Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pytaliśmy: O kim z forum chcieliśmy się dowiedzieć w... "Muratorze"?

Recommended Posts

Przygotowujemy nr 11 "Muratora" z dziennikami z forum i innymi atrakcjami. Na przykład?

Chcemy Wam zdradzić, kim jest tajemniczy moderator społeczny tego forum, Ponury 63. Za Jego zgodą oczywiście.

O kim chcielibyście dowiedzieć się więcej? Typujcie, a my postaramy się przygotować "wywiady" z gwiazdami forum.

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a co to jest konkurs na najlepszego Lapsa ?

:o

Chcemy Wam zdradzić, kim jest tajemniczy moderator społeczny tego forum, Ponury 63.
Często się zastanawiałem, czy chciałbym...

Nie, żebym się bał rozczarowania - wręcz przeciwnie ;)

Ponury jest częścią magii tego Forum... nawet po tych drastycznych zmianach w strukturze samego FM, które tej magii je w pewnym sensie pozbawiły :confused:

-

Powiem mu :cool:

Muszę cię przeprosić , że wtedy trajkotałam jak trąbolot - głupio mi do tej pory - ale byłam na zakręcie bo zaczęłam nową pracę w nowym dla mnie miejscu,

na p ro w i n c j i , wydawało mi się, że to zesłanie - z dala od Nowego Jora i zżerała mnie za nim potworna tęsknota i byłam przepełnina rozpaczą za ukochanym miastem .......a .teraz jak mam tam jechać to cierpię katusze, ........ale jeszcze raz bardzo cię przepraszam . :cool:

Głupio mi jak cholera . :oops:

-

Edytowane przez barakuda1

-

Powiem mu :cool:

Muszę cię przeprosić , że wtedy trajkotałam jak trąbolot - głupio mi do tej pory - ale byłam na zakręcie bo zaczęłam nową pracę w nowym dla mnie miejscu,

na p ro w i n c j i , wydawało mi się, że to zesłanie - z dala od Nowego Jora i zżerała mnie za nim potworna tęsknota i byłam przepełnina rozpaczą za ukochanym miastem .......a .teraz jak mam tam jechać to cierpię katusze, ........ale jeszcze raz bardzo cię przepraszam . :cool:

Głupio mi jak cholera . :oops:

-

Spoko nie ma sprawy, moze wpadniesz kiedys do krakuffka, bo ja na razie na druga strone sie nie wybieram. ;)

Zależy co się rozumie pod "ujawniać" ;)

Często się zastanawiałem, czy chciałbym...

Nie, żebym się bał rozczarowania - wręcz przeciwnie ;)

Oj, obyś nie żałował ;)

Chętnie zamieniłbym tę możliwość na lepsze funkcjonowanie działu "Uwagi o forum", gdzie nie zawsze mogę pomóc - z tego przynajmniej byłby jakiś pożytek dla Forum

Ponurego? Pod jedym warunkiem - że będzie zaprezentowany bardzo ponuro - by dalej siał zgrozę;)

Postaram się ;)

Ja akurat naleze do doinformowanych szczesliwcow, ale mysle, ze wiele osob chcialoby poznac lumpa praskiego. ;)

Lumpa też chciałabym poznać:)

ja tez Lumpa !!!

Powstaje specjalny numer Muratora poświęcony Forumowiczom, ludziom często niezwykłym, ale przede wszystkim reprezentującym pewien poziom... nie ma tu miejsca na zbanowanego trolla.

A chętnych do poznania trolla kieruję do Hyde Parku - tam można poznać codzienne produkcje, powielane od tygodni te same bzdury.