Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja mam wszystko w chałupie i wokół na tip-top pokończone , to mogę sobie pozwolić na punkt koncentracji...

Nie wiem ile analizowałeś budowę domu ale chyba było przy tym wiele nielegalnych używek 90% grzejniku w nowym domu wraz pompą ciepła z ciepłomierzem, sprzęgłem i tymi cholernymi grzałkami.

Chłopie ty analizujesz jak do końca nie spier... tego tematu!!!

Edytowane przez marcinbbb
  • Odpowiedzi 21,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem ile analizowałeś budowę domu ale chyba było przy tym wiele nielegalnych używek 90% grzejniku w nowym domu wraz pompą ciepła z ciepłomierzem, sprzęgłem tymi cholernymi grzałkami.

Chłopie ty analizujesz jak do końca nie spier... tego tematu!!!

Nobody is perfect ...

Takie były czasy - kopciuch Cichewicz Logica z komputerkiem , to było cuś !

Nobody is perfect ...

No ku*** widzę, ale do perfectu brakuje ci bardzo dużo!

Ja kuźwa w domu z 1952r zrobiłem ogrzewanie podłogowe a ty NOWY DOM, i jedziesz w grzejniki no stary - sufit na łeb się spadł. Byś napisał że zjecahałeś temat i klimę do ogrzewania założyłeś bym powiedział że - tylko się pomylił.

A ty pompa ciepła, grzałki jakieś i termostaty bezprzewodowe - jakieś CUDA panie CUDA

Nobody is perfect ...

No ku*** widzę, ale do perfectu brakuje ci bardzo dużo!

Ja kuźwa w domu z 1952r zrobiłem ogrzewanie podłogowe a ty NOWY DOM, i jedziesz w grzejniki no stary - sufit na łeb się spadł. Byś napisał że zjecahałeś temat i klimę do ogrzewania założyłeś bym powiedział że - tylko się pomylił.

A ty pompa ciepła, grzałki jakieś i termostaty bezprzewodowe - jakieś CUDA panie CUDA

Mam jak mam -wtedy goniłem z firmą i niestykało z czasem ...

Ale teraz mi styka i jest mi dobrze z tym -więc nie przeżywaj moich decyzji życiowych , bo jeszcze nie będziesz mógł sypiać...

Nobody is perfect ...

Mam jak mam -wtedy goniłem z firmą i niestykało z czasem ...

Chłopie Ty masz jakąś od tego czau depresję!!! Serio mówię!!! coś Cie żre od środka, kup sobie 0,7l dobrej wiski i kolę z lodem. Jak nie pomorze pokieruję dalej.

Edytowane przez marcinbbb
Chłopie Ty masz jakąś od tego czau depresję!!! Serio mówię!!! coś Cie żre od środka, kup sobie 0,7l dobrej wiski i kolę z lodem. Jak nie pomorze pokieruję dalej.

Oj raczej jest odwrotnie- jest mi bardzo dobrze ,za niczym nie gonię.

A u Kolegi jeszcze mooorze pracy, o jak mi przykro...

A zamiast 0.7 mocnego truneczku wolę piwko patrząc na trawnik i ogród (mam przepyszne boróweczki- no miód malina)

To miłego zapierd...lu życzę

Nara

... kup sobie 0,7l dobrej wiski i kolę z lodem. Jak nie pomorze pokieruję dalej.

W Twoim przypadku "wiski i kolę z lodem" do tego zestawu, (bardzo niezdrowe połączenie), dodał bym jeszcze słownik (nie tylko języka polskiego) :) ... rozumiem, że "piszom jak mówiom" ale bez przesady :)

ps - nie mam kolektorów i na razie mieć nie będę :) ... pełna klimatyzacja (prąd u mnie jest bardzo tani) :)

Generalnie pić nie mogę i nie sprawdzałem bo mam nadciśnienie, ale piszą że whiski i kola wraz z lodem to dobre połączenie. Z tego powodu tak napisałem

"Janusze z Grażynami" piszą różne, dziwne rzeczy :) ;)

ps - pić mogę (i piję nie żałując sobie) ;) ... ale whisky z colą nawet kijem bym nie dotknął :) ;)

Edytowane przez Chef Paul
ps
W Twoim przypadku "wiski i kolę z lodem" do tego zestawu, (bardzo niezdrowe połączenie), dodał bym jeszcze słownik (nie tylko języka polskiego) :) ... rozumiem, że "piszom jak mówiom" ale bez przesady :)

ps - nie mam kolektorów i na razie mieć nie będę :) ... pełna klimatyzacja (prąd u mnie jest bardzo tani) :)

MY KOLEKTORÓW TEŻ NIE MAMY. TO NIE TO FORUM.:rolleyes:

No i wszystko jasne.... !

Bardzo wiele problemów bierze się z tego, ze ktoś coś NAZYWA niewłaściwym określeniem.

A tu właśnie chodzi o to aby język giętki wypowiedział wszystko co pomyśli głowa!

I czyste jaja się robią.

Adam M.

Adam, nie znasz się :) ... niektórzy forumowicze to nawet "miód robią" :) ;)

Gdzie tu krzyk? . Tylko sprostowanie, bo piszesz a wydaje mi się że nie wiesz o czym.

Dobrze, że tylko się Tobie "wydaje" :)

Pisanie postów "kapitolikami" nazywamy w necie "krzykiem" (zapoznanie się z "netykietą" polecam) :)

Pisanie postów "kapitolikami" nazywamy w necie "krzykiem" (zapoznanie się z "netykietą" polecam) :)[/

Nazywaj jak chcesz. .Troluj dalej, tylko tyle potrafisz? Może coś z sensem napisz o PV

PS. Zadaj sobie to pytanie

Edytowane przez -voymar-

Pisanie postów "kapitolikami" nazywamy w necie "krzykiem" (zapoznanie się z "netykietą" polecam) :)

Nazywaj jak chcesz. .Troluj dalej, tylko tyle potrafisz? Może coś z sensem napisz o PV

PS. Zadaj sobie to pytanie

Zadałeś już sobie to pytanie "o pisaniu z sensem" :)

Doucz się jeszcze trochę by zrozumieć pojęcie "trollowania" :) ... polecam ;)

ps - to nie przypadkiem Twój post "w temacie" i "z sensem" :)

Dla ciebie za 200 a dla innego od Dużej Bańki. Jak dla ciebie za 200 to luksus to na bank jeździsz takim za 10---15k .Dlatego poruszyłem temat; samochód i PV i widzę kto jest aktywny w tym temacie. Przypuszczenia się sprawdziły.
Ja niestety jak kilku innych forumowiczów (niestety dla Ciebie) także uważam, że zbyt kombinujesz.

Weż to załóż na dach i miej święty spokój i zacznij korzystać, bo lato idzie pełną parą i kWh uciekają.

dokładnie :)

Wątek o pv a tu same pierdoły i obrażanie nawzajem...przecież tego czytać się nie da. Dajcie sobie na luz i piszcie na temat. Czy w tym wątku ma znaczenie czy ktoś dobrze i z czego zbudował dom.

Dobrej "wiski" nie pija się z "kolą"

Może spróbuj z wodą i z lodem. Pomoże :)

Jeżeli możesz to nie rozwijaj już tematu jakości i poprawności wykonania domu @bobrow.

Pomoże wrócić do tematu paneli PV.

Pijesz ... nie pisz. Pomoże. :)