SAVAGE7 31.08.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) widziałem łopoczącą flagę tak jak widział ją chyba każdy. ale rozumiem, że dla was to ona nie łopocze. jeśli dla was czarne to białe cóż... to też nie jest ujęte w wikipedii swoją drogą mam na co dzień do czynienia z taką osobą jak wy. za chiny ludowe nie zmieni zdania choćby ją kroili (nie przyjmie nigdy żadnych argumentów). osobiście nie interesowałbym się tematyką ufo gdyby kiedyś dosłownie nad głową nie przeleciał mi wielki obiekt. traf chciał, że widziała to też ta osoba i wymyślała przeróżne wytłumaczenia jak lotnia, samolot itp. i tylko po logicznych wyjaśnieniach, że przecież żaden z przytaczanych przez nią przykładów nie mógł mieć takiego kształtu, na koniec stwierdziła że nie wie co to mogło być. ale oczywiście widzieliśmy to razem tylko że przecież to co ona widziała NIE ISTNIEJE. takie podsumowanie waszych drwin. aha i dodam, że mieszkam w miejscu gdzie praktycznie co dzień przelatują samoloty więc wiem jak one wyglądają. Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez SAVAGE7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.08.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 widziałem łopoczącą flagę tak jak widział ją chyba każdy Ja nie widziałam, choć oglądałam filmy z wielu lądowań na księżycu swoją drogą mam na co dzień do czynienia z taką osobą jak wy. Powinieneś się cieszyć, że mimo wszystko w Twoim otoczeniu jest chociaż jedna normalna osoba. Ja myślę, że bez trudu znajdziesz w internecie filmik z tą łopoczącą flagą i nam pokażesz. Jestem gotowa zmienić zdanie Aha. Ja przyjmuję argumenty. Ty poprostu ich nie masz mieszkam w miejscu gdzie praktycznie co dzień przelatują samoloty więc wiem jak one wyglądają. Jasne. Oczywiście wiesz jak wyglądają wszelkie obiekty latające wykonane na ziemi. Prototypy też To właśnie dlatego nie dorównujesz Kopernikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 31.08.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 widziałem łopoczącą flagę tak jak widział ją chyba każdy. Gdybyś Ty wiedział, co ja widziałem. Dawaj linka do owej łopoczącej flagi i skończmy tę śmieszną dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.09.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy tu komus placa za dezinformacje i za wysmiewanie Powaznych tematow. .Bo w ten sposob umniejsza sie sprawie. Celowe działanie czy totalna głupota ,lub zabetonowana ,,wiedzą" Takie rezolutne dziewczyny. to moze skomentuja ten filmik . A moze naprodukuja 10 podobnyh bo wiedza jak to sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 01.09.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy aby łopocze?http://www.youtube.com/watch?v=RMINSD7MmT4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.09.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 przecież wszyscy wiedzą ,że Apollo nie lądował na Księżycu w Bangladeszu o tym piszą "Dwie gazety z Bangladeszu opublikowały informację, że lądowanie człowieka na Księżycu było mistyfikacją. Dziennikarz ''Daily Manab Zamin'' znalazł zaskakujące informacje na amerykańskiej stronie The Onion. W artykule dowodzono, że lądowanie człowieka na Księżycu było wielką mistyfikacją. Cytowano nawet samego Neila Armstronga, który miał przyznać, że obejrzał filmiki na YouTube, które przekonały go, że został oszukany. W rzeczywistości nie Armstrong wylądował na Księżycu. Zdjęcia NASA były fałszywkami, które zrobiono w stanie Nowy Meksyk - donosił the Onion. - Pomyśleliśmy, że wiadomość jest tak wiarygodna, że wydrukowaliśmy ją bez sprawdzenia - tłumaczy jeden z redaktorów, Hasanuzzuman Khan. - Nie mieliśmy pojęcia, że the Onion nie jest prawdziwym serwisem informacyjnym - dodaje. Następnego dnia napisał o tym kolejny bangladeski dziennik - ''The New Nation". Nikt nie zorientował się, że coś jest nie tak. Tymczasem The Onion jest stroną satyryczną i publikowane tam wiadomości mają zwykle mały związek z rzeczywistością. Cytaty z Armstronga po prostu wymyślono. Bangladeskie gazety musiały opublikować sprostowanie." źródło http://deser.pl/deser/1,83453,7003284,Wpadka_dziennikarzy___Ladowanie_na_Ksiezycu_bylo_mistyfikacja_.html na Interii pokazują filmy http://video.interia.pl/obejrzyj,film,43118 przecież taka jest prawda wyznawców internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.09.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy tu komus placa za dezinformacje Nie, ale chyba powoli zaczynasz mnie rozszyfrowywać. Ponieważ nie jestem w stanie dłużej Cię oszukiwać to powiem Ci prawdę. Nie jestem człowiekiem. Jestem agentem wysłanym w teren z bazy kosmicznej "Księżyc". Moim zadaniem jest tropienie takich bystrzaków jak ty. Każdy kto zaczyna dostrzegać, że coś jest nie halo jest przez nas ewidencjonowany i pilnie strzeżony. Osobne komórki są odpowiedzialne za dezinformację tych mniej spostrzegawczych, ale to nie mój pion. A teraz będę musiała Cię zlikwidować. Tak z resztą dzieje się z każdym kto za dużo zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ... A teraz będę musiała Cię zlikwidować. ... . ... wbijając Tobie me żądełko w doopę ... "współczesny Kopernik" również niech się ma na baczności . ps - Włodku, ... awatar JoShi, to jej prawdziwe zdjęcie ... tak wyglada w rzeczywistości, tylko na dzień zakłada "ludzki kombinezon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ps - Włodku, ... awatar JoShi, to jej prawdziwe zdjęcie ... tak wyglada w rzeczywistości, tylko na dzień zakłada "ludzki kombinezon" Niestety jesteś w błędzie. Wyglądam dokładnie tak jak na filmiku zacytowanym przez Włodka. Cwaniak, który to wykrył już został zlikwidowany. Niestety kopie ciągle krążą po sieci. Wychwytujemy ich coraz więcej, ale to ciągle za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.09.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Powiedzcie te dyrdymały ludziom których woda zlewa. Kolejny raz.Dzięki ponuremu który zalożyl post podpisał ,że ja to zrobiłem temat zginie rozmydlony. H-PJa zalozyłem jeden . tylko.o rocznicy 9/11.Który tez zniknął i pojawił sie .,,sam". w dziale świeta.Przepisy zostały zaklepane. bo oto tylko chodziło. Cenzura czuwa.BIG BRADER>kamerki juz są.Dzis juz niema to najmnieszego znaczenia. czy prawda wyjdzie na jaw.Tu H-P każdy przymrórza oko. Ktos miał naprodukowac filmiki.(10) chwali pięta............................Niewolnikami jesteśmy i tyle.Cenzor też .Ma własny nr........................PeselNazwe. .............................imieinazwiskoczyja wlasnosc czyli UE.-pl (Pl jako land-)Jak każdy towar mamy swoje metki towarowe.(plastikowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Niestety jesteś w błędzie. Wyglądam dokładnie tak jak na filmiku zacytowanym przez Włodka. Cwaniak, który to wykrył już został zlikwidowany. Niestety kopie ciągle krążą po sieci. Wychwytujemy ich coraz więcej, ale to ciągle za mało. ... nie wiedziałem, że jesteś aż tak "deep cover" (czyli, że masz "trzecią skórę") ... "avatarek" zdecydowanie bardziej mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.09.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) ... Tu H-P każdy przymrórza oko. Ktos miał naprodukowac filmiki.(10) chwali pięta............................ Niewolnikami jesteśmy i tyle. Cenzor też . Ma własny nr........................Pesel Nazwe. .............................imieinazwisko czyja wlasnosc czyli UE.-pl (Pl jako land-) Jak każdy towar mamy swoje metki towarowe.(plastikowe) ... uważaj byś od tego mrórzenia zeza nie dostał (albo "odmurzdżenia" całkowitego) ps - wodę leje wkurzony Twardowski z "księżycowej Bazy" ... bo go "dwóch takich" do wora chciało zapakować Edytowane 1 Września 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.09.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 czytam ten wątek i czytam i kurcze az nie wiem co powiedziec.....uwazam,ze kazdy moze tam sobie wierzyc w to co tam chce,ale to,ze Włodziu wierzy w to,ze księzyc jest statkiem kosmicznym to poprostu powaliło mnie na kolana,mysle Włodziu,ze za bardzo biezesz sobie do serca te wszytkie głupoty ,ktore w necie wypisują ,wrzuc na luz Włodziu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.09.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Nie, ale chyba powoli zaczynasz mnie rozszyfrowywać. Ponieważ nie jestem w stanie dłużej Cię oszukiwać to powiem Ci prawdę. Nie jestem człowiekiem. Jestem agentem wysłanym w teren z bazy kosmicznej "Księżyc". Moim zadaniem jest tropienie takich bystrzaków jak ty. Każdy kto zaczyna dostrzegać, że coś jest nie halo jest przez nas ewidencjonowany i pilnie strzeżony. Osobne komórki są odpowiedzialne za dezinformację tych mniej spostrzegawczych, ale to nie mój pion. A teraz będę musiała Cię zlikwidować. Tak z resztą dzieje się z każdym kto za dużo zauważy. Joshi oplulam monitor przez Ciebie:-)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.09.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Włodziu. Lepiej dziś nie śpij. Wybieramy się do Ciebie. Szkoda by było przespać taka wizytę. Wrażenia mogą być niezapomniane. Gwarantuję Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.09.2010 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 To sie nazywa zastraszanie . Chyba zrobie zgłoszenie do prokuratury. 1984 Orwell - Dobrze obejrzec film dla przypomnienia .,,Uciekinier" z 1987r Running man .S-F?. dzien Dzisiejszy.Fakt.Niewolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.09.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 To sie nazywa zastraszanie . Chyba zrobie zgłoszenie do prokuratury. I co powiesz? Że kosmici chcą Cię uciszyć. Sam popatrz co się dzieje. Działamy tak skutecznie, że nikt Ci nie uwierzy. Jeszcze Cię do czubków wyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.09.2010 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 noo, nie mogę z Wami http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify36/002.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.09.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To sie nazywa zastraszanie . Chyba zrobie zgłoszenie do prokuratury. 1984 Orwell - Dobrze obejrzec film dla przypomnienia . ,,Uciekinier" z 1987r Running man .S-F?. dzien Dzisiejszy.Fakt. Niewolnik Jezu Włodek Ty rzeczywiscie wszytko na poważnie bierzesz....naprawde jestem w szoku,po Twoich wypowiedziach to myśle,ze jednak niektore osoby wogole nie powinny miec dstępu do internetu,jezeli rzeczywiscie uwazasz ,ze księzyc do baza ufo:-)....a joshi Cie straszy:-)...to ja rowniez proponuje wizyte u psychiatry i branie jakis tabletek,bo to schizofrenią zajezdza,naprawde Wołodek nie mowie tego złośliwie ,ale jak tak sie z boku to czyta to niestety tak to wygląda:-(((((.....Włodek a TY masz zone,dzieci?....oni tez wierzą w Twoje teorie spiskowe?..bo moze Wy jakies grzybki halucynogenne podjadacie...)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 .bo moze Wy jakies grzybki halucynogenne podjadacie...)))))) już dawno pytałam Włodka, co on takiego fajnego bierze, ale egoista nie chce się tą informacja podzielić też bym takie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts