jacol26 08.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Jestem przed decyzją o wyborze farby do malowania ścian wewnętrznych. Zdecydowany bylem na tikurillę , ale polecono mi K81. Jest to droga farba dla mojej kieszeni , ale ponoć cena jest adekwatna do jakości i wydajności. Poproszę o opinię czy warto? Sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 16.08.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Zdecydowanie polecam K81, mamy ta farbą pomalowany cały parter i planujemy malować nią poddasze. Może jest droga, ale w sumie jest też wydajna. Wszelkie zabrudzenia zmywam ze ścian mokrą szmatką bez żadnego problemu. Farba nie pozostawia żadnych smug, zacieków, pięknie się rozprowadza i faktycznie wystarczą 2 warstwy do pokrycia ściany, nie ma konieczności domalowywania, czy położenia jeszcze jednej warstwy. K81 polecił nam fachowiec, który od kilku lat maluje tą farbą ściany u swoich klientów i powiedział, że wśród farb które testował to jest najwyższa półka. Ostateczna decyzja należy do Ciebie, ale przelicz sobie wydajność danej farby na m2, to wówczas będziesz miał punkt odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts