d7d 16.08.2020 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Nie błyszczą w szeregowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 16.08.2020 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Nie błyszczą w szeregowcu. No tak. Tylko Ty mogłeś wpaść na taki pomysł jak ładowanie baterii z PV i potem w nocy używać ich do oświetlenia. Zaiste genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 16.08.2020 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 W słoneczny dziań ładują baterie i w nocy mam darmowe oświetlenie. W nocy to się śpi, albo robi inne ciekawe wygibasy, a nie patrzy w lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.08.2020 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Oświetlenie ulicy albo zewnętrzne domu to już nie jest istotne? PS Można robić różne wygibasy także przy oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka33 19.08.2020 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Czy mógłby ktoś polecić sprawdzoną firmę zajmującą się fotowoltaiką? To dość duża inwestycja, więc wolę poważnie to przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.08.2020 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Czy mógłby ktoś polecić sprawdzoną firmę zajmującą się fotowoltaiką? To dość duża inwestycja, więc wolę poważnie to przemyśleć. jaka miejscowość lub rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 19.08.2020 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Oczywiście chętnie polecę Ci firmę z drugiego końca Polski która będzie jechała 600km aby zobaczyć Twój dach. Ale nawet nie wiemy skąd jesteś to polecimy Ci firmę z Estonii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzanna31 19.08.2020 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Ja podepnę sie pod prośbę o polecenie dobrej, rzetelnej firmy od PV. Powiat warszawski zachodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.08.2020 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Ja podepnę sie pod prośbę o polecenie dobrej, rzetelnej firmy od PV. Powiat warszawski zachodni poszło na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.08.2020 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blady85 20.08.2020 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Siemka. Zastanawiam się nad FV i przeczytałem już mnóstwo informacji na ten temat ale znacie w Warszawie jakieś sklepy z fotowoltaiką? Chodzi mi o to, że chciałbym jeszcze przyjść i porozmawiać z kimś kto się zajmuje tym na codzień. Mam wrażenie, że jest mnóśtwo firm gdzie można zadzwonić, wypytać mailowo itd. ale brakuje trochę takich 'sklepów' gdzie po prostu można wejść, obejrzeć i pogadać. Czy to moje mylne wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 20.08.2020 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 FV dostępne w każdym sklepie słownie każdym po podaniu NIP!!!Jeśli szukasz info o PV to lepiej nie chodź do sklepów poszukaj sam firm... no chyba że sam to zmontujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 20.08.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Mam wrażenie, że jest mnóśtwo firm gdzie można zadzwonić, wypytać mailowo itd. ale brakuje trochę takich 'sklepów' gdzie po prostu można wejść, obejrzeć i pogadać. Czy to moje mylne wrażenie? Przyznam się , że nie widziałem sklepu z FV - to nie Biedronka aby można było sobie popatrzeć bo nikt w ten sposób tego nie kupuje. Możesz udać się do hurtowni albo salonu z urządzeniami energii odnawialnej - Firmowych salonów Buderus -a, Vallant -a, Junkers -a tam mają pojedyncze elementy do popatrzenia i może ktoś z Tobą porozmawia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 21.08.2020 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Ja również szukam wykonawcy fotowoltaiki - powiat warszawski-zachodni. U mnie sprawa o tyle skomplikowana, że mam na dachu karpiówkę i zależy mi na montażu bezinwazyjnym (deskowanie i papa). Jeśli ktoś chciałby się podzielić doświadczeniami przy takim dachu to chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 21.08.2020 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Nie polecam firm FG Energy ani Lift Up. Proszę moderatora o zostawienie tego komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.08.2020 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Nie polecam firm FG Energy ani Lift Up. Proszę moderatora o zostawienie tego komentarza. Ja również nie polecam tych firm zrujnowali mi dach i doprowadzili do szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 21.08.2020 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Ja pierdziu te ludki to jakieś lenie patentowane. Żadnego zapytania nie wysłali a już szukają firmy.... wszystko na gotowo... minimum egzystencji, 100% satysfakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annaa74 21.08.2020 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Nie polecam firm FG Energy ani Lift Up. Proszę moderatora o zostawienie tego komentarza. Zawsze widzę pochlebne komentarze o tych firmach więc aż się zdziwiłam. A można zapytać co konkretnie się wydarzyło? Szukam obecnie firmy do założenia PV więc chcę wziąć wszystko pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.08.2020 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Zawsze widzę pochlebne komentarze o tych firmach więc aż się zdziwiłam. A można zapytać co konkretnie się wydarzyło? Szukam obecnie firmy do założenia PV więc chcę wziąć wszystko pod uwagę. Widocznie jesteś spamerką i pytałaś się samej siebie, u mnie te firmy zniszczyły dach i były źródłem ogromnych problemów szczerze nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 21.08.2020 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Zawsze widzę pochlebne komentarze o tych firmach więc aż się zdziwiłam. A można zapytać co konkretnie się wydarzyło? Szukam obecnie firmy do założenia PV więc chcę wziąć wszystko pod uwagę. Odkładając na bok wątpliwości co do twoich intencji i twojej osoby, sugeruję bardzo mocno zastanowić się nad tymi firmami. Wbrew pozorom nie ma sensownych komentarzy/opinii o tych firmach, większość (jak nie wszystkie) to żenujący psudo marketing. Ciężko znaleźć jakąkolwiek wartościową opinię czy nawet zwykły kontakt. Źle to wróży na przyszłość. Firmy nie wzbudzają zaufania. Po 3 latach działalności ciężko znaleźć coś o tych firmach w google. Omijałbym te firmy z daleka i mam wrażenie, że nie ja jeden. No ale zawsze można zaryzykować i pozwolić firmom uczyć się na swoich dachach. Ja bym się nie odważył na podstawie tego co widzę. No ale jak to mówią, nie mój cyrk, nie moje małpy. PS. każda firma bez wyjątku po kilku latach działalności ma za sobą wtopy. Każda. Różnią się tym, czy wychodzą z twarzą z takich sytuacji. A tu patrzcie, wjeżdżają cali na biało, nigdy nie popełnili błędu, wszyscy cali w skowronkach... Ewenement na skalę krajową. Ba, światową. To była ironia, jakby ktoś nie załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts