczył sam, bez świadków, to ciężko by było przekonać ludzi. Fakt. Tylko co to ma wspólnego z chmurkami za samolotem, które widzimy wszyscy? Fizycy twierdzą zgodnie z prawami, że to para skondensowana wodna, inni że to ściema i tak na prawdę to trucizna. Ty uwierzyłeś tym drugim.

człowieku więc rozmawiamy o chemtrails czy o ufo/ bo jak ci piszę o jednym to ty o drugim i

i odwracasz kota ogonem.

ja w nic nikomu nie ufam bezgranicznie. jednak przy dzisiejszych możliwościach to betka coś takiego zrobić. a więc bardzo to jest możliwe (zgodzimy się?). tym bardziej, że oficjalnie mówi się np. o manipulacji pogodą.

a tak na marginesie to od ładnych kilkunastu dni nie widziałem w moich okolicach chemtrailsów. co? zmieniła się pogoda? na inne paliwo przeszli? no kurde, że nie ma na forum fachowca.

człowieku więc rozmawiamy o chemtrails czy o ufo/ bo jak ci piszę o jednym to ty o drugim i

i odwracasz kota ogonem.

Zasadniczo o ufo to Ty zadałeś pytanie, więc dostałeś odpowiedzi a temat główny to chemitrails.

tym bardziej, że oficjalnie mówi się np. o manipulacji pogodą.

O UFO tez się mówi oficjalnie. Niektórzy oficjalnie ogłaszają koniec świata a inni, że Ziemia jest płaska. I co z tego?

a tak na marginesie to od ładnych kilkunastu dni nie widziałem w moich okolicach chemtrailsów. co? zmieniła się pogoda? na inne paliwo przeszli? no kurde, że nie ma na forum fachowca.

A przez ile czasu w ciągu tych kilkunastu dni miałeś bezwietrzną i bezchmurną pogodę? A może widywałeś wcześniej rzekome chemitrails na tle niskich chmur?

A i jeszcze na dwa proste pytania sobie odpowiedz:

1. Dlaczego skoro to taka tajemnica to CT pojawiają się wtedy gdy jest najładniejsza pogoda i w środku dnia kiedy są najbardziej widoczne a nie w nocy?

2. Dlaczego twórcy tak zaawansowanej technologi nie zadbali o to, żeby nie było z ziemi widać tych rzekomych oprysków?

Edytowane przez JoShi

zasadniczo to się pisze chemtrails, no chyba, że piszesz po włodkowemu :)

i zasadniczo spójrz trochę do góry to zobaczysz, że compi w dwóch postach zagaja o ufo a potem się pyta co ma jedno z drugim wspólnego.

do reszty twoich pytań się nie odniosę bo nie przyjmujesz żadnych alternatyw prócz tego co głosi oficjalna, bezomyłkowa nauka.

do reszty twoich pytań się nie odniosę bo nie przyjmujesz żadnych alternatyw prócz tego co głosi oficjalna, bezomyłkowa nauka.

Nie. Nie odpowiesz na nie, bo musiałbyś przyznać, że błądzisz. Nie masz na nie żadnej odpowiedzi, która pasowałaby do tej idiotycznej tezy.

Ty się najwyraźniej już gubisz. O UFO zacząłem pisać w kontekście zrozumienia tematu i aby ci pokazać, że do każdego, nawet zwykłego zjawiska fizycznego, przewrotny mózg ludzki może dopisać niewiarygodną historię. I czym bardziej jest niewiarygodna tym bardziej przeciętny człek jest w stanie w nią uwierzyć. Tylko, że tak na prawdę tylko specjaliści potrafią rozłożyć te zjawiska na drobne części i wytłumaczyć. Tylko że nie chcą tego ludzie słuchać! Tak właśnie jest z tobą. Ja wtedy w ufo nie uwierzyłem, ty jak widzę, rozpocząłbyś tutaj nowy wątek.

dziewczyno ile bym ci tu artykułów nie przytoczył to i tak to wyśmiejesz więc czy nie zbędny mój trud?

a propos, czytałem o nocnych chemtrailsaach... podać linka? :) :) :)

Ale mnie nie obchodzą artykuły i linki do tego cvo ktoś podobno widział. Ja pytam co Ty widziałeś. Bo ja to czytałam, że ziemia jest płaska. Dać linka? Mnie nie obchodzą artykuły i filmy na YT, tylko Twoja sensowna odpowiedź na dwa proste pytania. Nie masz jej i tyle.