Alien 11.02.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Jesli ktoś buduje ten domek to niech da znać.http://archi-projekt.com.pl/ramka_projekty.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 11.02.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 http://www.archi-projekt.com.pl/dat/front/114.jpg http://www.archi-projekt.com.pl/dat/rz_parter/114.jpg http://www.archi-projekt.com.pl/dat/rz_poddasze/114.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 12.02.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ja buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alien 14.02.2004 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Ja dopiero zaczynam na wiosnę. Jeżeli masz jakies fotki z budowy to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola25 21.02.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Ja też buduję ale też na wiosnę dopiero zaczynam.Fajnie że jest nas już więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka176 30.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Czy wybudowaliście swoje 114-tki? Niedawno zainteresowałam się tym projektem i miałabym kilka pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 31.01.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ja już mieszkam w moim APS-114; jest jeszcze wprawdzie trochę do zrobienia,ale stan nadaje się do zamieszkania jeżeli masz jakieś pytania to wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolcia24 30.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Bardzo podoba nam się ten domek i postanowiliśmy wybudować go i zamieszkac w nim tak szybko jak to będzie możliwe ( zaczynamy na wiosnę ) chętnie podpytam o kilka szczegółów osoby posiadające lub budujące ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bersus 13.11.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Nam również bardzo spodobał się ten projekt i wydaje nam się, że spełnia nasze oczekiwania, ale chetnie skorzystalibyśmy z rad kogoś kto już taki domek wybudował. Mamy w planach przynajmniej częściowe podpiwniczenie oraz powiększenie pokoju tzw. gabinetu na dole. Może ktoś podzieliłby się z nami swoimi doświadczeniami. Będziemy wdzięczni za każdą odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 31.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 I jak wasze realizacje tego projektu?? Kuzynka też zaczęła i ciekawa jest waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bersus 06.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 my akurat przed tygodniem wprowadziliśmy się na parter narazie i z samego projektu jesteśmy bardzo zadowoleni. umiesciłabym kilka fotek ale robić tego nie potrafię więc jakby co to proszę o podanie maila to prześlęw taki sposób. w razie pytań to w miarę możliwości możemy służyć naszym dośwadczeniem. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 08.02.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam,my również mamy ten projekt.Domek już stoi w stanie surowym otwartym.Mam kilka pytań do tych którzy już mieszkają.-jak zagospodarowaliście strych na poddaszu(wejście od łazienki),ja zastanawiam się nad zrobieniem pralnio-suszarni lub jako dodatkowy pokój,tylko nie bardzo chcę mieć wejście od łazienki-poradzćie coś-na dole zrezygnowałam z gabinetu(mały pokoik) na konto większego salonu-macie tak?-i jeszcze jedno zrezygnowałam również ze spiżarki,przedłużając w ten sposób kuchnię-zrobiliśmy podpiwniczenie(wejście z wiatrołapu),na kotłownię +pomieszczenia gospodarczeCzekam na porady i opinie o funkcjonalności domku oraz fotki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 09.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Może ktoś jeszcze ma ten projekt?chetnię wymienię się doświadczeniami i pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 27.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ponawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcia_iw2 01.07.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liiinka 14.01.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 czy ktoś buduje aps 114 jeśli tak to prosze o zdjecia z budowy i wnetrza to moj mail [email protected] dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liiinka 14.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dorothy czy możesz mi przesłać zdjęcia swojego aps114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 14.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Bardzo się cieszę,że po tak długim czasie ktoś się zainteresował tym projektem liiinka zdjęcia już wysłałam,możesz napisać czy budujecie czy dopiero zasatanawiacie się nad projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamos_62 04.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mam APS 114 w stanie surowym otwartym w okolicy Lublina. Na wiosnę chcę ruszyć dalej. Od czego nalezy teraz zacząć?Mam jeszcze kilka pytan do dorothy. 1. Czy zostawilaś stalowe belki (mi cieśle zamienili na drewniane)?2. Czy zmniejszane masz okna na parterze?3. Z czego masz pokrycie dachu (ja mam blachodachowkę)?4. Ile w przybliżeniu potrzeba pieniędzy na wykończenie do zamieszkania?5. Jakie ogrzewanie i czym ogrzewane? Podobnie jak ty, również zrezygnowałem z gabinetu na dole i spiżarki.Jeżeli nie sprawi Ci kłopotu, to również prosiłbym o kilka fotek. Oto mój adres[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 04.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witaj co do belki metalowej to my również zastąpiliśmy drewnianą.Okien na dole nie zmniejszaliśmy,zresztą tak samo jak na górze.Wszystkie wymiary tak jak na projekcie.Ogrzewać zamierzamy narazie na węgiel+drewno(zrobiliśmy podpiwniczenie, właśnie z myślą o kotłowni),chociaż gaz też będzie podciągniety do domu.Co do kosztów wykończeniówki to naprawdę sama nie mam pojęcia.Wszystko zależy od tego co chcesz mieć w domku.Jakie podłogi np.panele czy parkiet itd,itd Co do dachu to mamy tak samo jak Ty blachodachówkę. Mamy wstawione okna i prowizoryczne drzwi aby zamknąć budynek.Kolej prac to pewnie elektryka ,hydraulika,tynki i ocieplenie na zewnątrz.A moje pytanie do Ciebie to jak zamierzacie wykorzystać pom.gospodarcze na poddaszu z wejściem przez łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts