Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

Gość Pepeg z Gumy
spytaj 97% społeczeństwa deklarującego wiarę w boga o zapewniania o swojej niewątpliwej otwartości umysłu i udowodnieniu, że bóg istnieje.

rozumiem, że jeślibym okazał ci się doktoratem w dziedzinie o którą pytasz to niewątpliwie coś by zmieniło. nie czytam twoich postów ale skoro masz ich ponad 1,5 tys. to rozumiem, że masz podstawy lub przygotowanie np. zawodowe w baaardzo wielu dziedzinach.

moimi zainteresowaniami chcę się podzielić z ludźmi których to interesuje... ciebie rozumiem to nie interesuje więc nie wiem czy jest sens polemiki z tobą.

przekonaj mnie, że jest.

Ale czemu się tak chłopie nabzdyczyłeś i rzucasz ?

Skoro podjąłem polemikę, to znaczy , że chociaż trochę mnie to interesuje.

Najpierw wymyślasz Joshi i Paulowi, teraz próbujesz być złośliwy w stosunku do mnie i czepiasz się ilości moich postów..

W ten sposób z pewnością nie pogadasz, bo to nie są argumenty.

A ja zapytałem tylko sceptycznie, bo wydaje mi się ,że jeśli ktoś wypowiada się tak autorytatywnie z jakiejś dziedziny , to powinien mieć do tego minimalne choćby przygotowanie i rzeczową argumentację.

Tak, gdybyś miał doktorat z fizyk, astronomii, chemii pewnie zapytałbym Cię o szczegóły , które mnie w tej sprawie interesują.

Niestety Ty klepiesz wątpliwe naukowo sensacje za YouTube, twierdzisz i wierzysz, identycznie jak te 97% monoteistycznego społeczeństwa, ,że masz niezbite dowody na te fantasmagoryczne teorie.

Zapytałem Cię z tego powodu właśnie o metodologię, bo poważna nauka czy choćby dowodzona rzetelnie hipoteza na tym się opiera.

Nie podałeś też żadnego autorytetu z tej dziedziny , tylko podpierasz się fantastycznymi filmikami i opowieściami prawdopodobnie cwaniaków i naiwnych, których żaden naukowiec poważnie nie potraktuje.

Akurat tak się składa, że podobnie jak Joshi, mam też pewne podstawy zawodowe , dotyczące naukowego dowodzenia obserwowanych zjawisk .

A jakoś tak się porobiło na tym świecie , że póki co, nie ma innych zjawisk jak zjawiska fizyczne.

Te mistyczne i mityczne nie interesują mnie specjalnie , bo nie istnieją i są albo wytworem wyobraźni, albo złudzeń, którym człowiek zwłaszcza naiwny i łatwowierny, bardzo łatwo ulega.

PS Mogę Ci opowiedzieć jak powstają niewiarygodnie skomplikowane kręgi zbożowe, miałem za to kolegium.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z powodu braku elementarnego wykształcenia, widzę i słyszę więcej.

to się nadaje do "złotych myśli" !

skąd się biorą tacy idioci ?

To nie takie głupie. Nad książkami nie ślęczał, to se wzroku nie popsuł. Wrzasków na przerwach nie wysłuchiwał, to i ubytków słuchu nie ma.

:D

Ale se popisali

Wdychajcie i umierajcie na gluchote i slepote niewolnikow nie ma mocnych.

Wystarczy wy...c jeden lub dwa posty i wychodzi bla bla ble...................

papka totalna i tak ma byc Z powaznego tematu

Dotyczy tez moderatora . No chyba ,że alien.

Bolka tez wysadza w powietrze juz jest nie potrzebny.

taki mit ,a fałszywy.sie okazuje.murzyn zrobił swoje.

mamy nowe przepisy kamerki i biznes sie kreci .Teraz mamy chorowac i jeszcze placic za to .

niewolnik taki jak wszyscy na tym forum.

m.k.k

antidotum znajdz prawdziwe i jak sie przeciwstawic. Net to kopalnia.

Jaki tam koszt mnie to rybka. bardziej martwie sie o dzieci.

11 lat temu DZIESIEC+jeden ,zeby było jasne w czasopismie NEXUS nr6 [ 1999r opisali o ,,truciznie spadającej z nieba."

Stary temat Tylko kto k.....a .wpuscił te Pi.......ne samoloty na Polskie niebo?

I za za jakie pieniądze.?

Pozdr.

Dobrze ,że to H-P cenzura tu tak mocno nie szaleje. Uwaznie pilnuje

Gość Pepeg z Gumy

Stary temat Tylko kto k.....a .wpuscił te Pi.......ne samoloty na Polskie niebo?

I za za jakie pieniądze.?

Nareszcie racjonalne zachowanie..

Dodaj jeszcze pytanie "po co?" i będziesz na najlepszej drodze do zaprzeczenia wszystkim swoim teoriom, albo jeszcze bliżej kaftana psychiatrycznego.

No dawaj, pogadajmy teraz jeszcze o NOW i przepowiedni Majów na 2012rok.( na szczęście po mistrzostwach).

Włodziu to zgodnie z Twoją teorią,ze nasz rząd wpuscil jakies samoloty,ktore chemie rozpylają to nasz rząd rowniez to wdycha czyli sam siebie truje bo jakos nie zauwazylam,zeby w maskach chodzili.......i wiesz co Włodziu zazdroszcze Vi,ze masz tyle czaasu ,ze mozesz tak sobie siedziec i w to niebo tak patrzec:-)

m.k.k

antidotum znajdz prawdziwe i jak sie przeciwstawic. Net to kopalnia.

Jaki tam koszt mnie to rybka. bardziej martwie sie o dzieci.

o w mordę ! tylko nie mów że masz dzieci ! i że twoje geny poszły dalej w świat !

to by trzeba gdzieś zgłosić ! do WHO ! do UNICEF !

Edytowane przez BOHO