kurak 10.08.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 mam takie małe pytanie a mianowicje czy na dach z pełnym deskowaniem pokrytym papą ,przed założeniem blachodachówki daje się jeszcze folie czy ta papa w zupełności wystarczy bo dobiegają mnie różne opinie blacharz przekonuje mnie że jest to zbędny wydatek , czy jest to prawdą czy chce tylko zaoszczędzić sobie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.08.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Folia na papę? Oczywiście, że zbędny wydatek. Natomiast paroizolacja od spodu, na warstwie ocieplenia (czy tez licząc od wierzchu dachu, będzie to pod ociepleniem) jak najbardziej, ale to zupełnie osobny temat i nie dekarz to robi. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts