Gość Pepeg z Gumy 14.09.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 spytaj 97% społeczeństwa deklarującego wiarę w boga o zapewniania o swojej niewątpliwej otwartości umysłu i udowodnieniu, że bóg istnieje. rozumiem, że jeślibym okazał ci się doktoratem w dziedzinie o którą pytasz to niewątpliwie coś by zmieniło. nie czytam twoich postów ale skoro masz ich ponad 1,5 tys. to rozumiem, że masz podstawy lub przygotowanie np. zawodowe w baaardzo wielu dziedzinach. moimi zainteresowaniami chcę się podzielić z ludźmi których to interesuje... ciebie rozumiem to nie interesuje więc nie wiem czy jest sens polemiki z tobą. przekonaj mnie, że jest. Ale czemu się tak chłopie nabzdyczyłeś i rzucasz ? Skoro podjąłem polemikę, to znaczy , że chociaż trochę mnie to interesuje. Najpierw wymyślasz Joshi i Paulowi, teraz próbujesz być złośliwy w stosunku do mnie i czepiasz się ilości moich postów.. W ten sposób z pewnością nie pogadasz, bo to nie są argumenty. A ja zapytałem tylko sceptycznie, bo wydaje mi się ,że jeśli ktoś wypowiada się tak autorytatywnie z jakiejś dziedziny , to powinien mieć do tego minimalne choćby przygotowanie i rzeczową argumentację. Tak, gdybyś miał doktorat z fizyk, astronomii, chemii pewnie zapytałbym Cię o szczegóły , które mnie w tej sprawie interesują. Niestety Ty klepiesz wątpliwe naukowo sensacje za YouTube, twierdzisz i wierzysz, identycznie jak te 97% monoteistycznego społeczeństwa, ,że masz niezbite dowody na te fantasmagoryczne teorie. Zapytałem Cię z tego powodu właśnie o metodologię, bo poważna nauka czy choćby dowodzona rzetelnie hipoteza na tym się opiera. Nie podałeś też żadnego autorytetu z tej dziedziny , tylko podpierasz się fantastycznymi filmikami i opowieściami prawdopodobnie cwaniaków i naiwnych, których żaden naukowiec poważnie nie potraktuje. Akurat tak się składa, że podobnie jak Joshi, mam też pewne podstawy zawodowe , dotyczące naukowego dowodzenia obserwowanych zjawisk . A jakoś tak się porobiło na tym świecie , że póki co, nie ma innych zjawisk jak zjawiska fizyczne. Te mistyczne i mityczne nie interesują mnie specjalnie , bo nie istnieją i są albo wytworem wyobraźni, albo złudzeń, którym człowiek zwłaszcza naiwny i łatwowierny, bardzo łatwo ulega. PS Mogę Ci opowiedzieć jak powstają niewiarygodnie skomplikowane kręgi zbożowe, miałem za to kolegium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.09.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 PS Mogę Ci opowiedzieć jak powstają niewiarygodnie skomplikowane kręgi zbożowe, miałem za to kolegium. wow, jak ? ja to tylko orła umiem. no i pawia też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.09.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 wow, jak ? ja to tylko orła umiem. no i pawia też . Szkoda ,żeśmy się wtedy nie znali. Byłaby jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ech , no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.09.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ech , no... Wyobrażasz sobie , takiego pawia na dwóch hektarach żyta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.09.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Pawie, orły, kregi..., a ja tylko kaczki umiem puszczac Aaaa i smugi miewam na podlodze, gdy niezbyt sie przyloze do obowiazkow gospodarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Z powodu braku elementarnego wykształcenia, widzę i słyszę więcej. to się nadaje do "złotych myśli" ! skąd się biorą tacy idioci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.09.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Wyobrażasz sobie , takiego pawia na dwóch hektarach żyta ? mogłoby być pięknie ...i do tego po dwóch żytach .... znaczy z ledwością AnSi - z kaczkami to wiesz, ostrożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 15.09.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Z powodu braku elementarnego wykształcenia, widzę i słyszę więcej. to się nadaje do "złotych myśli" ! skąd się biorą tacy idioci ? To nie takie głupie. Nad książkami nie ślęczał, to se wzroku nie popsuł. Wrzasków na przerwach nie wysłuchiwał, to i ubytków słuchu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ale se popisali Wdychajcie i umierajcie na gluchote i slepote niewolnikow nie ma mocnych.Wystarczy wy...c jeden lub dwa posty i wychodzi bla bla ble...................papka totalna i tak ma byc Z powaznego tematu Dotyczy tez moderatora . No chyba ,że alien.Bolka tez wysadza w powietrze juz jest nie potrzebny. taki mit ,a fałszywy.sie okazuje.murzyn zrobił swoje.mamy nowe przepisy kamerki i biznes sie kreci .Teraz mamy chorowac i jeszcze placic za to .niewolnik taki jak wszyscy na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 15.09.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 No, papka, chociaż wesoło jest, szkoda, że Twoim kosztem.Tylko pamiętaj, że jak wdychać przestaniesz, to żyć będziesz wiecznie - jakieś pięć minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Wlodku , dam na msze w Twojej intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 m.k.k antidotum znajdz prawdziwe i jak sie przeciwstawic. Net to kopalnia.Jaki tam koszt mnie to rybka. bardziej martwie sie o dzieci.11 lat temu DZIESIEC+jeden ,zeby było jasne w czasopismie NEXUS nr6 [ 1999r opisali o ,,truciznie spadającej z nieba." Stary temat Tylko kto k.....a .wpuscił te Pi.......ne samoloty na Polskie niebo?I za za jakie pieniądze.?Pozdr.Dobrze ,że to H-P cenzura tu tak mocno nie szaleje. Uwaznie pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 rrmi Bedziesz sie modlic szczerze za moje zdrowie?Wielkie dzięki.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.09.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Stary temat Tylko kto k.....a .wpuscił te Pi.......ne samoloty na Polskie niebo? I za za jakie pieniądze.? Nareszcie racjonalne zachowanie.. Dodaj jeszcze pytanie "po co?" i będziesz na najlepszej drodze do zaprzeczenia wszystkim swoim teoriom, albo jeszcze bliżej kaftana psychiatrycznego. No dawaj, pogadajmy teraz jeszcze o NOW i przepowiedni Majów na 2012rok.( na szczęście po mistrzostwach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 rrmi Bedziesz sie modlic szczerze za moje zdrowie? Wielkie dzięki. Pozdr. Sama sie nie modle , dlatego napisalam , ze dam na msze . Sa tacy co robia to zawodowo i zarabiaja na modlitwach . Niemniej mysle , ze juz po ptakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 nie tylko ja to widzę na yt tez ktos cos zuwazył. patrz i mysl forumowiczu itd.......................cenzura tez robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Włodziu to zgodnie z Twoją teorią,ze nasz rząd wpuscil jakies samoloty,ktore chemie rozpylają to nasz rząd rowniez to wdycha czyli sam siebie truje bo jakos nie zauwazylam,zeby w maskach chodzili.......i wiesz co Włodziu zazdroszcze Vi,ze masz tyle czaasu ,ze mozesz tak sobie siedziec i w to niebo tak patrzec:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TheRealRocknRolla 15.09.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 patrz i mysl forumowiczu "patrz i mysl forumwiczu". Środowiska związane z członkami rodzin lotniczych, nakładają na siebie takie środki ochronne. http://img201.imageshack.us/img201/8100/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzm.jpg ...zalecane nakładanie od głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 15.09.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 (edytowane) m.k.k antidotum znajdz prawdziwe i jak sie przeciwstawic. Net to kopalnia. Jaki tam koszt mnie to rybka. bardziej martwie sie o dzieci. o w mordę ! tylko nie mów że masz dzieci ! i że twoje geny poszły dalej w świat ! to by trzeba gdzieś zgłosić ! do WHO ! do UNICEF ! Edytowane 15 Września 2010 przez BOHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts