SAVAGE7 09.01.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 no widzisz a ja filmów s-f nie oglądam a wyglądam na łykacza tych tematów co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.01.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Kurcze, może powinieneś zacząć? Ja na większości się śmieję, ale na Blade Runner'a zawsze patrzę w skupieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.01.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 kochanie już pisałem co widziałem. str. 5 tego wątku. jak nie znajdziesz do przekleję Chyba czytałam i komentowałam. O ile się nie mylę nie było tam ani ct pod niskimi chmurami ani ct w nocy Jednym słowem dupa blada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.01.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 a ty co widziałaś? pole magnetyczne widziałaś? prąd stały widziałaś? promienie rentgena widziałaś? NO WIDZIAŁAŚ? ja widziałem piękne pajęczyny na niebie, niteczki pokrzyżowane ze sobą w równych odległościach i kątach. dziwne co? a może tak się dziś lata... jak po kratownicy?i jeszcze jedno... zmień ten opis pod twoimi postami bo się kłóci z twoimi wypowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Na Pikniku Lotniczym w Góraszce widziałem nawet w miarę symetryczne kółka..... Może trening młodzików pod Dęblinem oglądałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.01.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 a ty co widziałaś? pole magnetyczne widziałaś? prąd stały widziałaś? promienie rentgena widziałaś? NO WIDZIAŁAŚ? A jak bym Ci powiedziała, że widziałam? ja widziałem piękne pajęczyny na niebie, niteczki pokrzyżowane ze sobą w równych odległościach i kątach. dziwne co? Na tle niskich chmur, albo nocą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.01.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 A jak bym Ci powiedziała, że widziałam? i jak wyglądały? Na tle niskich chmur, albo nocą? mała wiedza... na tle niskich chmur - niemożebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.01.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Pewnie jak mamy niskie chmury to nie trują, bo się wtedy te fałszywe ze zwykłymi mieszają? Prawda? Dobrze kombinuję?Tylko wtedy grafik nie zostałby dobrze wypełniony i trzebaby nadrobić w pogodny dzień. Stąd ta kratka nad twoją głową. Kuźwa, ale jestem zajebisty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.01.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 i jak wyglądały? Ładnie mała wiedza... na tle niskich chmur - niemożebne. Czyli, jak widzisz, sam sobie odpowiedziałeś dlaczego ostatnio ich nie widujesz Masz niepowtarzalną okazję by zauwazyć, ze najprostsze odpowiedzi sa najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 10.01.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Pewnie jak mamy niskie chmury to nie trują, bo się wtedy te fałszywe ze zwykłymi mieszają? Prawda? Dobrze kombinuję?Tylko wtedy grafik nie zostałby dobrze wypełniony i trzebaby nadrobić w pogodny dzień. Stąd ta kratka nad twoją głową. Kuźwa, ale jestem zajebisty..... łokur.a ale teorie. jeszcze lepsze od tych co czytam w necie. piękne niebo a od kilkunastu dni NIC. no ale ile można rozpylać... Edytowane 10 Stycznia 2011 przez SAVAGE7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 10.01.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ładnie Czyli, jak widzisz, sam sobie odpowiedziałeś dlaczego ostatnio ich nie widujesz Masz niepowtarzalną okazję by zauwazyć, ze najprostsze odpowiedzi sa najlepsze kurcze ta dziewczyna czuje do mnie miętę, zauważyliście? nie mogę się przed nią opędzić. zawsze tak miałem ale teraz... hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 10.01.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 kurcze ta dziewczyna czuje do mnie miętę, zauważyliście? nie mogę się przed nią opędzić. zawsze tak miałem ale teraz... hoho No to wpadłeś ( sam się prosisz) Ostre dziewczyny, lubią ostrą jazdę ( nic złego nie mam na myśli), ale ujarzmiona ostra"laska" to miód nie dziewczyna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.01.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 kurcze ta dziewczyna czuje do mnie miętę, zauważyliście? nie mogę się przed nią opędzić. zawsze tak miałem ale teraz... hoho Ech... Zrobić z siebie błazna, byle nie przyznać, się do pomyłki... Piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 10.01.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 coś o błaznach napisałaś? to sobie przypomnij jak bajdurzyłaś o bogu einsteina. jak ci pepeg wytknął że bzdury piszesz to się wiłaś jak piskorz żeby się z tego wykręcić ale racji nie przyznać. napisałaś że wierzył w jakąś siłę a może nawet i nie. buhahahahahai ty mi o zbłaźnieniu piszesz?????? weź się skontroluj troszkę z oszczerstwami bo rozdajesz je każdemu tylko nie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.01.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mamy klikać i bic pianke .A prawda jest gdzie ?Całe te chmury sztuczne to ściema .Robia zasłone ,,dymną",zeby nie patrzec na zachód słońca i na jego świt .Nie widać ja za......la Nubiru (planetaX) Mamy płacic podatki i nie zobaczyc ,że koniec świata bliski. 2012 (apogeum zbliżenia)System padnie Zero netu i tel komórkowych.elektronika padnie to system padnie. markety nie beda mogły sprzedawac bo system padł.Impuls elektro magnetyczny zresetuje cały system (jest wyznaczonych 7 ludzi którzy maja reanimowac system po resecie.)O To chodzi z tymi chmurkami ( Przy okazji troche ludzi podtruja i zarobia na niby ,,leczeniu"Co by gawiedz nie wpadła w panikę za szybko.Czy sie myle?Kupujmy rowery.Przynajmniej bedzie mozna jezdzic do roboty., tylko co bedziemy robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.01.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A przepraszam... załapałeś się do tej siódemki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A przepraszam... załapałeś się do tej siódemki? Tak , zaloze sie , ze zalapal sie .Razem z kolegami z oddzialu . Musza tylko pokonac kraty szpitalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 eeeee... tym razem to sam nie wiem co powiedzieć. coś tak jakby... tego... kurcze... przesadziłeś włodku. nieźleśmy tu wszystkich wałkowali ale to chyba nie przejdzie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 26.01.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Chemtrails – pierwsza w Polsce konferencja http://januszzagorski.pl/2010/12/07/chemtrails-pierwsza-w-polsce-konferencja/ Dla miłośników tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Włodek, ale kto ma nas tak urządzić? Kim są ci ONI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts