Redakcja 09.08.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Przygotowujemy nr 11 "Muratora" z dziennikami z forum i innymi atrakcjami. Na przykład? Chcemy Wam zdradzić, kim jest tajemniczy moderator społeczny tego forum, Ponury 63. Za Jego zgodą oczywiście. O kim chcielibyście dowiedzieć się więcej? Typujcie, a my postaramy się przygotować "wywiady" z gwiazdami forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 09.08.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 a co to jest konkurs na najlepszego Lapsa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.08.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 a co to jest konkurs na najlepszego Lapsa ? Chcemy Wam zdradzić, kim jest tajemniczy moderator społeczny tego forum, Ponury 63.Często się zastanawiałem, czy chciałbym... Nie, żebym się bał rozczarowania - wręcz przeciwnie Ponury jest częścią magii tego Forum... nawet po tych drastycznych zmianach w strukturze samego FM, które tej magii je w pewnym sensie pozbawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ja akurat naleze do doinformowanych szczesliwcow, ale mysle, ze wiele osob chcialoby poznac lumpa praskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.08.2010 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) - Powiem mu Muszę cię przeprosić , że wtedy trajkotałam jak trąbolot - głupio mi do tej pory - ale byłam na zakręcie bo zaczęłam nową pracę w nowym dla mnie miejscu, na p ro w i n c j i , wydawało mi się, że to zesłanie - z dala od Nowego Jora i zżerała mnie za nim potworna tęsknota i byłam przepełnina rozpaczą za ukochanym miastem .......a .teraz jak mam tam jechać to cierpię katusze, ........ale jeszcze raz bardzo cię przepraszam . Głupio mi jak cholera . - Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.08.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Lumpa też chciałabym poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 A ja Dropsiak , bardzo Ja lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 - Powiem mu Muszę cię przeprosić , że wtedy trajkotałam jak trąbolot - głupio mi do tej pory - ale byłam na zakręcie bo zaczęłam nową pracę w nowym dla mnie miejscu, na p ro w i n c j i , wydawało mi się, że to zesłanie - z dala od Nowego Jora i zżerała mnie za nim potworna tęsknota i byłam przepełnina rozpaczą za ukochanym miastem .......a .teraz jak mam tam jechać to cierpię katusze, ........ale jeszcze raz bardzo cię przepraszam . Głupio mi jak cholera . - Spoko nie ma sprawy, moze wpadniesz kiedys do krakuffka, bo ja na razie na druga strone sie nie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.08.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 To ja chcę poznać SelimaMyślę że znalazłoby się jeszcze parę chętnych osób, tyle że go jakoś na forum bardzo rzadko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 10.08.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ja tez Lumpa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.08.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ponurego? Pod jedym warunkiem - że będzie zaprezentowany bardzo ponuro - by dalej siał zgrozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 A ja myślę, ze Ponury nie powinien się ujawniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Zależy co się rozumie pod "ujawniać" Często się zastanawiałem, czy chciałbym... Nie, żebym się bał rozczarowania - wręcz przeciwnie Oj, obyś nie żałował Chętnie zamieniłbym tę możliwość na lepsze funkcjonowanie działu "Uwagi o forum", gdzie nie zawsze mogę pomóc - z tego przynajmniej byłby jakiś pożytek dla Forum Ponurego? Pod jedym warunkiem - że będzie zaprezentowany bardzo ponuro - by dalej siał zgrozę Postaram się Ja akurat naleze do doinformowanych szczesliwcow, ale mysle, ze wiele osob chcialoby poznac lumpa praskiego. Lumpa też chciałabym poznać ja tez Lumpa !!! Powstaje specjalny numer Muratora poświęcony Forumowiczom, ludziom często niezwykłym, ale przede wszystkim reprezentującym pewien poziom... nie ma tu miejsca na zbanowanego trolla. A chętnych do poznania trolla kieruję do Hyde Parku - tam można poznać codzienne produkcje, powielane od tygodni te same bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Z Ponurym to jak z Mannem, póki słyszalny był li tylko głos (w Trójce) póty był tajemnicą...... Ale w publicznej tv uwielbiam go nad wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ciekawe, czy ponury już po sesji zdjęciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 tja... Redakcja narobiła smaku i teraz tylko rozczarowanie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 tja... Redakcja narobiła smaku i teraz tylko rozczarowanie będzie Ale przypudrowali Cie troche do zdjęcia? Jeśli tak, to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Głównie poliki i nosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 tja... Redakcja narobiła smaku i teraz tylko rozczarowanie będzie nie kokietuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Głównie poliki i nosek Łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts