Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ktoś jest ślepy ,i ma kilka fałdek w głowie , to trudno o dyskusje,

o pogodzie regulowanej.

Firmom farmaceutycznym nie podskoczysz.

Prawdy ludzie się boją (jest zbyt okrutna) i tyle.

Sam nie mogłem w to uwierzyć ,do czasu.

do czasu, aż przynieśli kolejną porcję tabletek....

a jak to jest, że wędliniarz pakuje w parówki psa z budą a do szynki samą chemię i też to wpierdziela? no wpierdziela.

tak to ciężko zrozumieć?

ponadto przytaczasz wypowiedzi włodka i stwierdzasz, że jakie argumenty taka dyskusja? przytocz moje wypowiedzi i z nimi dyskutuj. nie przypinaj mi kompromitujących wypowiedzi kogoś inneo ok?

Eee tam, nie miałem zamiaru Ci nic przypinać, to tylko przypadek. I w ogóle nie zabieram się do dyskusji. Chodziło mi tylko o to, że coś do mnie nie dochodzi... ale chyba gupi jezdem... albo za stary..

jest akcja, jest i reakcja. poczytaj to co do mnie pisali wcześniej a potem mnie łap za słówka.

kurcze po co wy tu ciągle siedzicie i czytacie te moje dyrdymały... i jeszcze się udzielacie. czy to czasem nie uwłacza waszemu poziomowi?

Taż ja Ciebie nie łapię, nie ciskaj się. Ja Ciebie po prostu zapytałem, bo się mnie nie chciało czytać wszystkich stron... ale jak masz jakieś podejrzenia co do mnie, to wycofuję pytanie i ok.

Ruscy chmury rozganiali już za Gorbaczowa. Te Wasze filmy z urywającymi się smugami kondensacyjnymi podejrzewam, że można nagrać w pobliżu każdej bazy sił powietrznych, gdy piloci trenują przerwy w pracy silników i opadają na tyle nisko, że smugi już nie uświadczysz. Porównywanie zaś masarza z parówkami ze śwońskich ryjów jest o tyle nie na miejswcu, że tenże masarz na 100% ma dla siebie wyroby prosto z wędzarni, a nie parówki. Ma więc wybór, w przeciwieństwie do pilota czy załogi, która wg Was zrzuca jakies g...o na swoich bliskich. Przecież to kompletny idiotyzm.

Ruscy chmury rozganiali już za Gorbaczowa.

czyli, że wtedy już była możliwa manipulacja pogodą. no wiiidzisz. a dziś to wg. ciebie niemożliwe. i co? dziś to niemożliwe bo szkodzi obywatelom a wtedy to zapach róż w niebo wystrzeliwali?

Porównywanie zaś masarza z parówkami ze śwońskich ryjów jest o tyle nie na miejswcu, że tenże masarz na 100% ma dla siebie wyroby prosto z wędzarni, a nie parówki.

biedaku żyjesz przeświadczeniem, że jak szynka z wędzarni to dużo lepsza od parówy? mam koleżkę który to wszystko robi. z resztą to już żadna tajemnica ani teoria spiskowa, że wpieprzamy żarcie z połową tablicy mendelejewa. i to w świetle prawa.

czyli, że wtedy już była możliwa manipulacja pogodą. no wiiidzisz. a dziś to wg. ciebie niemożliwe. i co? dziś to niemożliwe bo szkodzi obywatelom a wtedy to zapach róż w niebo wystrzeliwali?

Ty sie dobrze czujesz? Bo jeśli tak to możemy dalej rozmawiać. Jak nie to ja sobie odpuszczę. Piszecie cały czas o celowym truciu. Jesli nie widzisz różnicy w sterowaniu pogodą, a zabijaniem(bo przecież wg Waszej filozofii jak nie masz kasy tos trup) to coś jest nie tak z logiką w Waszych głowach.

biedaku żyjesz przeświadczeniem, że jak szynka z wędzarni to dużo lepsza od parówy? mam koleżkę który to wszystko robi. z resztą to już żadna tajemnica ani teoria spiskowa, że wpieprzamy żarcie z połową tablicy mendelejewa. i to w świetle prawa.

A ja mam znajomego właściciela masarni, oraz znam jego pracowników. Wiem co sami jedzą i wiem co trzeba zrobić, aby wyrób który wyjeżdża z zakładu miał jak największą objętość, przy małej cenie.

ty sie dobrze czujesz? Bo jeśli tak to możemy dalej rozmawiać. Jak nie to ja sobie odpuszczę. Piszecie cały czas o celowym truciu. Jesli nie widzisz różnicy w sterowaniu pogodą, a zabijaniem(bo przecież wg waszej filozofii jak nie masz kasy tos trup) to coś jest nie tak z logiką w waszych głowach.

kurva człowieku nie pisz mi "piszecie"!!! Odziel wreszcie moje posty od włodkowych. Gdzie ja napisałem o celowym truciu? Czytasz w ogóle wątek? Jeśli czytasz to wiesz, że ja tylko twierdzę, że przy dzisiejszej technice to betka manipulować pogodą i być może klimatem. A jeśli udało się manipulować pogodą już ileś lat temu to może spróbować właśnie z klimatem (czy według ciebie to absolutnie niemożliwe???). Związki rozpylane jako chemtrailsy to cokolwiek by to nie było zawsze będą związkami chemicznymi. W takim razie w powietrzu jest większe stężenie zw. Chem. Ktoś tu się pyta, to czemu długość życia wciąż rośnie? A ja nie dalej jak wczoraj słyszałem w radiu, że właśnie przestała rosnąć. Tylko, że ja w cale tego nie łączę. Ale oczywiście przypięto mi taką łatkę.

Więc pytam ponownie: Jeśli jak powszechnie się twierdzi mamy do czynienia z efektem cieplarnianym to czy nie ma ludzi, którzy kombinują jak go odwrócić? Wciąż się o tym klepie. A jak go odwrócić globalnie? Pewnie jest kilka sposobów. Czy zatem doświadczenie z chemtrailsami można kategorycznie wykluczyć? Odpowiedz mi tylko na to pytanie ok?

Więc ja zakładam ,że robi się takie próby. Wyobraźmy sobie co by było gdyby udało się schłodzić klimat np. O 2 st c? Rewelacja. I dlatego uważam, że stwierdzono, że skórka warta wyprawki i nawet kosztem zwiększonej ilości zw. Chem w powietrzu. To wszystko.

I na koniec napiszę jeszcze raz.

Nie twierdzę, że chcą nas umyślnie wytruć!!! Nie twierdzę, że to spisek!!!

Twierdzę, że to możliwe technicznie!!! Twierdzę, że mogą się pojawić częstsze dolegliwości związane ze zwiększonym stężeniem zw. Chem. W powietrzu (nieżyty dróg oddechowych, choroby spojówek itp). Tak na marginesie znajoma lekarka powiedziała mi, że w ostatnim roku te właśnie dolegliwości szczególnie górnych dróg oddechowych były częstsze niż w poprzednich latach. Oczywiście to o niczym nie świadczy ale jest to możliwe.

Dzisiejsza technika pozwala na wiele.

Dlatego ja rozpatruję całą tą sprawę jako m o ż l i w ą ! ! !

Przytaczam przykłady, przytaczam to co inni o tym myślą. Po prostu sugeruję, że to możliwe.

I od teraz traktujcie mnie jako twierdzącego, że to możliwe a nie pewne ok? Nigdzie nie napisałem, że to jest pewne. To po prostu jest możliwe.

Nie próbuję nawet was pytać dlaczego jest to niemożliwe bo przecież to niemożliwe i już. Prawda?