JoShi 02.09.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 to ja rowniez proponuje wizyte u psychiatry i branie jakis tabletek Ależ Włodzio zażywa leki. Trawka jest dobrana wszystko. Nawet na raka. Na choroby psychiczne zapewne też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.09.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 konczac takie dyskusje ,nabijajace tylko posty nic merytorycznego nie wnoszą i nie pomoga zalanym ludziom na południu 5 lat temu mialem wypadek samochodowy i nabilem sobie guza i tak mi zostało.Raka tez nie mozna wyleczyc (od 1928roku mozna wyleczyc dr.Gerson)SM (zwęrzenie żyły zwrotnej przy kręgach szyjnych-zle krążenie))tez choroba nieuleczalna o cukrzycy nie wspomnę Tylu klientów kto to odpusi?.Biznes musi się kręcic itd....................................................bla bla tyle mozemy cenzura czuwa.Spisku nie ma.................................................................................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.09.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 aha26W starych księga Wedyjskich jest opis o tym ,że był czas przed księzycem i po. warto poczytac. To jest czas potopu bibilijnego ca. Arka Noego znaleziona na górze Ararat.Juz car rosji chyba jako pierwszy ja znalał,.gdzies widziałem zdjęcia( ksiązki sa ogolno dostępne.)Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.09.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Włodziu. Nie nabijaj sobie postów pisząc kilka jeden pod drugim Ani to merytoryczne, ani niczego nie wnoszą, ani nie pomogą ludziom na południu (cokolwiek by to miało znaczyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.09.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) JoShi Zawsze chcesz miec ostatnie zdanie tylko po co .Swoje Ego podniesc? I tak jest uuuuuuuuu.i jeszcze troche.skomentuj post wyzej . Czy za wysoko. ? Edytowane 2 Września 2010 przez Włodek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.09.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 JoShi Zawsze chcesz miec ostatnie zdanie tylko po co . Już to napisałam, ale powtórzę, bo już ci marycha dziury w mózgu wypaliła i nie jarzysz. Bawi mnie jak się wariaci pobudzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 03.09.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Włodziu to wariat? Myślałem, że nas po prostu podpuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.09.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 aha26 W starych księga Wedyjskich jest opis o tym ,że był czas przed księzycem i po. warto poczytac. To jest czas potopu bibilijnego ca. Arka Noego znaleziona na górze Ararat.Juz car rosji chyba jako pierwszy ja znalał,.gdzies widziałem zdjęcia( ksiązki sa ogolno dostępne.) Pozdr. A kto znalazł ja jako drugi ? A Kriszna jakoś z biblią nie idą w parze, wiec jak to jest, Księga Rodzaju czy Shruti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.09.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Włodziu to wariat? Myślałem, że nas po prostu podpuszcza... Niestety. On w tych tematach jest śmiertelnie poważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.09.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Taaaaa Powazne rzeczy w H-P?Tylko tu mozna poklikac bez cenzury. Jak na razie. Pozostałe posty są wysterowane przez moderatorow.i tyle Przenoszone, skracane ,w............ne Potem tekst wyrwany pasuje jak Swini kamizela.jak mozna powaznie tu pisac..Jeżeli ktoś czyta miedzy wierszami to zakuma.,sprawdzi czy prawda.Pozdrawiam. Pozostanę chyba czytelnkiem o ogrodach.tam jest normalnie tylko o kwiatkach.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.09.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) malkaJako ,,drugi" ,,odkrywca" specjalna grupa komandosow usa , ktora zbezpieczyła artefakty. tajne.ale ktoś puścił farbę.Jak sie szuka to można cos tam w necie wydłubać.Tylko kto w to uwierzy.,że takie rzeczy się dzieją .Przeciez w tvN tego nie podali . To znazczy ,Ze niema.i tak mozna długo.Jest taka książka ,,Zakazana Archeologia" ogólnie dostępna.i jeszcze jedna ,,Ręce precz od tej ksiazki" ..Miłej lekturyPozdr. Edytowane 7 Września 2010 przez Włodek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A dużo płacą za wymyślanie i umieszczanie w necie takich sensacji? Bo ja mam bujną wyobraźnię, czas, dostęp do netu i kasy potrzebuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.09.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A dużo płacą za wymyślanie i umieszczanie w necie takich sensacji? Bo ja mam bujną wyobraźnię, czas, dostęp do netu i kasy potrzebuję! To dawaj tutaj. Włodziu się ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.09.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 malka Jako ,,drugi" ,,odkrywca" specjalna grupa komandosow usa , ktora zbezpieczyła artefakty. tajne.ale ktoś puścił farbę. Jak sie szuka to można cos tam w necie wydłubać. Wiesz co Włodziu , znów Cię ten net oszukał W tajemnicy Ci powiem, ze Arkę ma mój dziadek, ale nie chwali się tym w necie, więc nie mów nikomu, dobra ? A co do książek, to jest jeszcze "Wieli bój" i Szatańskie wersety" (te mniej dostępne, ale będę miła i Ci pożyczę) - też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.09.2010 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Tak sie co poniektoirzy nabijaja mnie to rybka..Niech pojada do tych co ich woda zmyła .kolejny raz. i nie maja gdzie mieszkacIm tez będzie sie nabjac w oczy. Lepiej znajdzcie odpowiedz jak sie temu przeciwstawic .Mądrale.http://www.youtube.com/watch?v=1o44R3vXabYhttp://www.youtube.com/watch?v=lVAjZQWvPD0&feature=relatedTo bedzie u nas.http://www.youtube.com/watch?v=4amHSkc5DO8&feature=relatedTez bedziecie się cieszyć?Czy to prawda ? Każdy ma wybór.Mamy tvn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 13.09.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 tu dobry artykuł o smugachhttp://www.globalnaswiadomosc.com/raporttellerachemtrail.htmi darujcie sobie te żałosne kpiny (mam na myśli panią ukąszoną i pana od jajecznic) bo to świadczy o waszej ignorancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.09.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 tu dobry artykuł o smugach http://www.globalnaswiadomosc.com/raporttellerachemtrail.htm i darujcie sobie te żałosne kpiny (mam na myśli panią ukąszoną i pana od jajecznic) bo to świadczy o waszej ignorancji. Nie dopominaj się tak namiętnie ... nic z tego Przeczytaj raz jeszcze co napisałem na porzednej stronie EOT w stosunku do obu "uczonych odkrywców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 13.09.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 brak konsekwencji... eot to eot... a tu znowu jak filip z konopii. może poprzestaniemy na budowaniu wędzarni co? to nie wymaga otwartości umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.09.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 tu dobry artykuł o smugach http://www.globalnaswiadomosc.com/raporttellerachemtrail.htm i darujcie sobie te żałosne kpiny (mam na myśli panią ukąszoną i pana od jajecznic) bo to świadczy o waszej ignorancji. Czy po za wielką pasją śledzenia teorii spiskowych i przemożną wiarą w ich prawdziwość, masz jakieś podstawy lub przygotowanie np. zawodowe, do dalszego zapewniania o swojej niewątpliwej otwartości umysłu, zwłaszcza w temacie dotyczącym zjawisk fizycznych? Pytam, bo znam bowiem ludzi z tak otwartym umysłem , że wierzą nawet w realne istnienie rodziny Mostowiaków, iż piszą do nich listy.. Może masz jakiś konkretny autorytet, znający się choć trochę na metodologii , bo "Twój" cytowany pan pułkownik i reszta wypowiadająca się o UFO, smugach itp. , jest tak uwiarygodniająca owe zdarzenia , jak cud w Kanie Galilejskie przy dyskusji o efekcie Comptona. To i tak wszystko pikuś przy panu Copperfieldzie , któremu na oczach setek ludzi znikają lokomotywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.09.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 spytaj 97% społeczeństwa deklarującego wiarę w boga o zapewniania o swojej niewątpliwej otwartości umysłu i udowodnieniu, że bóg istnieje.rozumiem, że jeślibym okazał ci się doktoratem w dziedzinie o którą pytasz to niewątpliwie coś by zmieniło. nie czytam twoich postów ale skoro masz ich ponad 1,5 tys. to rozumiem, że masz podstawy lub przygotowanie np. zawodowe w baaardzo wielu dziedzinach.moimi zainteresowaniami chcę się podzielić z ludźmi których to interesuje... ciebie rozumiem to nie interesuje więc nie wiem czy jest sens polemiki z tobą.przekonaj mnie, że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts