krzysiekewa 20.12.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Nasza brama do garażu, kolor mahoń, Wiśniowski . Mamy już wylewki w całym domu a teraz po Nowym Roku dalej elektryka i tynki. Acha, mamy już ocieplone poddasze wełną. Tu pokój z balkonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 20.12.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 witam, super tempo...gratuluję instalacji, wylewek i ocieplonego poddasza....kiedy się wprowadzacie? chciałam zapytać czy na górze będziecie robić tynki czy wszystko w płytach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 20.12.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Wprowadzić się chcemy na Wielkanoc i mam nadzieję że nam się uda, bo obecnie mieszkamy w kawalerce we czworo. U góry na razie nie robimy nic ale będą tynki (oczywiście na ścianach, bo na skosach to będą płyty). Chcemy narazie tylko dół wykończyć i sie wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 20.12.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 trzymam kciuki żeby się udało nawet jeszcze szybciej:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 20.12.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 chciałabym zapytać o koszty instalacji, wylewek i tynków, i ile waszym zdaniem trzeba od ssz do zamieszkania na parterze. jeżeli nie tutaj no może priva..też zamierzam wprowadzić się najpierw na parter i nie wiem jakiego rzędu kwota jest mi jeszcze potrzebna...będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 20.12.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Trzymam również kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem , a nawet i szybciej. Gonicie z robotą ,że miło popatrzeć w takim tempie Wielkanoc u siebie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 20.12.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 To żeby było ciekawie to powiem Że TYLKO 2 MAJSTRÓW JEST (DO SSO W TRZECH). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 20.12.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) a Edytowane 27 Stycznia 2011 przez krzysiekewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 08.01.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Na dole mamy już elektrykę i hydraulikę. Piec będzie po niedzieli i uruchamiamy CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 13.01.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Grzejniki już ciepłe. Elektryka i hydraulika cała skończona, alarm i kable do Tv tez skończone . Po niedzieli tynki. Już cały czas ktoś mieszka, właściwie to majstry albo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 13.01.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Nasz nowy nabytek. Piec z Pleszewa 25 kW z podajnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 22.01.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Tynkujemy. Tu kuchnia Gabinet U góry przykręcamy płyty na suficie. Mamy też zamontowane schody na strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 27.01.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Wczoraj pierwszy raz rozpaliłem w kominku. Super się pali , sam robiłem z teściem (robiłem to dużo powiedziane ,pomagałem) sufity --pod płytą wełna 15 isolver + 7cm Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez krzysiekewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 30.01.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Całą sobotę uruchomialiśmy alarm. Nie równa walka tyle tych kabelków ,ale się udało wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 14.02.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Mamy już płytki w łazience. Tak było 17 ŁAZIENK D A tak jest 17 ŁAZIENK D Miejsce na lustro. Będzie 80x150cm. Umywalka będzie podwieszana bez szafki(kupiłam ładny chromowany syfon), wszystkie dodatki będą chromowane. Nad kibelkiem będą 3 szklane półki. Ponieważ to mała łazienka więc muszę unikać wszelkich szafek. 17 ŁAZIENK D A to projekt kuchni. Między oknami będą odkryte półki (niestety do zbierania kurzu) ale szafek i tak mam dużo. Poza tym mam wnękę w kuchni (pozostałość po spiżarni) i tam mogę dużo rzeczy schować. Inaczej będzie wyglądać szafka narożna ze zlewem(będzie taka jak drugi narożnik). Kolorystyka będzie taka jak na wizualizacji (mamy dwoje uroczych dzieci). A i okap będzie kominowy czyli nie będzie szafki nad okapem. A to pralnia (powstała po połączeniu łazienki i garderoby w sypialni małżeńskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 14.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 ło matko jakie tempo!!!czytałam już tyle dzienników, ale ten Wasz to chyba rekord:)gratuluję oczywiście i życzę jak najszybszej przeprowadzki!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 15.02.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) witam monikarat ja przypomnę że tylko dwóch majstrów pracuje. może pokażę jakie mamy widoki 1 z balkonu też z balkonu a jak zaczynaliśmy to pszenica rosła tak jest teraz nasz guliwer http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Edytowane 15 Lutego 2011 przez krzysiekewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 15.02.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 my zaczęliśmy budowę w październiku, i musimy się jakimś cudem wprowadzić do końca sierpnia! będę tu zaglądać i podziwiać tempo prac, a robotników tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 16.02.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A to wersja ostateczna kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 20.02.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 To drzwi. Niestety z tej serii nie ma drzwi łazienkowych także będziemy musieli kombinować. Zakleimy trzy szybki okleiną w kolorze drzwi i wywiercimy otwory na tuleje do wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts