Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak łatwo zapomnieć...

jea

Recommended Posts

wspołczuje zalania:-(.....a co do przyjaciól z forum to hmm... nie wiem czy ogolnie ludzie nie szafują zbyt tym pojęciem,według mnie przyjaciele to ktoś kogo znam bardzo dłuugo ,z kim przeszlam nie jedną cieżką sytyację ,z kim utrzymuje stały kontakt a jacy to przyjaciele z forum,ktorzy prawie do siebie nie dzownia ,czasem nawet juz numeru nie mają ,tacy to moga byc jedynie znajomymi ( co oczywicie nie zwalnia ich z zainteresowania zalanym kolegą) ....ale to takie tylko moje przywatne przemyslenie na temat "przyjaciół" z forum po kilku wspolnych grilach:-)...sorry za zasmiecienie wątku:-)

• 1 month później...

zgadzam się - klapło oklapło troszkę, zrobiło się mniej towarzysko...... no coż.....

Ja zaglądam z przyzwyczajenia i sentymentu.

Pozdrawiam wszystkie stare znajome nicki - napisz jak przed mrozami wygląda u Ciebie dzisiaj.

Po wodzie.

No i ewentualnie o potrzebach - może akurat się uda coś dobrego zdziałać...

...A że starzy bywalcy ciągną tylko resztkami sentymentu, płacząc już tylko nad tym, co nie wróci?...do diabła z takim forum!!!

Wybaczysz?

A jeszcze są ci tułacze, co się szwendają po świecie (nie tylko dla rozrywki) i w ogóle poza nawiasem... a może se założymy profil na fejsie - przynajmniej szybciej się ładuje i z komórki można...

A jeszcze są ci tułacze, co się szwendają po świecie (nie tylko dla rozrywki) i w ogóle poza nawiasem... a może se założymy profil na fejsie - przynajmniej szybciej się ładuje i z komórki można...

ale tekst w stopce to masz - ech.........piekny -:

jea, jeśli mozna to ja poproszę o Twoj numer, bo ni mom.

Czasami wysylam sms-y do "starych" znajmoych z forum. Czasami Oni odpowiadają. :-)

ja tak starych znajomych to nie mam ;) , ale czasem do tych młodych dzwonie i nawet czasami odbierają :D

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...