Jarek.P 10.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Wiem, że istnieje. Wiem, że działa toto mniej więcej w ten sposób, że w syfonie kratki jest dodatkowy pływak opadający i korkujący odpływ w razie wyschnięcia w syfonie wody. Tylko gdzie to do ciężkiej Anielki kupić?????? W Castoramie nie ma, sprzedawca pytany o to wielkie oczy robi.W Leroju sprzedawca usiłuje wciskać kratkę z zaworem zwrotnym (przeciw "cofce") twierdząc, że to własnie to.Na allegro jest całkiem sporo robiących dobre wrażenie, ale póki co nie udało mi się zlokalizować takiego, który faktycznie byłby taki, jak wyżej wspominałem, jako te antyzapachowe sprzedawcy zwykle zachwalają też te z zaworem zwrotnym. Tak więc, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkii 10.08.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Np. BIMs Ja mam takie: http://www.kessel.pl/fileadmin/uploads/Poland/pdf_katalog_4.1/w/03_Wpusty_podlogowe_odplywy_liniowe_str._W_41_48.pdf Nie zapomnij dokupić "Multistop" - jest w tym katalogu. Uprzedzam - drogie. Sprawdza się jakiegoś roku w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.08.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dzięki.Ten Kessel jest w Castoramie (149PLN), jednak na wyposażeniu ma jedynie zawór zwrotny, jak rozumiem, tego multistopa się dokupuje osobno i wpycha do wnętrza syfonu? Tak się przyglądam temu multistopowi i zastanawiam... ów zawór zwrotny z castoramy powinien działać w sumie tak samo, to jest dość sprężysta guma, przylegająca od dołu do lejka wylotowego, możeby to kupić i spróbować? A multistopa zawsze zdążę dołożyć. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkii 11.08.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Musi być tego samego systemu aby pasował.Ta kratka w BIMs wychodzi koło 400PLN. Sam multistop coś koło 100. Coś za tanio mi to wygląda...Kratki są dość dobre. Klnę że u góry mam jakąś zwykłą. Czyszczenie jej to mordęga. Do tego stopnia że w jednej łazience która nie ma jeszcze kafelków będę skuwał wylewkę i wymieniał kratkę na kessel-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts