roby2603 08.08.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Pytanie j.w. Czym obudować widoczną więźbę, żeby z czasem nie pękała? Ściany poddasza będą z płyt g-k, ale wydaje mi się że te same płyty będą pękać w połączeniu z drewnianą więźbą. Myślę o płycie MDF, ale to tylko pomysł laika. Może wie ktoś z forumowiczów jak wybrnąć z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 08.08.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Dokładnie chodzi o to co napisałem. Po ociepleniu i zabudowaniu dachu płytami g-k mają zostać widoczne jętki i część płatwii. Ma to być obudowane najlepiej też płytami g-k, ale te podobno pękają na łączeniach, ze względu na pracujące drewno. Co zrobić żeby nie powstawały rysy? Siatka nie zdaje egzaminu.Teraz chyba dosyć jasno wytłumaczyłem, o babolach nic nie wiem, objaśnij jeśli znasz się na babolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts