BOHO 08.02.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 kiedyś z tego wyrośniesz.... chyba że wcześniej tak cię spryskają, że pobiegniesz na Krakowskie z zapaloną deską.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.02.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 najgorsi są tacy co to już niby ze wszystkiego powyrastali. z takim to nie pogadasz w żadnym temacie. to są nadludzie. znam takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 09.02.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No to co w końcu, chcą nas uśmiercić czy nie??? Prościej jest podtruwać żywność dodatkami, co się dzieje. Prowadzić siedzący tryb życia, co też się dzieje.Po co rozpylać jakieś gówno, skoro można raz porządnie huknąć nuklearną i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.02.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 nikt nikogo nie chce otruć. chcą manipulować pogodą dla oczywistych korzyści. a że to jest szkodliwe... no cóż. dziś nic nie ma zdrowego, nawet wodę w kranie masz z różnymi związkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.02.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Samolot dolecial na elektrycznym silniku osiagnał pułap ca. 9-11000m i właczył silniki powstała smuga ,,kondensacyjna)"potem wyłączył i pleciał sobie na elektrycznym bo bez spalin drugi zapomniał i poleciał na silnikach.http://www.youtube.com/watch?v=Kjt2hsv1aLwJasne, to takie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.02.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 To do posluchania. Czy to prawda? Kazdy ma własne zdanie. A jakie ,,piekne "zdjecia Tffu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.02.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 widzę chłopaki, że dzisiaj wam popryskali nieźle po główkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 10.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 masz prawo do swoich opinii ale dlaczego ciągle ubliżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.02.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 masz prawo do swoich opinii ale dlaczego ciągle ubliżasz? jakie ubliżasz ? cały czas twierdzisz, że ktoś i czymś wszystkich spryskuje... a jeśli jesteś człowiekiem i chodzisz w pozycji wyprostowanej, to pierwsza do spryskania jest twoja głowa..... więc co się nie zgadza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 forma w jakiej się do mnie zwracasz jest niekulturalna i świadczy o tobie. starasz brylować? to rób to z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.02.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Panowie, spokojnie. Właśnie pokazali, jak Chińczycy strzelają pociskami w celu spowodowania opadów. To takie działania przeciw suszy. W Chinach jest zatrudnionych ok. 40 tyś osób mających za zadanie sprowadzanie, lub przepędzanie opadów. Acha, wskutek ostrzału spadł śnieg. . K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.02.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 forma w jakiej się do mnie zwracasz jest niekulturalna i świadczy o tobie. starasz brylować? to rób to z klasą. po prostu nie lubię głupich ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.02.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 forma w jakiej się do mnie zwracasz jest niekulturalna i świadczy o tobie. starasz brylować? to rób to z klasą. Boho stosuje podobną argumentację jak ty i Włodek. Stwierdził że najwyraźniej jesteście spryskani. Podobnie jak wy nie martwi się o udowodnienie tego. Wystarczy uparcie powtarzać swoje nie zważając na racjonalne argumenty. Tak sobie mozna rozmawiać o wszystkim, nie tylko o "chemistral" . Mozna na ten i tamten przykład równie poważnie dyskutować o płaskości Ziemi, istnieniu skrzatów domowych czy wyższości świąt. Do łez mogą rozbawić twierdzenia Włodka o moderatorze co skwapliwie usuwa i spisku ogólnoświatowym, tajemniczym i niewykrywalnym a dla mnie juz kultowe jest jego odkrycie że "na zdrowym ludziu nie ma kasy".:D:D Jakie argumenty taka dyskusja. Czemu się denerwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 przytoczyłem masę przykładów jakbyś nie wiedział. instytucje i nazwiska. a wy jakie przytoczyliście? i taki boho co wciąż ubliża. zachowanie buca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.02.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 po prostu nie lubię głupich ludzi.... to po co z nimi dyskutujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.02.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Jakie argumenty taka dyskusja. Czemu się denerwujesz? A jak to jest, że "spryskiwacz" szkodzi wsiem ludziom, a sobie nie? Było już o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.02.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 przytoczyłem masę przykładów jakbyś nie wiedział. instytucje i nazwiska. Macierewicz też przytoczył masę przykładów.... ponadto różne instytucje i nazwiska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.02.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) Boho stosuje podobną argumentację jak ty i Włodek. Stwierdził że najwyraźniej jesteście spryskani. o przepraszam, to chłopaki sami upierają się, że są spryskani..... ja im tylko o tym przypominam.... a dla mnie juz kultowe jest jego odkrycie że "na zdrowym ludziu nie ma kasy" czytając jego brednie zaczynam wierzyć, że w jego przypadku to spisek się udał.... Edytowane 12 Lutego 2011 przez BOHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 A jak to jest, że "spryskiwacz" szkodzi wsiem ludziom, a sobie nie? Było już o tym? a jak to jest, że wędliniarz pakuje w parówki psa z budą a do szynki samą chemię i też to wpierdziela? no wpierdziela. tak to ciężko zrozumieć? ponadto przytaczasz wypowiedzi włodka i stwierdzasz, że jakie argumenty taka dyskusja? przytocz moje wypowiedzi i z nimi dyskutuj. nie przypinaj mi kompromitujących wypowiedzi kogoś inneo ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.02.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Panowie, spokojnie. Właśnie pokazali, jak Chińczycy strzelają pociskami w celu spowodowania opadów. To takie działania przeciw suszy. W Chinach jest zatrudnionych ok. 40 tyś osób mających za zadanie sprowadzanie, lub przepędzanie opadów. Acha, wskutek ostrzału spadł śnieg. . K. no widzisz. jak bym ja to napisał co ty to bym parę "sprysków" dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts