Wojciech Tymowicz 11.02.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Witajcie Forumowicze! Jestem kibicem żużla - gdyby ktoś z forumowiczów miał zakręcenie w lewo zapraszam do rozmowy.Zawodowo zajmuję się systemami ogrzewania - mogę pomóc zawsze. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 11.02.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 cześć, 28 marca mój ulubiony TŻ-ecik jedzie do Was (Rzeszów) na meczyk - inauguracja sezonu. Oj, będzie się działo, już nie moge się doczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 12.02.2004 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Żużel? to się na drogę dojazdową wysypuje ? Myśl zboczeńca budowlanego A piłka ręczna... To do metalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 12.02.2004 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam ! TOMEK 81 - jak będziesz się wybierał daj sygnał na gg może pogadamy razem. KRZYSS - jajacarz z ciebie oczywiście chodziło mi o speedway z rosyjskiego mówiąc albo haś po naszemu Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts