Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Samolot dolecial na elektrycznym silniku osiagnał pułap ca. 9-11000m i właczył silniki powstała smuga ,,kondensacyjna)"potem wyłączył i pleciał sobie na elektrycznym bo bez spalin drugi zapomniał i poleciał na silnikach.

http://www.youtube.com/watch?v=Kjt2hsv1aLw

Jasne, to takie proste.

masz prawo do swoich opinii ale dlaczego ciągle ubliżasz?

jakie ubliżasz ?

cały czas twierdzisz, że ktoś i czymś wszystkich spryskuje...

a jeśli jesteś człowiekiem i chodzisz w pozycji wyprostowanej, to pierwsza do spryskania jest twoja głowa.....

więc co się nie zgadza ?

Panowie, spokojnie. Właśnie pokazali, jak Chińczycy strzelają pociskami w celu spowodowania opadów. To takie działania przeciw suszy. W Chinach jest zatrudnionych ok. 40 tyś osób mających za zadanie sprowadzanie, lub przepędzanie opadów. Acha, wskutek ostrzału spadł śnieg.

:D. K.

forma w jakiej się do mnie zwracasz jest niekulturalna i świadczy o tobie. starasz brylować? to rób to z klasą.

Boho stosuje podobną argumentację jak ty i Włodek. Stwierdził że najwyraźniej jesteście spryskani. Podobnie jak wy nie martwi się o udowodnienie tego. Wystarczy uparcie powtarzać swoje nie zważając na racjonalne argumenty. Tak sobie mozna rozmawiać o wszystkim, nie tylko o "chemistral" :). Mozna na ten i tamten przykład równie poważnie dyskutować o płaskości Ziemi, istnieniu skrzatów domowych czy wyższości świąt. Do łez mogą rozbawić twierdzenia Włodka o moderatorze co skwapliwie usuwa i spisku ogólnoświatowym, tajemniczym i niewykrywalnym a dla mnie juz kultowe jest jego odkrycie że "na zdrowym ludziu nie ma kasy".:D:D:D Jakie argumenty taka dyskusja. Czemu się denerwujesz?

Boho stosuje podobną argumentację jak ty i Włodek. Stwierdził że najwyraźniej jesteście spryskani.

o przepraszam, to chłopaki sami upierają się, że są spryskani..... ja im tylko o tym przypominam....

a dla mnie juz kultowe jest jego odkrycie że "na zdrowym ludziu nie ma kasy"

czytając jego brednie zaczynam wierzyć, że w jego przypadku to spisek się udał....

Edytowane przez BOHO

A jak to jest, że "spryskiwacz" szkodzi wsiem ludziom, a sobie nie? Było już o tym?

a jak to jest, że wędliniarz pakuje w parówki psa z budą a do szynki samą chemię i też to wpierdziela? no wpierdziela.

tak to ciężko zrozumieć?

ponadto przytaczasz wypowiedzi włodka i stwierdzasz, że jakie argumenty taka dyskusja? przytocz moje wypowiedzi i z nimi dyskutuj. nie przypinaj mi kompromitujących wypowiedzi kogoś inneo ok?

Panowie, spokojnie. Właśnie pokazali, jak Chińczycy strzelają pociskami w celu spowodowania opadów. To takie działania przeciw suszy. W Chinach jest zatrudnionych ok. 40 tyś osób mających za zadanie sprowadzanie, lub przepędzanie opadów. Acha, wskutek ostrzału spadł śnieg.

:D. K.

no widzisz. jak bym ja to napisał co ty to bym parę "sprysków" dostał.