Włodek W. 05.07.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 compiA ty czasem patrzysz na niebo i porownujesz chmury?Jest taki film ,,Nie rozmawiaj o pogodzie."Ciekawe jak go skomentujesz po .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 05.07.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Włodziu! Ani ja, ani moja rodzina jakoś mocno nie choruje. Czasem sporadyczne przeziębienie u któregoś z członków rodziny, a ja sam u lekarza nie wiem kiedy ostatnio byłem. Powiedz mi czy ja mam takie szczęście, że mi nic na dekiel i płuca nie padło, czy może nieszczęście spotykać się z tak durnymi tezami jak te Macierewicza czy jak mu tam było. Ja wiem, że człowiek w życiu powinien mieć jakiś cel lub ideę, ale to mnie najwyraźniej przerasta. Wasze wymysły są o krok od tych z filmów SF, gdzie często rządzą nami obcy, a najlepiej gdy większość z nas to obcy, a reszta tylko zapier...la na ich szczęście. Człowieku, wody gruntowe w tym roku poszły mocno w górę,a nie umieralność czy ilość zachorowań na jakiś typ popularnej choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 06.07.2011 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Coś w tym jednak musi być. Odkąd zaczęli sypać ....... " robić" mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.07.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Coś w tym jednak musi być. Odkąd zaczęli sypać ....... " robić" mi się nie chce. to zaraza jakaś bo ja też mam jakiś wstręt do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 06.07.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 do roboty nie mam chęci a do wódy aż mnie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.07.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 do roboty nie mam chęci a do wódy aż mnie kręci. o właśnie , to tak jak mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 compi Czy ty zaglądasz na linki wskazane . ?i wyciągasz wnioski własne, czy tylko klikasz co by klikać. Czy płaca Ci za klikanie ?A Może tak Cię siekło ,że nie masz siły głowy podnieść do góry.,ze strachu ,że to prawda.?Co? Dzisiaj mogłem grac w kółko i krzyżyk na niebie. tfu ILUMINATIi Robią co chcą . ,,ślepi i tak nie zobaczą co się dzieje .Za mało miejsca pod kopułą . fałdki proste i więcej nie wchodzi. ..............MEMENTO MORI.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 17.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Nie obrażę się za powyższe tylko dla tego że jesteś wg mnie mocno pierd...nięty. Podpowiem ci, że warto się przenieść gdzie indziej, żeby nie oglądać smug na niebie, lub ciasną czapkę zmienić na ciasną, ale z dłuższym daszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.07.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 compiWSZYSTKO ZALEZY ILE WIEMY.Takich jakJa zamykaja bo za dużo widzą, -bo się wyda i barany zaczna sie buntowac>i będzie problem.Nie rozmawiaj o Pogodzie.- wujek googl wszystko ,,powie"I tylko tyle.lub ,aż tyle.Wczoraj nad warszawą pryskali ,szkoda ,że nie nagrałym na komorkę. bardzo nisko leciał nie na linii podchodzenia do pasa ,tylko nad sam Wolą centralnie- oprysk total.Wygladało jak by zrzucał paliwo, tylko dlaczego na koncu skrzydeł. i nad terenem zabudowanym zaraz potem padał taki deszczyk o zwartch kroplach jak by był zmieszany z gliceryną.Brr.Nie rozmawiaj o pogodzie.Nie tylko ja to widziałem. sąsiad tez ,Tylko co z tego.wynika .Ludziom to nie wchodzi do głowy ,że to prawda..Popatrz w niebo i pomyśl co widzisz?.Forum jest jak teczka za komuny.(TERAZ SAMI JA SOBIE PISZEMY)Klikasz i wszystko o nas wiadomo.Całe dosjiePozdr.O tym trzeba mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.07.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ... Takich jakJa zamykaja bo za dużo widzą, -... ... Zgadzam sie z Tobą Włodek ... zamykają psiajuchy ... by ICH szlag ... te cholerne Illuminati wszędzie mają wtyki ... ... Klikasz i wszystko o nas wiadomo.Całe dosjie ... Niewąpliwie, niewątpliwie ... Twoje "dosje" jest dość znane ... powiedział bym nawet "w pewnych kręgach popularne" ... masz przecież nawet tutaj, pewną grupkę "wyznawców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.07.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Chef PaulWystarczy komp do śledzenia i wszystko jasne Nie wyznawców, tylko ludzi którzy myślą. i maja co do powiedzenia .Nie jak barany ślepe i głuche.Tylko taniec z gwiadami i gazeta wyborzca .TVn24Sprawdz sobie http://tvń24.pl/Może cos Ci się rozjaśni pod kopuła .Tu tez trzeba przesiać troche wiadomości.Twoje ego nie da rady.przyjać do wiadomości.?No przeciez UFO nie ma prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 24.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 compi Nie tylko ja to widziałem. sąsiad tez , \ To samo jaraliście???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 24.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Włodek! Właśnie lecą któreś tam Gwiezdne Wojny. Siła umysłu i wyobraźnia są elementami wielkiej mocy drzemiącej w tobie i twoim sąsiedzie. Smoka w kuchni już widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.07.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 MarekBBez jaj -nie jarał bo to emeryt ten sasiad (.mocno wykształcony mgr.inz). compiFilmy SF nie zawsza są sf.pokazuja jaką technologią dysponuja lub nad jaka pracują .Obejrzyj ,,Uciekinier" z roku 1987r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 26.07.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Poseł Piesiewicz "wciągał" ...to mgr. nie mógł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 28.07.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ten emeryt to starej daty człowiek taki -akurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 31.08.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 to jest H-PTo mozna popisa lub wkleic to i owo cenzura tu tez jest tylko te barany nie wiedza co robia popieprzone marionetkiReceptura na raka staje się codziennością... Według badaczy, choroba jaką jest rak jest tylko i wyłącznie brakiem witamin w ludzkim organizmie. Ta witamina niezbędna i odpowiedzialna za wywołanie tzw. "Raka" to B17. Jak wiemy, wiele czynników odpowiada za niedobór witaminy B17. Jako że organizm człowieka jest nie do końca znany medycynie to jakieś receptory z czasu powikłań innych chorobowych mogą być skutkiem niewydolności w organizmie człowieka witaminy B17, wtedy należy podawać tę witaminę sztucznie. Innym zaś powodem niedoboru witaminy jest unikanie produktów, które tę witaminę zawierają. Najwyższe stężenie "witaminy B17" można znaleźć w przyrodziePestkach lub nasionach owoców: jabłka, moreli, wiśni, nektaryn, brzoskwiń, gruszce, śliwek,Jedna z form obrony przed ,,Chmurami Smierci"http://efakta.w.interia.pl/rak.htmlDalszy tekst tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 31.08.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Poproszę kilo pestek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 I ja bym wzięła ze 2 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.09.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 mozna zakupic na allgro puki co .Mam nadzieje ,ze nie zamkną ich za to . Jak w usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts