barakuda1 12.08.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 ................................................................ Powstaje specjalny numer Muratora poświęcony Forumowiczom, ludziom często niezwykłym, ale przede wszystkim reprezentującym pewien poziom... nie ma tu miejsca na zbanowanego trolla. A chętnych do poznania trolla kieruję do Hyde Parku - tam można poznać codzienne produkcje, powielane od tygodni te same bzdury. - Oczywiście Zgadzam się jak najbardziej z przedmówcą . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.08.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 ja chętnie poznałbym Zbycha - speca od elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.08.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 A ja widzę sesję Ponurego jak w domkuencie kryminalnym.Będzie, ale zdjęcie od tyłu i pod światło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 ja bym chciala poznac adam_mk - oczywiscie jezeli sie zgodzi - uwielbiam czytac jak pisze...nie zawsze wszystko rozumiem...szczegolnie o elektryce;), ale dar wypowiedzi ma niesamowity...taki plynny, zachecajacy do czytania... Majacicha podczytywaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.08.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Spoko nie ma sprawy, moze wpadniesz kiedys do krakuffka, bo ja na razie na druga strone sie nie wybieram. - Dzięki Malgoś, bardzo chętnie, tylko kiedy .......mam w Krakowie sporo kontaktów - i Ciebie, i dogomaniaczki i trochę znajpmych z Nowego Jorku .....i chciałoby się wszystkich odwiedzić ale jak przylatuję na dwa tygodnie to co to jest .........zanim się otrząsnę po podróży to muszę wracać . Bardzo dziękuję za zaproszenie i postarm się nad tym popracować - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 - Dzięki Malgoś, bardzo chętnie, tylko kiedy .......mam w Krakowie sporo kontaktów - i Ciebie, i dogomaniaczki i trochę znajpmych z Nowego Jorku .....i chciałoby się wszystkich odwiedzić ale jak przylatuję na dwa tygodnie to co to jest .........zanim się otrząsnę po podróży to muszę wracać . Bardzo dziękuję za zaproszenie i postarm się nad tym popracować - Pracuj, pracuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.08.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam pytanie. Czy istnieje taka możliwość, aby ten numer specjalny forumowicze mogli rezerwowac i zamawiać? Czy będą skazani na polowanie po sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.08.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Ponurego? Pod jedym warunkiem - że będzie zaprezentowany bardzo ponuro - by dalej siał zgrozę Znaczy, pokazywał wampirze ząbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomiq 16.08.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.08.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 adam_mkbardzo go lubię czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Lumpa znam tylko z życzeń świątecznych i prywatnych , ciepłych kontaktów - banowana od dawien dawna - jest moja faworytą. Ale Pepeg z Gumy - najgorętszy z adwersarzy Lumpa - byłby dopełnieniem w artykule pełnym porównań i skrajnie odległych poglądów na cokolwiek i wszystko . I to są moje propozycje - Na zasadzie przeciwności....................będzie ciekawe w 100-tu % - Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.08.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 przecież możesz kupic w E-sklepie i bedziesz miał na kompie a dodatkowo możesz wydrukować interesujący fragment Gazety lubię czytać leżąc, a niektóre przetrzymywać przez lata. Do tego lubię jak szeleści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.08.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Mam pytanie. Czy istnieje taka możliwość, aby ten numer specjalny forumowicze mogli rezerwowac i zamawiać? Czy będą skazani na polowanie po sklepach? Nie zabraknie, , a jak nie będzie , można zamówić w Muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 17.08.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Chcemy Wam zdradzić, kim jest tajemniczy moderator społeczny tego forum, Ponury 63. Często się zastanawiałem, czy chciałbym... Nie, żebym się bał rozczarowania - wręcz przeciwnie Ponury jest częścią magii tego Forum... nawet po tych drastycznych zmianach w strukturze samego FM, które tej magii je w pewnym sensie pozbawiły Sie pływa, sie ma a Kogo to interesuje aby robić takie sceny -to forum jest poświęcone wyniesienia lapsa na okładkę gazety MURATOR -----czy poświęcone pomocy, doradztwa , nawiązaniu pewnych standardów jakie zostały przyjęte ????? Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez ANSEXXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.08.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Chcemy Wam zdradzić, kim jest tajemniczy moderator społeczny tego forum, Ponury 63. Często się zastanawiałem, czy chciałbym... Nie, żebym się bał rozczarowania - wręcz przeciwnie Ponury jest częścią magii tego Forum... nawet po tych drastycznych zmianach w strukturze samego FM, które tej magii je w pewnym sensie pozbawiły Sie pływa, sie ma a Kogo to interesuje aby robić takie sceny -to forum jest poświęcone wyniesienia lapsa na okładkę gazety MURATOR -----czy poświęcone pomocy, doradztwa , nawiązaniu pewnych standardów jakie zostały przyjęte ????? Mnie na przykład to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.08.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Nie zabraknie, , a jak nie będzie , można zamówić w Muratorze. Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.08.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ponury 63 bywał mi pomocny co do kupionego Fuji oraz banana przyswajalnego na pewnym forum. Jest jako moderator - niezastąpiony i godny szacunku. mamy go poznać bliżej? TAK Z przyjemnością......... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.08.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ponury 63 bywał mi pomocny co do kupionego Fuji oraz banana przyswajalnego na pewnym forum. Jest jako moderator - niezastąpiony i godny szacunku. mamy go poznać bliżej? TAK Z przyjemnością......... - Nie o to mi chodzi. Dobra, odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 17.08.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Mnie na przykład to interesuje. Jeżeli Ciebie to interesuje to ok , więc napisz do niego list a w nim swoje sekretne perwersje a może ujawni sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Lumpa znam tylko z życzeń świątecznych i prywatnych , ciepłych kontaktów - banowana od dawien dawna - jest moja faworytą. Ale Pepeg z Gumy - najgorętszy z adwersarzy Lumpa - byłby dopełnieniem w artykule pełnym porównań i skrajnie odległych poglądów na cokolwiek i wszystko . I to są moje propozycje - Na zasadzie przeciwności....................będzie ciekawe w 100-tu % - Oooo, Pepega tez chcialabym poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts