Armariusz 09.08.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam, krotkie i szybkie pytanko - mam skrzynke odbiorcza na czas budowy, przy okazji prac budowlanych juz kilka razy oberwala i chcialbym ja na zime schowac do wnetrza domu - czyli przeprowadze sobie kabel jak do podlaczenia instalacji elektrycznej od ZKP do domu i podepne pod nia tak samo jak jest teraz skrzynke odbiorcza. Czy mozna to zrobic bez powiadamiania ZE, czy trzeba jakies papiery wypelniac i odpalac komus dutki ? Jezeli trzeba to daruje sobie taka operacje, ale byloby dobrze schowac ja przed sniegiem i zlodziejami... Dzieki za podpowiedz, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp3s 15.08.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Jak cię dobrze zrozumiałem, to musiałby ś ja rozplombowac (rozpląbować?) a to rodzi podejrzenia dla ZE, więc musiałbyś ich powiadomic, ale raczej papierków nie powinno prz tytm być. Najwyżej koszty plombowania - jakieś 50 pln. njalepiej zadzwoń do zakładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts