czupurek 12.02.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 może znajdą się wśród braci forumowej wielbiciele Shreka i jego przyjaciół? ja do nich należę. film oglądałam niezliczoną ilość razy i oglądać będę nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.02.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Nie chce negować dobrego dubbingu polskiego, ale spóbuj obejrzeć film z oryginalnym dubbingiem angielskim, jest równie doskonały, oczywiście jeśl znasz na tyle angielski ze zrozumiesz o niuanse słownepozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 niestety maksiu jestem w tym temacie ograniczona i nie pooglądam w wersji oryginalnej na tyle by zrozumieć.która wersja bardziej ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 zapowiedź części II http://film.wp.pl/p/film.html?id=19397http://i.film.wp.pl/f/foto/small/97/f0019397_004.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.02.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Przyłączam się do wielbicielek osiołka. Czasami przyklei sie do mnie jakiś fragment dialogu z filmu , ale coś mi się wydaje ,że na baaardzo długo pozostanie ze mną.." serio..serio.."Ile razy oglądam , tyle razy pokładam się ze śmiechu. I to nie z dialogów bynajmniej...tylko ze sposobu kładzenia uszu po sobie i przybierania takich ...skądś mi znajomych póz...... pozdrawiam zieloniaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 tak osioł jest suuuperszczególnie podoba mi się jak mówi plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu 12.02.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Shrek - OK Osioł - suuuuuuuuuuuuper. Brawo Sturh - oby się sprawdziło - jaki ojciec taki syn. Nareszcie mamy porządny dabing a nie z angielskiego po polsku. Który anglik zrozumie "i skończyło się rumakowanie". A my - ułani - wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 a tekścik: "taki efekt przy tak skromnym budżecie.... tu jest suuuuuper"cosik jakby nasze budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu 12.02.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 A to podobieństwo do cebuli?"Wiele warstw" - ma skarbówka nas z czego oskubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 muszę to powiedzieć: "niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... wszystko byłoby dobrze gdybym nie był daltonistą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 12.02.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ja też go uwielbiam i nie tylko Shreka - - SERIO SERIO No i niemoge się doczekać cz II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 http://republika.pl/shrekomania/obrazki/glshrek.jpg Uwielbiamy tego gościa z moją córką jest naprawdę the best zresztą ten też http://republika.pl/shrekomania/obrazki/09.jpg "No dobra, nie łam się. Nie jest, tak źle. Nie jesteś wcale taka wstrętna.To znaczy, nie no, owszem jesteś wstrętna, ale za to tylko w nocy.Shrek ma obciach w pelnym zakresie."OSIOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 http://users.hnet.pl/elwmat/tapety/mx10.jpg "Hej! Eeej! Spokojnie, bez nerwów. Może omówimy to przy bezalkoholowym?" SHREK a druga część dopiero w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 "latać każdy może trochę lepiej trochę gorzej..."- on lata!- on gada!- a jak ty głupku!- latam, gadam, pełen serwis...http://republika.pl/shrekomania/obrazki/09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.02.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Jak pierwszy raz obejrzałem Shreka, film wydał mi się niezwykle prymitywny, krzykliwy i przereklamowany. Dziwiłem się, czym się ludzie tak zachwycają. Jednak, po kilku następnych razach oglądania jednym okiem, za sprawą synka, który się zakochał w Shreku od pierwszego wejrzenia (miał wtedy niecałe 3 lata) polubiłem Shreka i ja i czekam z wielką pożądliwością na 2 część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 "... - to gdzie jest ta ognista potwora - w zamku czeka na swojego rycerza - ja smoka miałem na myśli Shrek..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.02.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Niech mnie ktos przytuli! Musiałem musiałem to napisać! Witam i pozdrawiam Shreckofilów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 15.02.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Bardzo lubię Shreka ale zwróccie uwagę na:Asterixa tam dialogi tez super a szczególnie:Misja Kleopatra Cały film o budowaniu Ps.Już słyszalem taki text:Dobra ide po piwo,a drugi:skrotem Zenek, skrótem kto oglądał to wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.02.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 ... stary zainwestuj w tik taki bo ci jedzie...oglądałam z 50 razy a i tak co oglądam to coś nowego zauważam oglądaliście "epokę lodowcową" też były fajne teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 24.02.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czy już jest druga cześć? Pozdawiam olsen też jestem maniakiem Shreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts