Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pytaliśmy: O kim z forum chcieliśmy się dowiedzieć w... "Muratorze"?

Recommended Posts

................................................................

Powstaje specjalny numer Muratora poświęcony Forumowiczom, ludziom często niezwykłym, ale przede wszystkim reprezentującym pewien poziom... nie ma tu miejsca na zbanowanego trolla.

A chętnych do poznania trolla kieruję do Hyde Parku - tam można poznać codzienne produkcje, powielane od tygodni te same bzdury.

-

Oczywiście :D

Zgadzam się jak najbardziej z przedmówcą .:yes:

-

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spoko nie ma sprawy, moze wpadniesz kiedys do krakuffka, bo ja na razie na druga strone sie nie wybieram. ;)

-

Dzięki Malgoś, bardzo chętnie, tylko kiedy .......mam w Krakowie sporo kontaktów - i Ciebie, i dogomaniaczki i trochę znajpmych z Nowego Jorku .....i chciałoby się wszystkich odwiedzić ale jak przylatuję na dwa tygodnie to co to jest .........zanim się otrząsnę po podróży to muszę wracać .

Bardzo dziękuję za zaproszenie i postarm się nad tym popracować :)

-

-

Dzięki Malgoś, bardzo chętnie, tylko kiedy .......mam w Krakowie sporo kontaktów - i Ciebie, i dogomaniaczki i trochę znajpmych z Nowego Jorku .....i chciałoby się wszystkich odwiedzić ale jak przylatuję na dwa tygodnie to co to jest .........zanim się otrząsnę po podróży to muszę wracać .

Bardzo dziękuję za zaproszenie i postarm się nad tym popracować :)

-

Pracuj, pracuj. :)

Lumpa znam tylko z życzeń świątecznych i prywatnych , ciepłych kontaktów - banowana od dawien dawna - jest moja faworytą.

Ale Pepeg z Gumy - najgorętszy z adwersarzy Lumpa - byłby dopełnieniem w artykule pełnym porównań i skrajnie odległych poglądów na cokolwiek i wszystko .

I to są moje propozycje -:)

Na zasadzie przeciwności....................będzie ciekawe w 100-tu % -:)

Edytowane przez bobiczek

Gość ANSEXXX

Chcemy Wam zdradzić, kim jest tajemniczy moderator społeczny tego forum, Ponury 63.

Często się zastanawiałem, czy chciałbym...

Nie, żebym się bał rozczarowania - wręcz przeciwnie

Ponury jest częścią magii tego Forum... nawet po tych drastycznych zmianach w strukturze samego FM, które tej magii je w pewnym sensie pozbawiły

Sie pływa, sie ma

a Kogo to interesuje aby robić takie sceny -to forum jest poświęcone wyniesienia lapsa na okładkę gazety MURATOR -----czy poświęcone pomocy, doradztwa , nawiązaniu pewnych standardów jakie zostały przyjęte ?????

Edytowane przez ANSEXXX

Chcemy Wam zdradzić, kim jest tajemniczy moderator społeczny tego forum, Ponury 63.

Często się zastanawiałem, czy chciałbym...

Nie, żebym się bał rozczarowania - wręcz przeciwnie

Ponury jest częścią magii tego Forum... nawet po tych drastycznych zmianach w strukturze samego FM, które tej magii je w pewnym sensie pozbawiły

Sie pływa, sie ma

a Kogo to interesuje aby robić takie sceny -to forum jest poświęcone wyniesienia lapsa na okładkę gazety MURATOR -----czy poświęcone pomocy, doradztwa , nawiązaniu pewnych standardów jakie zostały przyjęte ?????

Mnie na przykład to interesuje. ;)

Lumpa znam tylko z życzeń świątecznych i prywatnych , ciepłych kontaktów - banowana od dawien dawna - jest moja faworytą.

Ale Pepeg z Gumy - najgorętszy z adwersarzy Lumpa - byłby dopełnieniem w artykule pełnym porównań i skrajnie odległych poglądów na cokolwiek i wszystko .

I to są moje propozycje -:)

Na zasadzie przeciwności....................będzie ciekawe w 100-tu % -:)

Oooo, Pepega tez chcialabym poznac. :)