Łukasz789 10.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Może ktoś z Was drodzy forumowicze wędkuje i mnie pomoże bo ja chyba zwariuje , w tym roku miałem zaplanowane już wakacje ale nagle wszystko się zmieniło. Temat odwlekany bo raz już bylem na Mazurach i była wielka kicha ale w tym roku moja rodzina w tym ja zostaliśmy zmuszeni do wyjazdu i stanęło na Mazurach. I teraz tak co polecacie. Jakieś propozycje? Bylem ostatnio nad jeziorem Roś wynajmowaliśmy łódkę i przez 2,5 tygodnia tylko jeden okoń ( na koniec) i sam bialoryb max 15 cm. Podobno dużo lepszym jeziorem jest jezioro Kociołek ale nie sprawdzaliśmy bo było za daleko do płynięcia łódka teraz chcielibyśmy jakieś komercyjne łowisko i żeby było w miarę dużo ryb to tyle chyba z wymagań aha no i ceny w miarę przyzwoite...temat jest dość szybki bi wyjazd za 2 dni. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Łukasz789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.08.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Mazury przypominają teraz sklep mięsny za epoki kartek. Znajomi przetrzepali okolice Mrągowa i Augustowa i wylądowali w końcu po tygodniu szukania ryb pod Bornem Sulinowem. Tam też posucha, bo pogoda nie bardzo. Teraz zapowiadają upały . Więc jak wiatr ze wschodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Właśnie wrócilismy z Mazur. Szukaliśmy czegoś blisko litewskiej granicy, żeby sobie szybciutko, jednodniowo Wilno zwiedzić. No i kilkanaście km przed granicą znaleźliśmy Kukle: http://www.kukle.pl/ Niedrogo i fajnie - kontakt najlepiej z p. Bogną. W Gibach sklepy i bankomaty - więc z zaopatrzeniem nie kłopot. a jak komus pilnie potrzeba "paliwa" to do najbliższego sklepu jest jakiś kilometr i jest on długo otwarty. w samym obiekcie też jest sklepik, ale cenowo powalający. A wieczorkiem kawiarnia na piętrze. Kąpielisko strzeżone (nie całą dobę oczywiście) i wypożyczalnia sprzętu wodnego (kajaki, rower wodny, żaglówki " spodki", łódki) - polecam szlak w lewo od pomostu, przez trzciny do drugiego jeziora - i to wszystko w połowę niższych cenach niż np Mikołajki czy Giżycko. Więc jak ktoś szuka ciszy i spokoju to polecam. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia23 20.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Polecam Mikołajki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilo23 14.11.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Moze nie mazury, ale Iława w okresie letnim. Ach te wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 17.01.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jesli ktoś wybiera się na wakacje na ryby to absolutnie odradzam okolice Starych Jabłonek, może to iraj dla turystów, ale nie dla tych z wędką, w Szelągu, zarówno Dużym i Małym ryb coraz mniej, szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari987 26.06.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Ja byłam w Starych Jabłonkach i faktycznie dużo turystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts