Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dane, o ile się na tym znam, podał poprawne!

Znaczy - dlatego, że pryskany?..

No pewnie w końcu ONI dbają żebyś prawdy nie poznał.

Właśnie pisząc to doznałem olśnienia (ILUMINACJI !!!)

To dlatego ONI! wycofali termometry rtęciowe bo ich wskazania ciężko zafałszować. Co prawda jak się rozbije to jest szansa że się parami rtęci podtrujesz ale i tak straty przewyższają zyski.

A taki termometr elektroniczny? Kto właściwie rozumie jak te druciki w środku działają :confused: Wskazaniami takiego termometru ONI! mogą sterować jak chcą. Nawet, być może, zdalnie. Czujesz się chory, ale termometr pokazuje że jesteś zdrowy, więc nic z tym nie robisz nie idziesz do lekarza itd. (Właściwie to ostatnie to nie wiem czy to dobrze? Bo czy lekarze są z NIMI w zmowie? Czy tylko koncerny farmaceutyczne?)

...Autko by mi popryskali!

Powinno palić jakie 8 litrów a pali do 18....

A to tak nie działa. W przypadku autka wręcz przeciwnie. Po oprysku może Ci zacząć palić zamiast 18 np 28 albo i więcej. W końcu więcej spalonego paliwa = więcej spalin = więcej zanieczyszczeń, związków rakotwórczych itd a jak wiadomo IM tylko oto chodzi

Cholera!

Niedobrze jest!

Trzeba by ICH wytropić i odstrzelić czy cuś!

Mam na półeczce podręcznik "jak się to robi" autorstwa Abelarda van Helsinga (z rysuneczkami).

Chyba trzeba postudiować i przypomnieć sobie co nieco...

Broń ręczna to ok.

Ale czy zaklęcia się nie przeterminowały?

Jak myślicie?

Adam M.

Cholera!

Niedobrze jest!

Trzeba by ICH wytropić i odstrzelić czy cuś!

Adaś, a jak ONI rozmnażają się według modły hydry? Czyli na miejsce jednego odstrzelonego pojawia się czterech?

No, chyba, żeby osikowe noże, albo z poświęconej procy...

Zaklęcia nie skutkują, próbowałem na teściowej syna...

Toż przecież piszę wyraźnie!

Przestudiuj jaki podręcznik i bierz się do roboty!

Hydrze ucięty łeb trzeba przypalić pochodnią - to nie odrasta!

Tu masz potrzebną literaturę na wstęp:

http://www.sq7ufo.eu/?p=1069

Potem jeszcze tylko "Diabły Polskie" i trochę demonologii ogólnej...

Srebrne okucie osikowego kołka dasz chyba radę w domowym warsztaciku wyklepać?

Mogą też być ostrza czy bełty w święconej wodzie moczone...

Ściągę podrzucam:

http://golestwory.frix.pl/post/273007/diabel-polski-katalog

A robiłeś babie test wody?!

Tonie?

:lol:

Lustro noś...

Patrz w nie często , bo ONI nie mają odbicia!!!

(baba ma?)

Adam M.

Edytowane przez adam_mk

E tam!

- Zaraz dosięgło...

Przypominam sobie conieco ze studiów w młodości prowadzonych...

- Piszą tu, ze to tera potrzebne...

(a że z niejednego pieca chleb człek jadł to... podpowiadam gdzie szukać ratunku...)

Ja tam się nie bojam.

Adam M.

Toż przecież piszę wyraźnie!

Przestudiuj jaki podręcznik i bierz się do roboty!

Hydrze ucięty łeb trzeba przypalić pochodnią - to nie odrasta!

Tu masz potrzebną literaturę na wstęp:

http://www.sq7ufo.eu/?p=1069

Potem jeszcze tylko "Diabły Polskie" i trochę demonologii ogólnej...

Srebrne okucie osikowego kołka dasz chyba radę w domowym warsztaciku wyklepać?

Mogą też być ostrza czy bełty w święconej wodzie moczone...

Adaś... Ty wiesz jak smakuje moja święcona woda... może być?

Ja jednak myślę, że dla nich szkoda...

Rozumiem szczery zapał, ale

PRECZ OD BAB I ICH LUSTER!!!!

Każdy logicznie myślący człowiek wie, że jak baba gapi się w lustro, to dlatego, że się w nim osobiście odbija i w większości przypadków jest to miły dla oka obraz ;-). Krajobraz kontempluje przez okno.

Jak chce zobaczyć szkiełko (no, teraz w wersji oldskulowej tylko ;)) w którym NIC nie ma, włącza TV. Niektóre zaglądają do butelki po bordeaux.

Baba instynkty i umiejętności posiada, także nawet opryskana nie dowiedzie swojej niewinności przez utopienie we wodzie. Odpłynie szybciutko i będzie knuła słodką i skuteczną zemstę.

Aha - na demonologii nie uczyli, że stłuczenie lustra to siedem lat niefartu ciężkiego? A baba bez walki się nie podda i prawdopodobieństwo niefarta wzrasta niebezpiecznie...

Dlatego z serca wam radzę - łapcie ONYCH, diabły i kosmitów. Możecie też spróbować ze spławianiem ;-)

Edytowane przez Baba_Budowniczy

Każdy logicznie myślący człowiek wie, że jak baba gapi się w lustro, to dlatego, że się w nim osobiście odbija i w większości przypadków jest to miły dla oka obraz

Nieprawda! Jak się babie odbija, to nie jest to miły dla oka obraz.

Baba instynkty i umiejętności posiada, także nawet opryskana nie dowiedzie swojej niewinności przez utopienie we wodzie. Odpłynie szybciutko i będzie knuła słodką i skuteczną zemstę.

No, nie wiem. Te, które ja opryskałem, raczej zemsty nie knuły, jedynie łagodnie targały mnie za włosy na torsie...

Niewinne nie były, to fakt!

Dlatego z serca wam radzę - łapcie ONYCH, diabły i kosmitów. Możecie też spróbować ze spławianiem ;-)

Taaaa... Trza se chyba mietłę kupić coby dogonić...

Edytowane przez wykrot

Nieprawda! Jak się babie odbija, to nie jest to miły dla oka obraz.

No czytajże dokładnie. Nie babie odbija, tylko się baba odbija. Jak cię to co się odbija straszy z lustra, rozejrzyj się za inną babą. Chyba, że ta ma inne zalety.

No, nie wiem. Te, które ja opryskałem, raczej zemsty nie knuły, jedynie łagodnie targały mnie za włosy na torsie...

Niewinne nie były, to fakt!

Czyli testowały organoleptycznie... Coś im musi nie podpasowało, skoro przeżyłeś i nie zostałeś skonsumowany ;)

A miotła pamiętaj, z atestem, gaśnicą i apteczką.

Wy tu sobie gadu gadu o przyjemnościach a ONI słuchają i spiski tropią. Źle to się skończy oj źle.

Przy okazji drogą dedukcji wykryłem nowy przejaw działalności ONYCH.

Żarówek 100 W wcale nie zakazała UE i wcale nie chodziło o głupotę, oszczędność energii ani o nabicie zysków firmom produkującym świetlówki kompaktowe tylko o podtruwanie ludzi parami rtęci, a że to nie za bardzo wypaliło, do ofensywy przeszły lampy led, które jak wiadomo zazwyczaj dają światło trupio białe lub zielono-niebieskie. I tu tkwi haczyk. W opisie "ciepła biała" a naprawdę zimno zielonkawa. Kupi jeden z drugim, zainstaluje w sypialni, jak na swoją połowicę w tym świetle popatrzy to zaraz mu się wszystkiego odechciewa i gotowe. Depopulacja ludzkości to jak powszechnie wiadomo podstawowy cel ONYCh. Idę przemyśleć kwestię poprawnej krzywizny bananów

Przodkowie i po ciemku podtrzymywali ten gatunek. Plus jest taki, że łatwiej wytłumaczyć, dlaczego się podtrzymuje z innym niż oficjalnie przysługującym chłopem lub babą. Przez niedostatek luksów i naszego narządu wzroku. Wot, okoliczności obiektywne.

Także w ten deseń się ONI nas nie pozbędą :no:

Przodkowie i po ciemku podtrzymywali ten gatunek. Plus jest taki, że łatwiej wytłumaczyć, dlaczego się podtrzymuje z innym niż oficjalnie przysługującym chłopem lub babą. Przez niedostatek luksów i naszego narządu wzroku. Wot, okoliczności obiektywne.

Także w ten deseń się ONI nas nie pozbędą :no:

Ale po ciemacku chłop może trafić (i czasem trafia!) na drugiego chłopa, a IM w to graj!