adam_mk 19.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Popytałbyś gdzieś o błękitne pastylki.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Popytałbyś gdzieś o błękitne pastylki.... Adam M. Jakby rozdawali, to chętnie! Gdzie można pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 20.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Następny roszczeniowy... Takie pastylki to rozdają inwalidom wojennym, a nie rezerwistom. Weź se i zasłuż, to będziesz miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Następny roszczeniowy... Takie pastylki to rozdają inwalidom wojennym, a nie rezerwistom. Weź se i zasłuż, to będziesz miał . A sądzisz, żem niewojenny? Ja też sypiałem na styropianie! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 20.04.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Hmmm, to teraz wystarczy przespać się na styropianie, coby wojennym być. Czy może trzeba całą wojnę przespać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Hmmm, to teraz wystarczy przespać się na styropianie, coby wojennym być. Czy może trzeba całą wojnę przespać? A te co sypiały, to co niektóre nie wzięły kasy? Ja też byłem prześladowany! A jak! I jeszcze wtedy naplułem na ślad po ORMO-wcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mnie w kamasze wzięli w trybie szybkim wtedy...Cholera!Trzy tygodnie mi brakło do "ustawowej" rezerwy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mnie w kamasze wzięli w trybie szybkim wtedy... Cholera! Trzy tygodnie mi brakło do "ustawowej" rezerwy. Adam M. A mnie we wrzesniu przenieśli do rezerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.04.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Następny roszczeniowy... Takie pastylki to rozdają inwalidom wojennym, a nie rezerwistom. Weź se i zasłuż, to będziesz miał . Tym pozbawionym członków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 20.04.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Tym pozbawionym członków? Wręcz przeciwnie, członkom ZBOWiD rozdają Styropian wiele tłumaczy - teraz jest i twardy, ale za komuny to tylko miętki był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wręcz przeciwnie, członkom ZBOWiD rozdają Styropian wiele tłumaczy - teraz jest i twardy, ale za komuny to tylko miętki był... No już nie opowiadaj, że taki miętki! I w dodatku mało go było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.04.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Za komuny był styropian. Twardy i miękki to wymysł mięczaków rozpieszczonych przez kapitalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Za komuny był styropian. Twardy i miękki to wymysł mięczaków rozpieszczonych przez kapitalizm. Właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 "No już nie opowiadaj, że taki miętki! I w dodatku mało go było! " Było go dość, ale chętnych do poleżenia na nim było tak dużo, że się wydawało, że jest go mało... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 13.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 a cóż to, wątek umarł czy jak? w sprawie "smużek" niby wszystko jasne. każdy już pojeździł se po kim se miał pojeździć. a tu co znowu za bełkot? "John Holdren, doradca ds nauki Obamy uważa, że geo-inżynieria pomoże planecie ustabilizować pogodę w odniesieniu do globalnego ocieplenia. Holdren widzi geo-inżynierię jako idealnie trwały sposób schładzania temperatury planety. W pełni popiera proces uwalniania cząstek baru, magnezu, aluminium, nano-włókien i innych substancji chemicznych by odbijać światło słoneczne z dala od Ziemi. W artykule opublikowanym w Council of Foreign Relations Journal wydanym przez Council on Foreign Relations (CFR), organizacja wychwala stosowanie metali ciężkich w atmosferze by walczyć z globalnym ociepleniem. Rozumowanie to jest oszustwem, zważywszy, że zmiany klimatu wytworzone przez działalność człowieka to kłamstwo promowane przez światowe elity i panel ONZ IPCC, kłamstwo narzucane populacji świata. Naukowcy na całym świecie doszli do wniosku, że to słońce nagrzewa nie tylko naszą planetę ale również i wszystkie inne planety w naszym układzie słonecznym. Narodowy Instytut Zdrowia [w USA] uznał, że geo-inżynieria jest bezpośrednio odpowiedzialna za stwierdzenie obecności neurotoksyn w ludzkiej krwi, płucach, a także za powodowanie całego szeregu neurotoksycznych warunków, takich jak stwardnienie rozsiane." więcej tu: http://newworldorder.com.pl/artykul,3588,Doradca-Obamy-mowi-ze-rozpylanie-smug-uratuje-planete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ale Obama ma doradców!Wychodzi na to, że rzeczywiście ma korzenie w Afryce...Doradcy - to sam nie wiem gdzie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 13.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 teraz pytanie: czy facet gada takie rzeczy pod wpływem "naczytania" się teorii spiskowych czy też teorie spiskowe nie do końca są w tym przypadku spiskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.05.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 teraz pytanie: czy facet gada takie rzeczy pod wpływem "naczytania" się teorii spiskowych czy też teorie spiskowe nie do końca są w tym przypadku spiskowe. Facet mówi o swoim pomyśle który zresztą określa jako możliwy do zastosowania w ostateczności gdyby globalnego ocieplenia nie dało się zatrzymać. Nie mówi o związkach metali ciężkich tylko o siarce. Przedstawił swój projekt w Białym Domu co wywołało gorącą dyskusję. Jeszcze raz - ma to być ostateczność, gdyby nic innego nie zadziałało. Jak zwykle - gdzieś dzwonią tylko nie wiadomo gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 14.05.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Norwegowie mają już jedną stację(wygląda jak normalna fabryka) wyłapującą CO2. W jednej polskiej elektrociepłowni montują już coś takiego i robią to wszystko w oparciu o fundusze UE, pomimo że tylko są stowarzyszeni. Jednak jak to i pomysł doradcy Obamy ma się do trucia ludzi przy pomocy cywilnych samolotów to nie mam pojęcia. Jest szansa, że ludzie za to odpowiedzialni, widząc co się dzieje z naszą służbą zdrowia i system NFZ-tu, odpuszczą sobie nasz kraj, stwierdzając że sami się wykończymy prędzej czy później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.05.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jak zwykle - gdzieś dzwonią tylko nie wiadomo gdzie. dzwonią, dzwonią i to w białym domu. jeśli facet na takim szczeblu wypowiada się o takich rzeczach oficjalnie to już nie wierzę, że jest to traktowane jako ostateczność. o ostatecznościach to my się z reguły nie dowiadujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts