kkkk-kp 08.08.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 A moze tak wymiana doświadczeń, uwag, propozycji tych co budują dwory polskie? Ja osobiście dokonałem korekty wysokości posadowienia okien, z 85 cm na 75cm. Znajomy udzielił mi informacji ze własnie ta wysokość dominowała w dworach , stąd to wrazenie wysokich okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modrzew_ 09.08.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 okap mocno wysuniety, końcówki krokwi ozdobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 09.08.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 w dworach mieszkała szlachta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 09.08.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Słuszna i bardzo błyskotliwa uwaga Powiem nawet wiecej; szlachcic nie zawsze posiadał dwór, a w dworze nie zawsze mieszkała szlachta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts