freezyear 10.08.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 WitamCzy ktoś z forumowiczów rozsypywał samodzielnie ekofiber na poddaszu nieużytkowym? Chodzi mi konkretnie o to jak wygląda sprawa napowietrzenia bez agregatu... Z góry dziękuję za odpowiedzi i sugestiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freezyear 18.08.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Podbijam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 18.08.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Też chętnie się dowiem. Tylko fachowców jakby brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freezyear 18.08.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Fachowiec to poda nam najwyżej cenę wdmuchnięcia agregatem:). Tu potrzeba majsterkowicza praktyka:) Ktoś na forum kiedyś wspominał że sam sypał ekofiber ale nie mogę dokopać sie kto to był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota58 22.08.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 zajrzyj do Piczmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freezyear 24.08.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Dzięki, o to właśnie mi chodziło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fukimuki 11.11.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Moze ktos by szczegolowo wytlumaczyl,jak samemu ukladac,cz yrozsypywac ekofiber, na poczatek po prostu na plaskich powierzchniach,miedzy belkami stropowymi,prosto na regips??Jaka gestosc,na allegro 28kg na metr3 a w necie pisze ze okolo 35 powinno byc....I jak taki odkurzacza przerobic,jak to uzywac,zeby odkurzacz rozprezyl taki ekofiber z paczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 11.11.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ja to widzę tak:Chcesz zrobić ocieplenie taniej a będzie jak zwykle - czytaj drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fukimuki 11.11.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A moglbys podac jakies szczegoly??? Chodzi ci o sam wybor ekofibru w miejsce welny, czy o chec wlasnorecznego wysypania ekofibru(oczywiscie wolalbym zeby mi to maszyna zrobili i wiem,zen ie warto oszczedzac kilku stow,tyle tylko ,ze mieszkam na pomorzu,okolice Bytowa i jak szukalem na alegro to na Pomorzu widze tylko jedna firme, i za dojazd pewnie beda chcieli duuuuuuzo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 31.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 może ktoś ma już patent na samodzielne wdmuchnięcie ekofibru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amir 30.11.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Podbijam temat - chcę go wsypać na wełnę pomiędzy wełnę a wiatroizolację... Chcę sobie może pospawać jakieś rury i na końcu coś ala mały walec ze szczeliną a z drugiej strony jakaś dmuchawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.11.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 czytałem tu na forum, że sprawdza się ogrodowy odkurzacz do liści z rozdrabnianiem.Pytanie tylko - gdzie kupisz celulozę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amir 01.12.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Ekofiber bez problemu i tanio kupisz w firmie Nordiska czy coś - cena 35pln netto za worek 15KG, kontakt: [email protected] telefon 41 33 27 420. Mam jeszcze jedną wątpliwość - ktoś mi powiedział, że jak dosypię ekofibru to dopchnie mi to wełnę która niby wymaga dylatacji co w efekcie może spowodować jej gnicie czy butwienie (wełna mineralna może gnić lub butwieć???)... Ktoś coś może dodać w tej kwestii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts