Włodek W. 16.04.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzis tez nasypali .Tylko kto widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 16.04.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzis tez nasypali .Tylko kto widział? nikt, bo sypali ci prosto do głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.04.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ales sie spocilł od tego klikania .Za dyzur tobie płaca ?Czy od literki za dezinformacje?Czy fałdki proste i wiecej nie wchodzi.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 22.04.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://zezem2.nowyekran.pl/post/11396,glupota-nie-moze-byc-usprawiedliwieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.04.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Kazdy ma własne zdanie.Na to co widac .Jony srebra najlepsza odtrutka na te gówno co sypia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 26.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) mam gdzieś srebrna łyżeczkę .Pomoże jak ją zjem ???Ale żarty ,żartami.. niema prawie pszczół..nie ma zajęcy...od dawna niem widziałem wróbla....Mieszkam pod lasem , wczoraj robilismy sobie ognisko....cisza całkowita . Jeszcze kilka lat temu świergot ptaków było słychać nieprzerwanie. Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Marek-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 26.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Włodek, ile tego świństwa się objadłeś na święta? To się chociaż popija jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.04.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 compiNa swieta to mniszek lekarski, ktory oczyszcza krew.teraz jest czas na zbiory.Lyzeczke srebrna to nalezy oblizywaci nie popijac byle czym, tylko dobrą wodą,czyli strukturyzowaną .(bez pamieci)Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.04.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Włodzio ... Tobie już chyba nie pomoże wsadzenie sobie łyżeczki w d...... na stałe ... nawet przy całkowitym zanurzeniu w wodzie "strukturyzowanej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 29.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ta woda ze strukturą ...to ile mam mieć % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.04.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Hooo, dawno mnie tu nie było, a widzę, że wszystko po staremu - jakby człowiek wskoczył w stare, wydeptane kapcie Siemacie. Jakoś Was nie wytruł ten "Chemistral"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.05.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ŚmIech na koniec będzie ponury. i do Apteki po .............I co z tego ,że mam racje .Cenzura zrobi swoje. Tfu.SPRAWDZIC NALEZY I MIEC ŁASNE ZDANIE.Juz nie długo własciciel portalu nie bedzie właścicielem.(murzyn zrobił swoje)Tylko co robić? To tylko gra . kasa kasa kasa Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 25.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ale nowy właściciel też wdycha i jest pryskany. Bez llitości. I ten co cenzuruje też! Tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.06.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Pewnie ma odtrutke ,albo nie zna te.matu i mysli tylko o kasieDzis tez sypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.06.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mocne to zioło!... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 02.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Włodek z Amsterdamu nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.06.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Włodek z Amsterdamu nadajesz? ... raczej z Tworek Słyszałem, że uprawiają tam duże ilości pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 20.06.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Co ślepemu i głuchemu po kompie, nie wie jak korzystac ,,wujek googl podpowie.tylko trzeba umiec klikac . i tyle.,Śmiech bedzie ponury .Z baranami ciezko dyskutowac .................................................kasa lub kasa i tyle kazdy ma na oku -kasa Forum to uczestniczysz w GRZE .GRA taki film z M Daglasem dla przypomnienia.Lub ,,Uciekinier"z 1987r S_F ? To dzien dzisiejszy.Tez mi było trudno uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.06.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ... widzę, że na "przepustce" ... i bilety do kina dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 21.06.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 U mnie od dłuższego czasu nie "sypią". Kuźwa, jak sie cieszę. Tak się bałem, że mi dach się przebarwi. I trawa jakoś tak wyżej urosła. Ale nie kosiłem jej już trzy tygodnie. Budowa pobliskiej ekspresówki posuwa się w ekspresowym tempie. Jakby "sypali" to pewnie skończyłoby się tak jak a chinolami. Ci tej chemii nie wytrzymali i odpuścili. Ale ich załatwiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts