marcincierkosz 30.04.2019 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Powiedzcie mi jaki ponieśliście w przybliżeniu koszt instalacji pompy powietrznej? Zacząłem współpracować z Firmą [spam] i się zastanawiam czy cena jest ok, bo nie chciałbym przepłacać. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 30.04.2019 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Powiedzcie mi jaki ponieśliście w przybliżeniu koszt instalacji pompy powietrznej? Zacząłem współpracować z Firmą i się zastanawiam czy cena jest ok, bo nie chciałbym przepłacać. Witaj! Jeśli nie chcesz przepłacać, to zobacz na naszą promocję - Ekosystem Twojego Domu To oferta na kompletne systemy grzewcze w specjalnej ofercie wraz z montażem i 5-letnią gwarancją. Warto się śpieszyć! Promocyjna cena tylko do 30.06.2019 r. Jak nie chcesz przepłacić to po prostu porównaj oferty na Twój budynek - pytanie o koszty innych nie zawsze będzie adekwatne i nie zawsze da Ci rzeczywisty obraz sytuacji w której Ty jesteś. Edytowane 1 Maja 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts