marcinbbb 25.07.2019 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Ja mam wszystko w chałupie i wokół na tip-top pokończone , to mogę sobie pozwolić na punkt koncentracji... Nie wiem ile analizowałeś budowę domu ale chyba było przy tym wiele nielegalnych używek 90% grzejniku w nowym domu wraz pompą ciepła z ciepłomierzem, sprzęgłem i tymi cholernymi grzałkami. Chłopie ty analizujesz jak do końca nie spier... tego tematu!!! Edytowane 25 Lipca 2019 przez marcinbbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 25.07.2019 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Nie wiem ile analizowałeś budowę domu ale chyba było przy tym wiele nielegalnych używek 90% grzejniku w nowym domu wraz pompą ciepła z ciepłomierzem, sprzęgłem tymi cholernymi grzałkami. Chłopie ty analizujesz jak do końca nie spier... tego tematu!!! Nobody is perfect ... Takie były czasy - kopciuch Cichewicz Logica z komputerkiem , to było cuś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 25.07.2019 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Nobody is perfect ... No ku*** widzę, ale do perfectu brakuje ci bardzo dużo! Ja kuźwa w domu z 1952r zrobiłem ogrzewanie podłogowe a ty NOWY DOM, i jedziesz w grzejniki no stary - sufit na łeb się spadł. Byś napisał że zjecahałeś temat i klimę do ogrzewania założyłeś bym powiedział że - tylko się pomylił. A ty pompa ciepła, grzałki jakieś i termostaty bezprzewodowe - jakieś CUDA panie CUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 25.07.2019 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Nobody is perfect ... No ku*** widzę, ale do perfectu brakuje ci bardzo dużo! Ja kuźwa w domu z 1952r zrobiłem ogrzewanie podłogowe a ty NOWY DOM, i jedziesz w grzejniki no stary - sufit na łeb się spadł. Byś napisał że zjecahałeś temat i klimę do ogrzewania założyłeś bym powiedział że - tylko się pomylił. A ty pompa ciepła, grzałki jakieś i termostaty bezprzewodowe - jakieś CUDA panie CUDA Mam jak mam -wtedy goniłem z firmą i niestykało z czasem ... Ale teraz mi styka i jest mi dobrze z tym -więc nie przeżywaj moich decyzji życiowych , bo jeszcze nie będziesz mógł sypiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 25.07.2019 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Nobody is perfect ... Mam jak mam -wtedy goniłem z firmą i niestykało z czasem ... Chłopie Ty masz jakąś od tego czau depresję!!! Serio mówię!!! coś Cie żre od środka, kup sobie 0,7l dobrej wiski i kolę z lodem. Jak nie pomorze pokieruję dalej. Edytowane 25 Lipca 2019 przez marcinbbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 25.07.2019 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Chłopie Ty masz jakąś od tego czau depresję!!! Serio mówię!!! coś Cie żre od środka, kup sobie 0,7l dobrej wiski i kolę z lodem. Jak nie pomorze pokieruję dalej. Oj raczej jest odwrotnie- jest mi bardzo dobrze ,za niczym nie gonię. A u Kolegi jeszcze mooorze pracy, o jak mi przykro... A zamiast 0.7 mocnego truneczku wolę piwko patrząc na trawnik i ogród (mam przepyszne boróweczki- no miód malina) To miłego zapierd...lu życzę Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 25.07.2019 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Wiesz teraz mam 2 tunele foliowe 90% życia mieszkałem w Warszawie a teraz na wsi, Zajebiście tu jest nigdy do wawy na stałe nie wrócę choć mam tam kilka chałup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.07.2019 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 ... kup sobie 0,7l dobrej wiski i kolę z lodem. Jak nie pomorze pokieruję dalej. W Twoim przypadku "wiski i kolę z lodem" do tego zestawu, (bardzo niezdrowe połączenie), dodał bym jeszcze słownik (nie tylko języka polskiego) ... rozumiem, że "piszom jak mówiom" ale bez przesady ps - nie mam kolektorów i na razie mieć nie będę ... pełna klimatyzacja (prąd u mnie jest bardzo tani) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 25.07.2019 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Generalnie pić nie mogę i nie sprawdzałem bo mam nadciśnienie, ale piszą że whiski i kola wraz z lodem to dobre połączenie. Z tego powodu tak napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.07.2019 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Generalnie pić nie mogę i nie sprawdzałem bo mam nadciśnienie, ale piszą że whiski i kola wraz z lodem to dobre połączenie. Z tego powodu tak napisałem "Janusze z Grażynami" piszą różne, dziwne rzeczy ps - pić mogę (i piję nie żałując sobie) ... ale whisky z colą nawet kijem bym nie dotknął Edytowane 25 Lipca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 25.07.2019 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 W Twoim przypadku "wiski i kolę z lodem" do tego zestawu, (bardzo niezdrowe połączenie), dodał bym jeszcze słownik (nie tylko języka polskiego) ... rozumiem, że "piszom jak mówiom" ale bez przesady ps - nie mam kolektorów i na razie mieć nie będę ... pełna klimatyzacja (prąd u mnie jest bardzo tani) MY KOLEKTORÓW TEŻ NIE MAMY. TO NIE TO FORUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.07.2019 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 MY KOLEKTORÓW TEŻ NIE MAMY. TO NIE TO FORUM. ... dlaczego "krzyczysz" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 25.07.2019 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 ... dlaczego "krzyczysz" ? Gdzie tu krzyk? . Tylko sprostowanie, bo piszesz a wydaje mi się że nie wiesz o czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.07.2019 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 No i wszystko jasne.... ! Bardzo wiele problemów bierze się z tego, ze ktoś coś NAZYWA niewłaściwym określeniem. A tu właśnie chodzi o to aby język giętki wypowiedział wszystko co pomyśli głowa! I czyste jaja się robią. Adam M. Adam, nie znasz się ... niektórzy forumowicze to nawet "miód robią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.07.2019 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Gdzie tu krzyk? . Tylko sprostowanie, bo piszesz a wydaje mi się że nie wiesz o czym. Dobrze, że tylko się Tobie "wydaje" Pisanie postów "kapitolikami" nazywamy w necie "krzykiem" (zapoznanie się z "netykietą" polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 25.07.2019 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Dobrze, że tylko się Tobie "wydaje" Pisanie postów "kapitolikami" nazywamy w necie "krzykiem" (zapoznanie się z "netykietą" polecam) [/ Nazywaj jak chcesz. .Troluj dalej, tylko tyle potrafisz? Może coś z sensem napisz o PV PS. Zadaj sobie to pytanie Edytowane 25 Lipca 2019 przez -voymar- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.07.2019 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Dobrze, że tylko się Tobie "wydaje" Pisanie postów "kapitolikami" nazywamy w necie "krzykiem" (zapoznanie się z "netykietą" polecam) Nazywaj jak chcesz. .Troluj dalej, tylko tyle potrafisz? Może coś z sensem napisz o PV PS. Zadaj sobie to pytanie Zadałeś już sobie to pytanie "o pisaniu z sensem" Doucz się jeszcze trochę by zrozumieć pojęcie "trollowania" ... polecam ps - to nie przypadkiem Twój post "w temacie" i "z sensem" Dla ciebie za 200 a dla innego od Dużej Bańki. Jak dla ciebie za 200 to luksus to na bank jeździsz takim za 10---15k .Dlatego poruszyłem temat; samochód i PV i widzę kto jest aktywny w tym temacie. Przypuszczenia się sprawdziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 26.07.2019 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Ja niestety jak kilku innych forumowiczów (niestety dla Ciebie) także uważam, że zbyt kombinujesz. Weż to załóż na dach i miej święty spokój i zacznij korzystać, bo lato idzie pełną parą i kWh uciekają. dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 26.07.2019 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Wątek o pv a tu same pierdoły i obrażanie nawzajem...przecież tego czytać się nie da. Dajcie sobie na luz i piszcie na temat. Czy w tym wątku ma znaczenie czy ktoś dobrze i z czego zbudował dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.07.2019 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Chłopie Ty masz jakąś od tego czau depresję!!! Serio mówię!!! coś Cie żre od środka, kup sobie 0,7l dobrej wiski i kolę z lodem. Jak nie pomorze pokieruję dalej. Dobrej "wiski" nie pija się z "kolą" Może spróbuj z wodą i z lodem. Pomoże Jeżeli możesz to nie rozwijaj już tematu jakości i poprawności wykonania domu @bobrow. Pomoże wrócić do tematu paneli PV. Pijesz ... nie pisz. Pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts