jea 11.08.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam i pozdrawiam serdecznie Zaglądam na forum z coraz większym żalem...cosik odeszło (nawet minki się zmieniły:jawdrop:) Starzy bywalcy jadą siłą rozpędu, już nie z taką częstot liwością...ale są nowi, nieświadomi... Najbardziej grzeje mnie, że nie pamięta się "ludzi z tego forum", nawet wśród przyjaciół. Mnie podlało solidnie...ale żaden z przyjaciół forum muratora nie zadzwonił (chociaż wiedzieli gdzie mieszkam i znali numery), dziwne nie? Pozdrawiam wszystkich serdecznie jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.08.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Królik ... dawaj numer telefonu na PW ... zadzwonię napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.08.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Króliczku, ale ja nawet nie wiedziałam gdzie Ty mieszkasz:( Masz rację jeśli chodzi o forum...kiedys to było forum, teraz jest platforma wymiany informacji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.08.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 jea - podkarpacie czy Śląsk - gdzie mieszkasz? Kiedy Cię podlało? Napisz coś więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.08.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jea, opisz może trochę - były tu już wątki, które w obliczu konkretów wyzwalały poważną aktywność pomocową forumowiczów. Może podtopiła Cię nie tylko woda, ale po prostu nadmiar informacji (na inne tematy)? Dawaj! Może ktoś będzie mógł się znaleźć na wysokości? Domyślam się, że mieszkasz na południu Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 12.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jea, jesteś niesprawiedliwa. Pamiętasz jakiś czas temu akcję zbierania pieniędzy dla Kachny28 i darów dla powodzian? Każdy z nas wpłacił parę groszy (mimo, że nie znam Kachny osobiście). Jestem pewna, że powódź dotknęła wielu forumowiczów, ale nie jesteśmy jasnowidzami. Zyczę, żeby to było ostatnie podlanie w Twoim życiu.Wspołczuję wszystkim, którzy muszą z obawą obserwować podnoszenie się poziomu wody. Trzymajcie się!Ulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.08.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ulka, niesprawiedliwy jeśli już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jea, jesteś niesprawiedliwa. Pamiętasz jakiś czas temu akcję zbierania pieniędzy dla Kachny28 i darów dla powodzian? Każdy z nas wpłacił parę groszy (mimo, że nie znam Kachny osobiście). Jestem pewna, że powódź dotknęła wielu forumowiczów, ale nie jesteśmy jasnowidzami. Zyczę, żeby to było ostatnie podlanie w Twoim życiu. Wspołczuję wszystkim, którzy muszą z obawą obserwować podnoszenie się poziomu wody. Trzymajcie się! Ulka jea wyraźnie pisze, że chodzi mu o przyjaciół z forum, czyli ludzi, których znał osobiście i nie prosi póki co o materialną pomoc, ale ma żal o brak zainteresowania ze strony ludzi, na których zainteresowanie liczył. Ja to tak zrozumiałam. Jea, trzymaj się. Pozdrawiam i mam nadzieję, że to już koniec wielkiej wody. A ludzie? Cóż. Czasem zapominają, nie domyślą się, że komuś może być przykro, kiedy nagle milkną w chwili, kiedy się ich potrzebuje. ps. Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy, napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 KrolikuSzczerze powiem , ze wykasowalam Twoj numer z tekefonu dosc dawno , , przypadkiem wciaselam kasuj wszystko i myslslam , ze kasuje smsy . No ciemniak .Poza tym jak dzwoniles ostatnio to mowiles , ze u mnie bedziesz , wiec sie nie przejmowalam za bardzo telefonem .Poza tym malo gdzie dzwonie , na swiadka mam Aggi i dlugiego , Oni zawsze do mnie dzwonia:rolleyes: to moga zeznac .Przy okazji powodzi nie przyszlo mi do glowy , ze mieszkasz w zalanym terenie . Wstyd mi . Pozdrawiam Cie i mam nadzieje , ze masz sie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Królik, bije się w cycki Wstyd jak jasna cholera... A z forumem masz rację. Miało być lepiej, ale widzę, że to równia pochyła Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Królik, bije się w cycki ja co najwyżej w mięsień piwny, nr tel nie dysponuję, ale do wielu nieobecnych na PW lub maila piszę i pytam o nieobecność, do Ciebie niestety nie teraz dopiero sprawdziłem, że mieszkasz nad Wartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.08.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam... Chef-ie dzięki za błyskawiczną reakcję, puszczę na priv:) Agnieszko, a skąd mogłaś wiedzieć ale dzięki serdeczne:) anSi, myślałem, że wiesz gdzie... bratki , sąsiedzi z ulicy i okolicy mieli gorzej...ja nie mam piwnic. Ulka, uwierz mi, jestem ostatnią osobą, która o taką pomoc (kasę)prosi:( amalfi, dzięki...za czytanie ze zrozumieniem:rolleyes: rrmi, ja Twój mam...w pamięci i kiedyś WAS najadę Kaśka, szkoda cyków;), było minęło...ale za obsługę, to Cię chyba skroję jamles, dzięki serdeczne chopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 jea, nie wiem, co mam powiedzieć. Że do głowy mi nie przyszło, że mogło się to Tobie przytrafić?...to do diabła z taką głową.Że po zmianie komórki nie mam Twego numeru, bo nie był na zapisany na karcie?...do diabła z takim telefonem.Że się nie odezwałam na priw, widząc, że Cię długo nie było na forum?...do diabła z takim priwem.A że starzy bywalcy ciągną tylko resztkami sentymentu, płacząc już tylko nad tym, co nie wróci?...do diabła z takim forum!!!Wybaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Kaśka, szkoda cyków;), było minęło...ale za obsługę, to Cię chyba skroję Od dłuższego czasu jestem blądynką. Więc może dlatego nie kumam za jaką obłsuge chcesz mnie skroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.08.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Króliczku, ale ja nawet nie wiedziałam gdzie Ty mieszkasz:( Masz rację jeśli chodzi o forum...kiedys to było forum, teraz jest platforma wymiany informacji:( Zgadzam się w 100% Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.08.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Od dłuższego czasu jestem blądynką. Więc może dlatego nie kumam za jaką obłsuge chcesz mnie skroić Kasiu, źle się wyraziłem...za co serdecznie przepraszam ale to czerwone Cię nie tłumaczy. Spodziewałem się pamięci,nie złotych monet, wszak Ty takową posiadasz i ćwiczysz. Ja zapamiętam Twój stary adres i siostry numer;) P.S. A wystarczyło zwykłe dziękuję. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.08.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 jea, nie wiem, co mam powiedzieć. Że do głowy mi nie przyszło, że mogło się to Tobie przytrafić?...to do diabła z taką głową. Że po zmianie komórki nie mam Twego numeru, bo nie był na zapisany na karcie?...do diabła z takim telefonem. Że się nie odezwałam na priw, widząc, że Cię długo nie było na forum?...do diabła z takim priwem. A że starzy bywalcy ciągną tylko resztkami sentymentu, płacząc już tylko nad tym, co nie wróci?...do diabła z takim forum!!! Wybaczysz? Kochana Tolu:) Dajmy sobie luz, co u Cię...zresztą tyrknę i pogadamy. Może na parapety się spikniemy??? Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.08.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Jakbym miał numer - to bym zadzwonił i pogonił do roboty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kurcze, nie przyszlo mi do glowy, ze Ciebie tez zalalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Królik ... ja tam się w cycki bić nie będę, ale ... czuję się wrednie. Za bardzo zaczęłam się przejmować swoimi problemami, zapominając, że inni też je mają i to czasami większe.Po prostu ... jeśli możesz to wybacz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts