kasia_sw 19.08.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 betib smutno tu bez Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 20.08.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) czesc wszystkim ! psosin tak to co znalazlas na gazecie to moje wnetrza wpadam tylko na chwile bo mam dzis urwanie głowy, ale chcialam Wam napisac ze admin znalazł moj wątek ( dał mi wczoraj linka) i napisał ,że postara się szybko wstawić wątek tu gdzie był do tej pory.......na pocieszenie napisal mi ze to mega dziwna sytuacja z tym zniknięcniem i oni nie wiedza jak to się stalo ,bo niby przeczy to logicznej informatyce ;/ no więc miałyście chwile oddechu a teraz jak tylko uruchomią mi wątek zarzuce was fotkami .......bedzie o ogrodzie, o wejsciu do domu, no i o nowym kredensie na tą chwile wrzuce wam zdjecia lalek Marzeny http://img29.imageshack.us/img29/7003/dsc0898t.jpg http://img72.imageshack.us/img72/5353/dsc0903q.jpg i moje kwiatki http://img3.imageshack.us/img3/2258/dsc08931x.jpg Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez betib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 20.08.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nooooo, nareszcie zdjęcia No i świetnie, że wątek się odnalazł. Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.08.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ja też, ja też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 20.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 ja jestem za tym,żebys prowadzila bloga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.08.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 ale fajnie;-0) bardzo sie ciesze ze watek sie znalazł ale blog to tez extra pomysł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.08.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ja też wreszcie tu dotarłam:) Jakaś dziwaczna ta sytuacja ze zniknięciem Twojego wątku....Czy tylko Tobie się to przydarzyło?Czy to może być związane z ta niemiła sytuacją,która pojawiła sie w twoim dzienniku?Wiesz o czym piszę.Wiem,że chodzi mi po głowie jakaś teoria spiskowa:) ale.... Pokazuj swoje piękne wnętrza betib:) Bo tak jak chyba Zelka napisała-posiedzieć w ogrodzie idziemy do Toli, a do domku do-betib:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.08.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 betib zakładaj bloga...............obecnie zaczytuję się w blogach dziewczyn,które tworzą takie klimaty jak TY.............powiem szczerze że częściej tam przesiaduje niż na forum.......nowa formuła mi nie odpowiada........powoli chyba wszyscy odpuszczają...............masz potencjał twórz bloga !!!!!! kobietki a gdzie mogę znaleść te blogi....nowe forum juz tak mnie wnerwia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 22.08.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 WitamBetib - hura, że wszystko się wyjaśniło. Tak fajnych wnętrz szkoda by było ukrywać. A propos tego co napisała Teska, dajcie jakieś linki do tych blogów. Im więcej inspiracji tym lepiej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 23.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 No wątek się odnalazł, ale do kwietnia tylko.... czy lalki są gdzieś wystawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 23.08.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 zapraszam do odnalezionego wątku jeszcze raz napiszę, to zaginięcie to był dziwny przypadek, informatycy nie wiedza o co chodzi ;/ mysle jednak ze z kotami nie ma to nic wspolnego lalki są u mnie jeszcze nie wystawione......brak czasu i weny ;/ skoro mamy stary wątek bo tu juz nie piszemy.....ja tego wątku juz nie podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.08.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Betib Zrób proszę linka do starego watku, ja nie mogę trafić. Cieszę się że wreszcie się odnalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.08.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Anetko, a mogę być ja? szeregowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.08.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Dzięki Wadera:):)zniknał wątek i mnie znikneły namiary na niego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.08.2010 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Proszę uprzejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.01.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 beti ale sie wystraszylem, nigdzie Cię znaleźć nie mogę.... Wszystkiego najlepszego w 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Słuchajcie co z wątkiem Betib????Znowu go nie ma....zniknał po Nowym Roku, Beatko usunęłaś wątek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 10.01.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Słuchajcie co z wątkiem Betib????Znowu go nie ma....zniknał po Nowym Roku, Beatko usunęłaś wątek ??? Tak Anetko - to było działanie celowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
et75 10.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 szukam już od tygodnia Twojego wątku i myślałam że coś żle wpisuję. szkoda bo był inspiracją dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.01.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 szukam już od tygodnia Twojego wątku i myślałam że coś żle wpisuję. szkoda bo był inspiracją dla nas niestety ciezko było mi pogodzić sprawy zawodowe z aktywnością na forum , dawno juz przestałam zamieszczać tu zdjęcia..dom się zmienił, jest inny...a ja nie mialam czasu zeby cokolwiek tu wstawić ..poza tym mówię to wprost : wątek w pewnym momencie przestał być dla mnie radością i stał się niewygodny ...zbyt często ludzie których nie znam nazywali się moimi znajomymi i wplatali historie z forum z sprawy związane z produkcja mebli.....może to wyda się śmieszne ale cięzko jest przyjmowac zamówienia na meble gdy pani x pyta mnie o przepis na to czy tamto czy opinię na temat linkowanych kosmetyków...dla mnie to za dużo, gdyby te dwa światy działaby osobno pewnie i ja bylabym tu nadal ale wszystko się łączyło i często było dla mnie problematyczne ....myślę ,ze wątek umarł śmiercią naturalną dla tych którzy kiedyś ze mną pisali...w tej chwili na forum jest dużo ciekawszych domów , jest wiele innych inspiracji..z pewnościa jest gdzie podziwiac piękne domy i zdolnych ludzi ten wątek tez zostanie usunięty, umówilam się z moderatorem ze jeszcze chwile powisi i gdy spadnie na dalsze strony będzie usunięty...więc jeżeli mogę was prosić nie podbijajcie go do góry.....myśle ,ze wszystko co miałam do powiedzenia zostało powiedziane ... ja oczywiscie na forum jestem czytam co ciekawsze wątki ale totalny brak czasu nie pozwala mi nawet na pisanie - choć staram się coś tam pisać..... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts