sethan 10.08.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) No właśnie jak w temacie ile płaciliście za samą robociznę : 1.metr bieżący odprowadzenia wody z dachu (pełna rura kanalizacja)-2. studnia chłonna betonowa fi 1000mm-3. ułożenie metra palisady 40 cm/25 cm-4. murek oporowy (metr wysoki) fundament 80 cm-5. ogrodzenie działki (siatka + położenie desek betonowych- gotowe elementy łączone przy słupkach)-6. metr bruku granitowego7. wysypanie/ utwardzenie metra kw ścieżki z klińca8. metr drenażu9. niwelacja terenu (wyrównanie utworzenie tarasów ziemnych pod palisadę itd)Interesuje mnie sama robocizna - bo materiały to materiały- mam do zagospodarowania całość jak widać i musiałem jakoś to podzielić na jakiekolwiek etapy i proszę o koszty jakie ponieśliście przy takich pracach. Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez sethan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts