OHIHO 10.08.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Poszukując mini robota przyspieszającego robienie sałatek trafiłam na produkt firmy Tupperware: http://www.tupperware.pl/xchg/pl/hs.xsl/944.html Zaczęłam szperać po forach i przeczytałam wiele pozytywnych opini na temat tego produktu. Na allegro można go kupić już za 150zł (producent 230zł). Może ktoś z Was ma więc pytam czy warto Nie wiedziałam gdzie założyć temat o drobnym agd więc jeśli jest lepsze miejsce to proszę o przesunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 10.08.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tu masz to samo za 14zł: http://allegro.pl/item1172386851_reczny_mikser_mixer_robot_kuchenny_wielofunkcyjny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OHIHO 10.08.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 bmiara potraktuję to jako żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tu zerknij: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126684-Naczynia-tupperware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OHIHO 11.08.2010 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dzięki cieszynianka, przeczytałam wszystko i znalazłam: Ja mam (...) robot szefa kuchni,którym sałatkę jarzynową robi się 5 minut i zdałam sobie sparwę, że jak chce się coś kupić to jedna pozytywna opinia wystarczy A tak na poważniej to czekam na kolejne zachwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.08.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 bmiara potraktuję to jako żarcik nie do końca firmowy jest jedynie bardziej... poręczny i łatwiej się kręci. No i jest ładniejszy. A tak poza tym to do bani jest i jeden i drugi. Jeden ma mama a drugi ja... gdzieś w czeluściach szafy. I z jednego i z drugiego wychodzi breja a nie sałatka, majonezu nie próbowałam ale bita śmietana nie chciała być bita, może najlepiej wychodzi suszenie sałaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OHIHO 11.08.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 EZS a jak surówki ze świeżych warzyw (kapusta, marchew, seler, cebula)? Jeśli chodzi o sałatki to może za bardzo rozgotowywujesz warzywa i stąd ta breja albo źle łączysz twardość warzyw. Ja podchodzę do takich urządzeń z rezerwą - wiem, że pracy za mnie nie wykonają... ale może choć ją trochę ułatwią czy przyśpieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.08.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 wiesz, jak ma mi coś ułatwić, to dla mnie znaczy, że wkladam, mieszam, wyjmuję i jest gotowe. Nad łączeniem warzyw się nie zastanawiałam, przecież nie będę oddzielnie pomidorka i oddzielnie papryki krecić... Surowej marchewki nie próbowałam, jakoś nie wydaje mi sie, żeby dał radę, cebulę trzeba drobno pokroić a to i tak dużo roboty. Poza tym wszystko wychodzi nie w kawałkach czy kostce ale w postaci sieczki. To lepszy już blender bo szybciej, mniej pracy a cena podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.08.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Bardzo dobrym ich wynalazkiem są "szklarenki" czy jakoś tak. W każdym razie pojemniki te służą do przechowywania świeżych warzyw, owoców. Rzeczywiście znacznie przedłużają żywot produktów. Ostatnio wypróbowywałam. Papryka siedziała bez szwanku 3 tygodnie (dalej nie próbowałam, bo była mi potrzebna), podobnie kawałek brokuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts